تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: دو سوال در مورد گوگل ادسنس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با سلام:
    دو سوال در مورد گوگل ادسنس داشتم. لطفا راهنماییم کنید:
    1- یکی از روش های گوگل برای تسویه حساب حساب الکترونیکی Eft می باشد. من داداشم در کشور کانادا زندگی می کند . حال برای فعال کردن Eft چه چیزی لازم دارم؟ آیا گوگل هر حساب بانکی کانادا رو قبول می کنه؟ آیا مالیات هم ازش کم می شود؟درکل چه چیزهایی لازم داره؟

2- آیا من می توان فرمت کدهای تبلیغ رو دست کاری کنم مثلا سایز تبلیغ 250*250 رو بکنم500*250 بطوریکه دوتا تبلیغ 250*250 چسپیده بهم نشان داده شود؟

با سپاس فراوان.

کسی نمی تونه منو راهنمایی کنه؟

ای بیسوادی.

در آغاز فعالیت HYPERMATRIX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    CYBERLAND

1

1. EFT یک پروتکل و متد هست، چیزی شبیه شتاب در ایران!.. پس به چیز خاصی نیاز ندارید و فقط کافیه اون بانک در کانادا، تحت پوشش ای اف تی باشه. ( البته حتماً میدونید که با ای اف تی به ایران نمیتونید انتقال بدید! )
    حسابهایی که خارج از آمریکا هستند، از قوانین مالیاتی آمریکا تبعیت نمیکنند و چکهای گوگل هم از این قاعده مستثنی نیستند. پس شما مالیات نمی پردازید. ( مگه اینکه شرکتی در کانادا داشته باشید و این درآمدها به صورت دفتری ثبت بشند. که اون هم شرایط خاص خودش رو داره )

2. بر اساس قوانین گوگل، شما حق دست کاری هیچ کدوم از کدها رو ندارید و باید از همونهایی استفاده کنید که داخل اکانتتون موجود هست ( البته یک حرف در گوشی اینه که، تا وقتی درآمد ماهانه ی شما کمتر از 40 دلار هست، بهتون گیر نمیدن! مگه اینکه یکی از بازدید کننده ها ریپورت بده! )

(امیدوارم برای irbooks نپرسیده باشید! چون سخت گیریها برای دامنه ی آی آر روز به روز بیشتر میشه و گوگل، هر زمان حق داره اکانتتون رو ساسپند یا بلاک کنه! )
    Last edited by HYPERMATRIX; 05-06-2008 at 04:07. دليل: اسم سایت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •