سلام . ویندوز من xp هست و ویروسی شده. وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم ویندوز بالا نمیاد . حالت سیف مد هم بالا نمیاد که از این طریق ویروس یابی کنم. حالا باید چکار کنم؟
سلام . ویندوز من xp هست و ویروسی شده. وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم ویندوز بالا نمیاد . حالت سیف مد هم بالا نمیاد که از این طریق ویروس یابی کنم. حالا باید چکار کنم؟
دیسک نجات کاسپر رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید.
روی سی دی رایتش کنید و از طریق بوت بالا بیاریدش و سیستم رو اسکن کنید.
و یا اگر مادربوردتون ساپورت میکنه با این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی فلش رایت کنید.
ممنون دوست عزیز ولی حجمش بالاست و با توجه به سرعت اینترنتم عملا نمیتونم دانلود کنم. راه حل دیگه ای سراغ ندارید؟
بهترین روش همینه !
اگر ویروس بشینه تواستارت اپ یا ریجستری .
سیستم یا پشت ولکام میمونه یا یهو صفحه ابی مرگ ظاهر میشه !
برای یکی از دوستان هم همین مشکل پیش امده بود که با ، دیسک نجات ، درست شد !
امید جان درست فرمودند !
یا دیسک نجات یا نصب یک ویندوز جدید !
سی دی دیسک نجات توی بازار هست که بخرم ؟ اگه جواب مثبته بعد میشه اونو آپدیت کرد؟
سی دی دیسک نجات توی بازار هست که بخرم ؟ اگه جواب مثبته بعد میشه اونو آپدیت کرد؟
سلام
اول اینکه از کجا میدونی ویروس دارین ؟ ، اصلا موقع بالا اومدن ویندوز چه اروری میگیرین ؟ صفحه آبی میشین ، یا اینکه ارور فایل میده ،
شما بهتره که سی دی ویندوز رو بزاری داخل و یکبار repair انجام بدین، بعد که سیستم اومد بالا بگین تا راهنماییتون کنم
اون سی دی هم توی بازار هست ، ولی آپدیت شدنی در کار نیست ، شما بهترین حالتش اینه که خودت دانلودش کنی ، حجمش 200 مگ بیشتر نمیشه
Take Care![]()
درود بر شما.
یک فلش حاوی ویروس رو کپی کردم روی کامپیوتر و به همین خاطر میگم که سیستم ویروسی شده.
وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم تا اونجا پیش میره که صفحه مربوط به لود ویندوز xp نمایان میشه ولی دیگه روی همین صفحه میمونه.
Last edited by liverpooli; 09-01-2012 at 14:40.
درود بر شما نیز..
شما چرا اینقدر صدات بلنده حالا ؟!
ببین همون کاری که گفتم رو یکبار انجام بده ، چون سی دی ویندوز که ماشالله همه دارن این روزا ، بعد اگه جواب نداد ، برو سراغ کار بعدی ، یک راه دیگه هم داری اینکه هارد رو باز کنی و روی یک سیستم با آنتی ویروس آویرا یا نورتون یا کاسپر باشه آپدیت شده ، و به محض نصب هارد بدون کلیک روی درایوی کل هاردت رو اسکن کنی ازون طریق ، این راه کارامدی هستش همیشه کارسازه
Take Care![]()
از کجا فهمیدی صدام بلنده؟!چشم. این کارهایی رو که گفتی میرم انجام میدم تا ببینم چی میشه. ولی اول باید برم دیسک نجات رو دانلود کنم.فقط جسارتا این لینک دانلودی که گذاشته شده آپدیت هست؟
Last edited by liverpooli; 09-01-2012 at 18:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)