تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: ** تشکر و قدردانی از یک دوست و مدیر قدیمی - havas_1980 **

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض ** تشکر و قدردانی از یک دوست و مدیر قدیمی - havas_1980 **

با سلام
    خوب همینطور که همه بچه های انجمن مخصوصا قدیمی ها خبر دارند اخیرا یکی از قدیمی ترین و فعال ترین بچه های انجمن که در سمت مدیریت فعالیت داشت، یعنی همون هومان جون خودمون با نام کابری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازنشست شده،که مطمئنا برای خیلی از بچه ها از جمله خود من نارحت کنده بوده،ولی خوب چه میشه کرد همیشه رسم این بوده که قدیمیا میرن و جوونها جاشون رو میگیرند
    خلاصه هدف من از زدن این تاپیک نوعی گودبای پارتی برای این مدیر باسابقه و دوست داشتنتی انجمن بود که در عین صلابت هیچ وقت خودش رو درگیر حاشیه ها نکرد و همیشه این اخلاقش برای من یکی نه تنها در انجمن بلکه در طول زندگی الگو بوده

هومان جان خسته نباشی عزیز و از تو به خاطر تمام زحماتی که توی این چند سال برای انجمن و بچه ها کشیدی تشکر میکنیم
    Last edited by mehdy.z; 24-11-2013 at 23:10.

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

در عین صلابت هیچ وقت خودش رو درگیر حاشیه ها نکرد ...
    درسته ،همیشه از این نظر برام خیلی قابل احترام بودن .
    منم به نوبه خودم بهشون خسته نباشید می گم و امیدوارم که همیشه موفق باشن

3. 10 کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

انسان در طول زندگی خودش در هر مسیری که قدم می گذارد با انسان های متفاوت و زیادی اشنا می شود و به نوعی با هر کدام از انها ارتباط برقرار می کند و دوست می شود، این ارتباط بسته به نوع مسیرها متفاوت و خاص است.
    دنیای مجازی یکی از مسیرهایی است که انسان ها به شکلی متفاوت با هم ارتباط برقرار می کنن، به طوری که نه صدای همدیگرو می شنوند نه شکل ظاهری یکدیگر را میبینند و فقط با کلمه هایی تایپ شده منظور و احساسات خود را به همدیگر منتقل می سازند و همین نوع خاص ارتباط باعث میشه تا دنیای مجازی خاص، افرادش خاص و نوع ارتباطی که بین افراد ایجاد میشه نیز متفاوت باشد و واقعا حس و حال متفاوتی نیز داشته باشد. اما این دنیای مجازی نیز مانند هر مسیر دیگری در زندگی انسان یک طول عمر و مدت زمانی دارد و تبدیل می شود به یکی از خاطره انگیزترین مقاطع زندگی یک انسان که در جامعه مجازی به واقع زندگی می کند و مهمتر انسان هایی که با انها اشنا می شود و در طول زندگی در دنیای مجازی با انها انس میگیرد و تا اخر عمر مانند یک دوست از همدیگر یاد می کنند.
    havas_1980 (هومان) عزیز مدیر دوست داشتنی و زحمت کش انجمن بازی دیگر به عنوان مدیر در کنار ما حضور ندارد و شایسته است که به پاس زحمات و تلاش های چند ساله هومان عزیز ازش تشکر و قدردانی به عمل اوریم.
    چیزی که مطمئنم اینه که اگر هومان نبود شاید اصلا من الان اینجا نبودم و مسیری دیگر از دنیای مجازی را طی می کردم اما شخصیت مهربان و مدبر هومان باعث می شد نه تنها من بلکه هر فردی با آسودگی خیال در کنار او در این دنیای مجازی زندگی کند و به دوستی با او افتخار کند.
    من به نوبه خودم از زحمات فراوان هومان عزیز که یکی از بهترین دوستان من در دنیای مجازی است تشکر می کنم و ارزو می کنم در کنار خانواده محترم، زیر سایه حق تعالی، زندگی شاد سرشار از موفقیت و سربلندی داشته باشد.

havas_1980

دوست داران همیشگی تو کابران انجمن P30World

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

منم به هومان عزیز خسته نباشید میگم و برای زمانی که صرف این انجمن کرد ازش واقعا ممنونم.
    از مهدی هم تشکر میکنم که این تاپیک رو زد......

6. 11 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

امیدوارم هومان جان ، مدیر بسیار مودب و کاردانمون که برای پیشرفت انجمن زحمت خیلی زیادی کشیدند ، همیشه و همه جا موفق باشن .

8. 10 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

بنده هم به نوبه خودم بازنشستگی هومان جان رو تبریک میگم و امیدوارم هر کجا که هست توی تمام مراحل کار و زندگی موفق و پیروز باشه

هومان عزیز میتونم بگم توی این بخش تنها کسی بود که یه جورایی با من هم سن بود و من دل گرم به این بودم که هومان هم مثل من با این سن و سال هنوز سمت گیم هست و دست نکشیده از گیم ولی الان دیگه تنها شدم توی گیمر های بالای 30 سال منم مثل اینکه باید کم کم از گیم دست بکشم
    Last edited by iCe m@n; 24-11-2013 at 22:33.

10. 12 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

هوماني كلي خسته نباشي رفيق ... اخر سرم عروسي نگرفت مارو دعوت كنه

12. 9 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سلام

واقعا یکی از بهترین و صادق ترین افرادی که توی محیط مجازی باهاش آشنا شدم، هومان بود.

زحمات هومان برای انجمن بازی به نظر من از هر زمان دیگه ای بیشتر و سازنده تر بود، چه زمان همکار بودنش و چه زمان مدیر بودنش..خسته نباشید میگم به هومان عزیز و انشالله همیشه شاد و سلامت باشه

14. 14 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

فقط اینو میتونم بگم
    امیدوارم هرجای که هستند سرحال باشن و همیشه سربلند و کامباب باشن
    با سپاس

16. 6 کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

من ایشون رو میشناسم میشه بگین دیگه ایشون واسه چی نیستن؟با یکی مشترک شده دیگه در دسترس نیست؟

18. 2 کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •