من نسخه بتا2 ویژوال استادیو رو دارم ولی روی ویستا home primium نصب نمیشه!
میخوام ببینم کسی تونسته رو ویستا home primium نصبش کنه؟![]()
من نسخه بتا2 ویژوال استادیو رو دارم ولی روی ویستا home primium نصب نمیشه!
میخوام ببینم کسی تونسته رو ویستا home primium نصبش کنه؟![]()
بله نصب شده و مشکلی هم نداشته
مشکل ما تو کدوم قسمت نصبه و در صورت بروز خطا متن کامل خطا چیه ؟
سلام
نسخه های بتا احتمال دارد مشکل داشته باشند.
خود من توانستم بتای Vs2008 را نصب کنم ولی در کامپایل خطا میداد ولی الآن با نسخه فول مشکل ندارم.
پیشنهاد میکنم نسخه فول را تهیه کنید و از قدرت تمامش لذت ببرید!
از پاسخ h2 & bad boy ممنونم ولی اخر سر رفتم تو xp ریختم نسخه بتا2 رو ویستا مشکل داره
من Vs 2008 رو دارم اما کرکش رو ندارم اگه میشه راه حل از بین بردن سه ماهه بودنشو بگزارید. در ضمن تفاوت های اساسی با 2005 ندیدم اگر شما چیز خاصی می دونید منو راهنمایی کنید لطفا.
دو تا امکان جدید تو VS2008
1- LINQ با استفاده از این خصیصه میتونی تقریبا هر جور Query رو که به دیتابیس میفرستادی رو در آرایه ها ، کالکشنها ، دیتاست و . . . اعمال کنی
2- امکانات نه خیلی قوی ولی جدید تست که قبلا با ابزارهای جنبی دیگه ای قابل پیاده سازی بود (به سختی !) ولی الان خیلی ساده میتونی تست واحد و سیستم رو انجام بدی
هنگام وصل شدن به sql server با این پیغام روبرو میشم:
dbnetlib connection open sql server does not exist or
access denied
لطفا راهنمایی کنید
سلام
نرم افزارbeta2 وقتی میاد بالا برای من پیغام
Evaluation period expiered
میده. راهی داره که بتونم ازش استفاده کنم؟ مثلا تو رجیستری یا یه فایلی رو دستکاری کنم ؟ یا یه کرکی باشه ؟
سلام
مطمئن شوید که
نسخه ای از SQLServer را در رایانه نصب دارید.
سرویس SQLServer فعال و در RAM موجود است.
نام سرور و دیگر پارامترها را صحیح وارد کرده اید.
یکی از دوستان در این تاپیک چیزی گذاشته بودند ولی نمیدانم هنوز برای دانلود وجود دارد یا نه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مجدداً تاکید میکنم که نسخه های بتا، آزمایشی هستند و داشتن خطا و باگ در آنها امری عادی و مرسوم است و باید نسخه کامل تهیه و استفاده شود که حداقل در ایران کار سختی نخواهد بود.
و اگر هم امکان دسترسی به نسخه کامل را ندارید میتوانید از نسخه های Express استفاده کنید و صد در صد کاربردی هستند، من با VS-Express کار نکرده ام ولی در مورد SQLServer-Express که خیلی عالی بود و فقط یک سری امکانات خاص را ندارد مثل محدودیت در تعداد Connection ها یا محدودیت 2G یا 4G داده ها و... که اصلاً برای زمان برنامه نویسی مهم نیست، یا SQL Server Managment Express امکاناتی مثل Import-Export و... را ندارد که بازبرای زمان برنامه نویسی مهم نیست پس VB.Net Express و C#.Net Express که رایگان هستند و از سایت خود مایکروسافت قابل دانلود هستند هم باید خوب و کاربردی باشند.
کافیست عبارتی مثل VB.Net Express Download را در خود سایت مایکروسافت سرچ کنید.
به نظر من که یک Express فول ورژن بسیار بسیار بهتر از یک نسخه Beta که Pro باشد است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)