سلام
میخواستم بدونم که چه جوری میشه کاری کرد که وقتی برنامه اجرا میشه خودش رو توی تمام درایو ها حتی
فلش و فلاپی کپی کنه.
حالا اگه بخوهیم که برنامه خودش رو توی همه ی فولدر ها هم کپی کنه باید چیکار کنیم؟
یا حق.
سلام
میخواستم بدونم که چه جوری میشه کاری کرد که وقتی برنامه اجرا میشه خودش رو توی تمام درایو ها حتی
فلش و فلاپی کپی کنه.
حالا اگه بخوهیم که برنامه خودش رو توی همه ی فولدر ها هم کپی کنه باید چیکار کنیم؟
یا حق.
در مورد سوال های شما قبلا بحث شده سرج کنین سورس هم گیرتون میاد من فقط کلی میگم بقیش با خودتون
برای کپی فایل از fso استفاده کنید همچنین از تابع
Private Declare Function CopyFile Lib "kernel32.dll" Alias "CopyFileA" (ByVal lpExistingFileName As String, ByVal lpNewFileName As String, ByVal bFailIfExists As Long) As Long
پیشنهاد میکنم از کپی کردن فایلتون تو تمام پوشه ها جلو گیری کنید چرا که باعث میشه برنامتون خیلی سریع لو بره
نمیشه لینک اینی رو که میگین کامل تر توضیح داده رو بگید؟
من که پیدا نکردم.
من شخصا توی همچین برنامه هایی که کلی سورسشون میشه برای کپی و این کارا از API استفاده نمیکنم چون برنامه بازم سورسش بیشتر میشه
امگه یه ذره DOS بلد باشی میتونی با دستور Shell همه ی این کارا رو انجام بدی.
![]()
وقتی همچین قابلیتی تو ویندوز گنجونده شده، چرا باید از داس استفاده کرد؟!!!امگه یه ذره DOS بلد باشی میتونی با دستور Shell همه ی این کارا رو انجام بدی.
تا حالا به این فکر کردید که چرا فرمت کردن یه درایو از طریق داس از فرمت کردن همون درایو تو ویندوز خیلی (خیلی بیشتر از خیلی) طول میکشه؟!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)