يه سوال هست كه خيلي وقته ذهنمو مشغول خودش كرده اينه آخرش كه اومديمو C++ رو ياد گرفتيم به چه درديمون ميخوره؟
يه سوال هست كه خيلي وقته ذهنمو مشغول خودش كرده اينه آخرش كه اومديمو C++ رو ياد گرفتيم به چه درديمون ميخوره؟
اخرش مي شه برنامه نويس دي !!!!
زبان سي ++ خودش يك زباني هست كه اگه شما ياد بگيريد براحتي مي تونيد پي اچ پي و ويژال سي پلاس پلاس رو يا د بگيري
و يك زبان كامل و مستقلي هست كه وابسته نيست .
اميدوارم توضيح مختصرم مفيد باشه
خب اگه بدردتون نمی خوره چرا دارین یاد می گیریدش؟
بستگی داره چطور به این قضیه نگاه کنید، اگه بخای از این راه پول در بیاری، ++c تنها بدرد نمیخوره
خوبه که یا با API ویندوز یا حالا کتابخانه ای مثل MFC و QT و ... برنامه های گرافیکی بسازی.
البته اگه منظورت از ++c همون برنامه نویسی کونسولی باشه!
اگرم همینجوری برای تفریح میخونین که دیگه به سلیقه شما بستگی داره
شاد باشید
يعني از اين راه ميشه كسب در امد كرد !!
چه جوري؟!
آره چرا نشه، افرادی رو دیدم از این راه پول خوبی در میارن، البته باید اینو در نظر گرفت
پیدا کردن کار برای ++C نسبت به زبانهایی مثل #C و Delphi یکم سختره،
چون وقت بیشتری هم برای ساختن یه برنامه نیاز داره خیلی تو ایران طرفتار نداره
البته اگر با سی ++ درست برنامه بنویسی به مراتب از سی شارپ و دلفی بهتر است !
دوستان يعني بدون مدرك و هيچي ميشه باهاش كسب در آمد كرد ؟(البته اگر سي ++ را بلد باشيم)
يعني شما ميگين سي # و دلفي از سي ++ بهتر هستن؟
در مورد مدرک من خیلی قطعی نمیتونم جوابتو بدم ولی آره جاهاییم هست که میار براشون تجربه و مهارت طرف هست
و در مورد بهتر بودن من همچین حرفی نزدم من فقط گفتم تو ایران اون زبان ها بیشتر طرفتار داره اونم بخاطر راحتیشون
به نظر من همه زبانها خوبن بستگی به کاری می خوای بکنی داره
مثلا کار با پایگاه داده با ++C نسبتا مشکله، ولی با زبانی مثل Delphi مثل آب خوردن هست. حالا تو این حالت کدوم بهتره؟
ولی جایی ملاک ما سرعته و کارایی برنامه هست مثل آنتی ویروسها یا برنامه هایی که کار پردازش تصویر انجام میدن، نمونش فتوشاپ
اینجا ++C بهتر جواب میده
به نظر من اگه آدم تو هر كاري علاقه داشته باشه %100 موفقه.
يه فاميلمون ميگفت آمريكا تو بعضي از شركت هاي خوب كسايي برنامه مينويسن كه هنوز دبيرستان هستن و نرفتن دانشگاه.
اين نشون ميده اصل علاقست كه ما رو به موفقيت ميرسونه.
همين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)