با سلام از همگی دوستان میخواهم تا برای افت سرعت شدید اسیاتک در همه مناطق به انها اعتراض نمایند تا زودتر سرعت وپهنای باند را افزایش دهند یا اینکه انها را تحریم میکنیم
با سلام از همگی دوستان میخواهم تا برای افت سرعت شدید اسیاتک در همه مناطق به انها اعتراض نمایند تا زودتر سرعت وپهنای باند را افزایش دهند یا اینکه انها را تحریم میکنیم
من که افت ندارم.سرعتم هم خیلی عالی
شما از کجا میگی همه مناطق علم غیب داری؟؟؟؟؟
راست ميگه من از انقلاب كانكت ميشم هم از شهرك وليعصر هر دو جا افت سرعت دارم خفن يعني افتضاح شده
دوست من سلامشما در کدام منطقه مخابراتی هستید من وقتی به خود شرکت زنگ میزنم میگیوند 95 درصد مناطق افت سرعت دارند شما شاید از خوش شانسی جز 5 درصد هستید یا برای شما را سفارشس میدهند سرعت دانلودتان چقدر است ممنون میشوم اگر بگویید من طبق تحقیق از خود شرکت ودوستانم گفتم
بیا دوست عزیز این هم عکس دانلود و سرعت من همین الان گرفتم
اولین عکس دانلود از سایت مگااپلود
این هم دانلود از سایت دانلود دات کام
![]()
منم افت سرعت داشتم , ولی الان یکمی خوب شده
اعتراضی ندارم
اقا سلام شما دقیقا در کدام منطقه مخابراتی هستید وپیش شمارتان چیست در ضمن به خدا سرعت خیلیها کم است مال شما با 256 عالی است در روز وشب سرعتتان همین است -کاش اینجا بودید ومیدید که سرعت من چقدر افتضاح است من اگر سرعت شما را داشتم غم نداشتم حتما بگویید درکدام منطقه مخابراتی هستید وپیش شمارتان چیست در ضمن اگر قبول ندارید یک وقت بیاید نشانتان بدهم -
من 128 دارم سرعت دانلود 13
2 ماه پيش 15 بود!
دوست عزیز حرف شما رو قبول دارم این اتفاق برای من هم افتاده. البته دو یا سه بار که با پیگیری هایی که کردم درست شده و اگر چشم نزنیم تا الان مشکلی ندارم و سرعت افت نداشته. ما در منطقه مخابراتی با هنر هستیم
دوستان براي اونا فرقي نمي كنه حالا مثلا بخواين اعتراض كنيد. اگه يه كاربر جديد ازش سرويس بخواد اسمش را مي ذاره تو رزرو .درضمن بايد ببينيم سرويس اين دوستمون چيه كه سرعت دانلودش را گداشته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)