تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 26

نام تاپيک: ساختن ویروس تبلیغاتی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

11 ساختن ویروس تبلیغاتی

سلام به همه بچه های باحال
    من میخواستم بگم کسی سورس یک ویروس که حالت تبلیغاتی داشته باشه رو نداره طوری که با کلیک بر روی یک لینک و رفتن به سایت کامپیوتر طرف آلوده بشه و همون لینک رو برای همه اد لیست مسنجرش ایمیل یا پی ام بفرسته اگه کسی داره بگه اگه هم ندارین حداقل بگین با چی میشه نوشت اینو ویروس رو که خوب کار کنه
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آقا اینجا حرف از ویروس شوخی زدن مساوی با بن مثل (jamali) !

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdibarghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آقا از همه معذرت میخواهم ، قبل از این متن یه توضیحی راجع به ویروس داده بودم ولی به نظرم حرفی که آقای جمشیدی تو پست بعدی گفتن منطقی میاد ... پس پستو ویرایش کردم و اینو نوشتم !!
    Last edited by mehdibarghi; 23-02-2008 at 20:59.

پروفشنال MrJamshidy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سره جاش

پيش فرض

یاد گرفتن خوبه ولی اگر کسی بخواد از دانسته هاش علیه کسی استفاده کنه خیلی خیلی بد میشه

پس لطفا این بحث رو ادامه ندید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

8

یاد گرفتن خوبه ولی اگر کسی بخواد از دانسته هاش علیه کسی استفاده کنه خیلی خیلی بد میشه

پس لطفا این بحث رو ادامه ندید

منظور شما رو نفهمیدم .
    مگه قراره علیه کسی استفاده بشه این ویروس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by intruder; 23-02-2008 at 23:26. دليل: اشتباه در تایپ

پروفشنال MrJamshidy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سره جاش

پيش فرض

منظور شما رو نفهمیدم .
    مگه قراره علیه کسی استفاده بشه این ویروس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من چنین حرفی نزدم اما شما برای من ویروس رو معنی کن
    مثلا ویروس یک برنامه حسابداری محسوب میشه؟

شما که میخواهید یک ویروس بنویسید 100% یا قصد آزار دارید یا صدمه زدن ویروس تبلیغاتی هم وارد دستگاه فردی میشه و هی برای شما تبلیغ میکنه

خوب این خودش یک نوع آزاره

آیا شما نظری غیر از این دارید؟

داره خودمونی میشه KhepeleSibilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آقا اینجا حرف از ویروس شوخی زدن مساوی با بن مثل (jamali) !
    جدي اينجا كسي رو براي اينكه راجع به ويروس نوشته بود بن كردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

يا اينكه طرف سابقه اش از جاي ديگه بد بود و اين دليل نبوده !!!؟

خيلي برام عجيبه اگر اينطوري شده باشه!

من هر چي از برنامه نويسي بلدم از سورس هاي ويروس ياد گرفتم!! بنا به دلابل معلوم سريعترين، فشرده ترين و با بالاترين امكانات هستن!!!! بعيد مي دونم كسي سر اين بن بشه!

پروفشنال majid_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام به همه بچه های باحال
    من میخواستم بگم کسی سورس یک ویروس که حالت تبلیغاتی داشته باشه رو نداره طوری که با کلیک بر روی یک لینک و رفتن به سایت کامپیوتر طرف آلوده بشه و همون لینک رو برای همه اد لیست مسنجرش ایمیل یا پی ام بفرسته اگه کسی داره بگه اگه هم ندارین حداقل بگین با چی میشه نوشت اینو ویروس رو که خوب کار کنه
    ممنون
    واقعا كه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdibarghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام ؛
    به نظر من گفتن اینکه سورسهای ویرس ها بهترین سورسها برای آموزش هستند جمله غلطیه ... درسته که دلایل خاص خود را بیان کردند ولی به نظر من ساده ترین برنامه ها ویروسها هستند که دلیلشم الان بیان می کنم :
    1-در برنامه های ویروس هیچ الگوریتم و روش برنامه نویسی پیشرفته ای پیاده نمیشه و تقریباً همه ویروسهای کامپیوتری از یه روش خاص برای آلوده کردن کامپیوترها استفاده می کنند .
    2-برای نوشتن ویروس اصلاً نیاز نیست که شما برای نوشتن اون فکر کنید !! فقط کافیه چند نمونه کد رو از اینترنت بگیرید و پشت سر هم بزارید ..(مثلاً کد قرار دادن برنامه در استارت آپ یا فرستادن ایمیل و ...

از 2 مورد بالا نتیجه میگیرم که نوشتن یک ویروس کامپیوتری اصلاً نیاز به خلاقیت نداره و اینکه سورس های اکثر ویروسها شبیه هم هستند (البته لازم به ذکر است که استثنا هم وجود داره.)

و اما مورد سوم که مهمترین دلیلشه :

3-به نظر بنده هر برنامه ای که بدون اجازه کاربر عملیات خاصی را در سیستم انجام بده یه نوع ویروس حساب میشه ... مثلاً بدون اجازه کاربر بره تو استارت آپ یا اینکه پیام تبلیغاتی نشان بده .

در ضمن دوستان عزیز اگر این سوال برای بالا رفتن علم در برنامه نویسی پرسیده شد بهتر نبود که به طور دیگری مطرح میشد ؟ ... مثلاً می پرسیدید که چجوری میشه یه برنامه را در استارت آپ گزاشت یا اینکه می پرسیدید چجوری میشه با ویژوال بیسیک Email فرستاد . که جواب همه این سوالات ساده هستش و توی پست ها و تاپیک های قبلی ایجاد شده وجود دارند .

موفق تر باشید ؛

داره خودمونی میشه KhepeleSibilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

1-من ويروس نويسي رو تاييد نكردم! اما از اينكه كاربري براي سوال راجع به اين قضيه بن شده ...!!! فوقالعاده مسخرست! 100% دليل ديگه اي بوده كه ... چون من از اين قضيه هيچي نديدم نمي دونم!
    2-كپي برداري هيچ آموزشي نداره! حالا سورس ويروس باشه يا هر چيز ديگه!
    3-اينكه يكي ويروس نوشته بقيه زود كپي زدن دليل نميشه همش بيهودست!
    4-منظور من از يادگيري اينه كه ما كتاب و مرجع كم داريم! چيزي كه من با اون برنامه نويسي رو ياد گرفتم استخراج دستور از سورس برنامه ها بود! مفيد بودن يعني اين! دستورات خاص موجود توو سورس ويروس معمولا مواردي رو شامل مي شن كه توو بقيه سورس ها كمتر پيدا مي شه!
    نمونه سادش من دستور DoEvents رو اولبن بار 8-9 سال پيش توو سورس يك تروجان ديدم!

راجع به لحن سوال پرسيدن من بي تقصيرم! اما خودم معمولا لحنم اونقدر مشكل داره كه سعي مي كنم از بقيه ايراد نگيرم!!!

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •