تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 27

نام تاپيک: کمک کی می تونه این برنامه رو بنویسه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

14 کمک کی می تونه این برنامه رو بنویسه

برنامه ای که با دریافت تاریخ تولد شما بتواند سن شما را براساس روز و ماه و سال وساعت و دقیقه و ثانیه محاسبه کند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

برنامه ای که با دریافت تاریخ تولد شما بتواند سن شما را براساس روز و ماه و سال وساعت و دقیقه و ثانیه محاسبه کند
    عجب برنامه باحالی ه... کی بهتون گفته که این برنامه رو بنویسید...؟!؟!؟!؟!

ساعت و دقیقه و ثانیه تولد رو از کجا می خوای بیاری...؟!؟!؟!؟!

متغییر Date تو VB تاریخ کنونی رو نگه می داره... اگه بفرستیش به تابع Year مقدار بازگشتی... میشه سال... اگه بفرستیش به تابع Month مقدار بازگشتی میشه ماه و اگه بفرستیش به تابع Day مقدار بازگشتی میشه روز...!؟!

از این توابع میتونی واسه تاریخ های دیگه هم استفاده کنی...!؟! اگه تاریخ و فرمت اش Valid باشه... با ارسال تاریخ به تابع Year می تونی سال تاریخ رو به دست بیاری... با ارسالش به تابع Month می تونی ماه رو به دست بیاری و با ارسالش به تابع Day می تونی روز رو به دست بیاری...!؟!

بعد هم با یه جمع و تفریق ساده می تونی... فاصله دو تاریخ رو به دست بیاری...!؟! (محاسبه سال کبیسه یادت نره...!؟!)

با تابع DateSerial و TimeSerial هم می تونی بر عکس همین کار رو انجام بدی...!؟!

اگه راهنمایی بیشتری خواستی... بگو تا راهنمایی کنم...!؟!

موفق باشید...!؟!
    Last edited by !Plus; 06-11-2010 at 15:06.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با چه زبانی c++ یا basic?

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خب معلومه دوست عزیز... تو بخش VB که کسی نمی آد در خواست نوشتن برنامه با ++C بذاره...!؟!

در ضمن... من راهنمایی کردم... شما هم راهنمایی کنید... ولی... برنامه رو براشون ننویسید... چون اونجوری یاد که نمی گیرین هیچی... از دفعه بعد هم می خوان اینجا درخواست نوشتن برنامه بذارن...!؟!

راستی... این درخواست ها ممنوع هستش... اگه مدیر بیاد ببینه... تاپیک رو می بنده...!؟!

موفق باشید...!؟!

5. 2 کاربر از !Plus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirxbest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Iran

1

دوستان اینجور برنامه هایی که با تاریخ و ساعت سرو کار دارند مجبورا که تاریخ و ساعت سیستم رو بگیرا و حالا اگه سیستم ساعتش درست نباشه هیچ فایده ای نداره به نظر من هرکی حوصله داشت بنویسه برنامه رو جوری طراحی کنه که خودت بتونی ساعت و تاریخ فعلی رو هم خودت وارد کنی.
    قبلا همین برنامه رو واس موبایم دانلود کردم اسمش نرم افزار مهرنوش هست خیلی با حاله پیشنهاد میکنم دانلود کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

عجب برنامه باحالی ه... کی بهتون گفته که این برنامه رو بنویسید...؟!؟!؟!؟!

ساعت و دقیقه و ثانیه تولد رو از کجا می خوای بیاری...؟!؟!؟!؟!

متغییر Date تو VB تاریخ کنونی رو نگه می داره... اگه بفرستیش به تابع Year مقدار بازگشتی... میشه سال... اگه بفرستیش به تابع Month مقدار بازگشتی میشه ماه و اگه بفرستیش به تابع Day مقدار بازگشتی میشه روز...!؟!

از این توابع میتونی واسه تاریخ های دیگه هم استفاده کنی...!؟! اگه تاریخ و فرمت اش Valid باشه... با ارسال تاریخ به تابع Year می تونی سال تاریخ رو به دست بیاری... با ارسالش به تابع Month می تونی ماه رو به دست بیاری و با ارسالش به تابع Day می تونی روز رو به دست بیاری...!؟!

بعد هم با یه جمع و تفریق ساده می تونی... فاصله دو تاریخ رو به دست بیاری...!؟! (محاسبه سال کبیسه یادت نره...!؟!)

با تابع DateSerial و TimeSerial هم می تونی بر عکس همین کار رو انجام بدی...!؟!

اگه راهنمایی بیشتری خواستی... بگو تا راهنمایی کنم...!؟!

موفق باشید...!؟!
    سلام دوست عزیز منظور سوال رو بد متوجه شدید منظور از ساعت و ثانیه اینه که چند ساعت و دقیقه از عمرتون با توجه به تاریخ تولد گذشته همون تابع datediff

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

1 سورس برنامه تون!

سلام دوست عزیز
    برنامه ای رو که خواستین رو تو vb6 نوشتم امیدوارم به دردتون بخوره.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (2 KB )
    sgh-school.mihanblog.com اینم ادرسه وبلاگمه اگه سوال دیگه ای داشتین در خدمتم.
    فعلا ...

داره خودمونی میشه Mohsen.Sh_PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    مشهد

14 سوال

سلام
    من یک سوال حیاتی داشتم(اگه آموزشش رو هم بزارید خوبه)
    من میخوام یک بازی رو که با VB6 درست کردم امکان اشتراک گذاری داشته به این صورت که بازی رو شروع میکنند و بازی به صورت زمانی است هر کی بازی رو زودتر تموم کنه اون اول میشه.
    بازی رو درست کردم اما توی اشتراک نمیدونم باید چی کار کنم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    من یک سوال حیاتی داشتم(اگه آموزشش رو هم بزارید خوبه)
    من میخوام یک بازی رو که با VB6 درست کردم امکان اشتراک گذاری داشته به این صورت که بازی رو شروع میکنند و بازی به صورت زمانی است هر کی بازی رو زودتر تموم کنه اون اول میشه.
    بازی رو درست کردم اما توی اشتراک نمیدونم باید چی کار کنم؟
    میشه بیشتر توضیح بدبد...!؟! منظورتون از اشتراک گذاری چیه...؟؟؟

اگه منظورتون بازی شبکه ای ه... باید برنامه نویسی شبکه رو یاد بگیرید...!؟! این چیزی که شما می خواید درست کنید... خیلی پیچیده و سخت نیست...!؟!

تو گوگل سرچ کنید... چیزای زیادی پیدا میشه...!؟!

موفق باشید...!؟!

داره خودمونی میشه Mohsen.Sh_PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آره خودشه
    <<<<<شبکه>>>>>
    من میخوام وقتی یک کاربر توی یک کلاینت بازی رو تموم کرد زمان تمام کردن بازی رو به سرور بده و سرور از طریق دیتابیس تشخیص بده که نفر چندم شده و برای اون بفرسته. میشه؟؟؟
    من سرچ میکنم حالا شما هم یک کمکی کنید
    Last edited by Mohsen.Sh_PC; 22-11-2010 at 20:27.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •