سلام
ميخواستم ببينم بين اين دو تا گوشي كدام يكي رو ميپسنديد؟
اگه ميشه دليل هاتون رو هم بگين
ممنون![]()
سلام
ميخواستم ببينم بين اين دو تا گوشي كدام يكي رو ميپسنديد؟
اگه ميشه دليل هاتون رو هم بگين
ممنون![]()
از شما با این سابقه بعیده...
این دو گوشی سالهاست که با هم مقایسه شدند..و کشته و زخمی های زیادی داده...
حالا ببین اینجا چه خبر میشه...
نظر من که معلومه(امضا)
درسته منم با
Mr.K2 موافقم Nokia 5700 XpressMusic
داداش بستگي داره
اگه دوربين ميخواي (البته صداي خوب) ك800
اگه صداي عالي ميخواي 5700
البته باتري ك800 به نظر بهتر هست
و در عوض ال سي دي 5700 رديف تره (به همين خاطر باتريشم ضعيف تر هست)
راست میگه قبلا مقایسه شدن
5700 بهتره
K800 فقط دوربین خوب داره که اگه خیلی دوربین ملاک مهمیه اونو بگیر
قربون آدم چیز فهم...
ک800 دوربین واقعا عالی داره...باطری بهتر هم داه...اما صداش یه کم ضعیف...
اما 5700 TFT بهتری داره...صدای عالی داره - سیستم عامل سیمبین 9.2 داره - سی پی یو قوی داره (369mhz) - مموری 1 گیگ و....
در دو صورت شما میتونید 5700 بخرید اول اینکه نیاز به سیمباین داشته باشی که به نظر خودم مهمه و گوشی باید قابلیت انعطاف پذیری بیشتری داشته باشه با ایکه برنامه های جاوای زیادی هم به بازار اومده
دوم اینکه عاشق اون ال سی دی با کیفیتش شده باشید
سوم اینکه صدای رسا و با کیفیت اسپیکر دوست داشته باشی
اما از یه طرف کا800 دوربین فوق العاده ای داره بهترین 3 مگاپیکسلی بازار گوشی زیبا و خوش دست هستش و نسبت به قیمت خیلی وبه
التبه هر دوشون نسبت به قیمت ارزش خرید دارند.
ولی به نظر من اگه سیمباین بودن برات مهمه برو 5700 بگیر البته با این مقایسه ای که شما کردید مطمئنا سیمباین زیاد براتون مهم نیست.
5700 یک موزیک فون هستش و اتفاقا به نظر من هم کا800 هم یک موزیک فون به علاوه کمرا فون هستش
چرا؟
خب شما اگه یه بار درایور صدای کا800 رو هک کنید به این حرف من ایمان خواهید اورد
با هک کردن درایورش توی اسپیکر صداش بلند میشه اما تقریبا 80/85 درصد 5700 و بی کیفیت تر از 5700
اما بیشترین تغییر توی هندسفری اون هستش که به نظرم با هک کردن این درایور بهترین هندسفری بازار خواهد شد حتی از دبلیو950/850 و ان91 هم بهتر
چون هم از همشون بلندتره و هم باس خوبی داره
میمونه یه هندسفری خوب که گوش رو اذیت نکنه شما میرید از بازار یه هندسفری دبلیو810 رو به قیمت 9 هزارتومان تهیه میکنید اونوقت میشه دیگه آخرش البت هندسفری دبلوی950 به خاطر داشتن ریموت توصیه میشه اما یه نمه قیمتش بیشتره
ببین صدا رو میشه تقویت کرد ولی دوربین رو نمیشه کاریش کرد
در ضمن بازم میگم سیمباین بودن 5700 یک مزیت خواهد بود
و اما یه توصیه ی دیگه به نظر من این کا800 های سری جدید کیفیت قدیم رو ندارند مثل ان73 هایی که کیقیت قدیم رو ندارند البته این تنها نظر من هستش
اگه دوست داشته باشی میتونی کا810 بخرید.
به نظرم خیلی کامل توضیح دادم![]()
از همه لحاظ 5700 برتره!چون صدای بلندتر و با کیفیت تر و ال سی دی برتر و فیلمبرداری عالیتر و ضبط صدای خبرنگاری توپ و سیمبین و حتی میشه گفت باتری برتر(چون باتری مورد نیار برای ساپورت سی پی یو و ال سی دی باید قوی باشه!یعنی اگه شما باتری کا800 رو مثلا روی 5700 بزنی ممکنه گوشی روشن هم نشه!!او کی شد)خلاصه اینکه یا ان81 یا 5700!اگه عشق سونی اریکسونی پس بهتره دبل 910 یا دبل 960 بخری!!!!!!بلوتوث با پروفایل a2dp و مموری یک گیگ میکرو اس دی 5700 باز هم از امکانات برتر این گوشی نسبت به کا800 هست!!اصلا کا800 مال یه کار دیگه ای و 5700 برای یه کار دیگه!!!
به نظر من k800 بهتره !
اگه از صداش راضی نیستی ! میتونی بدی برات افزایش صداش بدن! خیلی بهتر میشه!!!
به نظر هر کی یه چیز خوبه؟
گفتم که قبلا هم مقایسه شده
5700 خیلی بهتره
اصلا این دو گوشی با هم مقایسه نمیشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)