بچه من مي خوام گوشي بگيرم. بين نوكيا 5310 و 3110 دو دلم؟
بيشتر نظرم به 5310 هست. لطفا راهنمايي كنيد كه اين گوشي مشكلي نداشته باشه.
بچه من مي خوام گوشي بگيرم. بين نوكيا 5310 و 3110 دو دلم؟
بيشتر نظرم به 5310 هست. لطفا راهنمايي كنيد كه اين گوشي مشكلي نداشته باشه.
البته اگه گوشي ديگه هم پيشنهاد مي كنيد بهم بگيد. حداكثر 200 تومان باشه.
نه عزیز 3110 که نه اگه فقط بین این 2 تا نظر داری 5310 خیلی خیلی بهتره و این رو بهت پیشنهاد میکنم و فکر میکنم توی این قیمت این بهترین گوشی نوکیاست روی این موضوع شک نکن
قطعا 5310 از 3110 بهتره ...
چون دوربین 5310 2مگاپیکسل هست و 3110 1.3 مگاپیکسل ....
5310 تقریبا جدید هست و یه گوشی مخصوص موزیک express music
به کا800 هم میتونی فک کنی ...
البته فک کنم کا810 که از کا800 بهتره قیمتش به 200 رسیده....
در ضمن باید تاپیک رو تو مشاوره خرید گوشی باز میکردی نه اینجا .....
من فقط مي خوام نوكيا بگيرم. چون ميگن برنامه هاي بيشتري روش جواب ميده.
این گوشی هایی که شما انتخاب کردید جاوا هستن و گوشی های نوکیا سری 40 تو جاوا خیلی ضعیفن (برنامه های بالای 1 مگ نصب نمی شن ) . گوشی های سونی اریکسون تو جاوا قوی ترن.
معروفیت برنامه های نوکیا مربوط به گوشی های سیمبینش هست که معمولا قیمت های بالاتری دارند.
5310 که صد در صد بعتره ولی اگه ده بیست تومن بذاری رو پولت می تونی 6120 بخری : دوربین 2 - سیمبین 9.1 ویرایش سوم. که از لحاظ نرم افزاری کاملا تامینت کنه.
3110 رو باید با 3500 مقایسه کرد که تو رنج 130 تومن هست . 5310 تقریبا تو همه چی سرتره پس 5310 بگیر .
ميشه كمي بيشتر توضيح بدي. يعني برنامه هاي جاوا روي اين گوشي ها خوب جواب نميده؟این گوشی هایی که شما انتخاب کردید جاوا هستن و گوشی های نوکیا سری 40 تو جاوا خیلی ضعیفن (برنامه های بالای 1 مگ نصب نمی شن ) . گوشی های سونی اریکسون تو جاوا قوی ترن.
معروفیت برنامه های نوکیا مربوط به گوشی های سیمبینش هست که معمولا قیمت های بالاتری دارند.