سلام
من می خوام برنامه ای بنویسم که خودشو توی روت همه درایوها (+usb و فلاپی) کپی کنه و کنار فایل اجرایم یه فایل اتوران هم باشه که کاربر هر وقت که درایوها رو باز کرد برنامه هم اجرا بشه
دقیقا مثل یه ویروس که الان اسمش یادم نیست فکر کنم بلستر بود
سلام
من می خوام برنامه ای بنویسم که خودشو توی روت همه درایوها (+usb و فلاپی) کپی کنه و کنار فایل اجرایم یه فایل اتوران هم باشه که کاربر هر وقت که درایوها رو باز کرد برنامه هم اجرا بشه
دقیقا مثل یه ویروس که الان اسمش یادم نیست فکر کنم بلستر بود
برای این کار کافیه که یه کنترل درایو باکس بزارید و تو برنامه تون با استفاده از اون اسم تمام درایوا رو در بیارید و بعدش دیگه ساده هستش فقط یه کپی ساده که دو تا فایلو کپی می کنی ...
اگه بازم مشکل داشتین بپرسید ...
اگر میخوای ویروس بنویسی که خیلی کار زشتیه منم کمکت نمیکنم
اگر میخوای کار دیگه ای انجام بدی خوب چرا دروغ میگی غیر از ویروس کدوم برنامه همچین کاری انجام میده
مهدی جان از شما بعید بود
آقا کارت درسته
منم ازین کارا دوست دارم همین جوری ادامه بدی هم دیگرو تو زندان می بینیم
ولی وقتتو بزار رو trojn ها ارزششون بیشتره
انجمن ويژوال بيسك يكي از بي قانون ترين انجمناي پي سي ورلده.
اگه اين انرژي رو تو راه درست بكار ببرن ايرانيا يه چيزي ميشن...نمي دونم چرا ايراني جماعت همش تو فكر روش هاي دور زدنن![]()
آقا جمشیدی ما چاکریم ؛
این کار جزء کارهای پیش پا افتاده ویروس نویسیه و قطعاً کسی که اونو بلد نیست ........ دیگه استارت آپ و ایمیل و این جور چیزا رو عمراً بتونه بنویسه ....
در ضمن به نظر من هر کسی که اومده تو کار برنامه نویسی ؛ حتماً تا حالا یه ویروس نوشته (به قول خودش) که خیلی هم با اون حال میکنه ... خب عیب نداره بزار دوستمون هم تلاش خودشو بکنه . خودش متوجه میشه کارش غیر مفیده . اونوقت اگه از الان جلوشو بگیریم (که نمیتونیم) پس فردا میگه این ویروس چی بود که من ننوشتمش !!!
به هر حال از راهنماییتون ممنون ...
چشم دیگه از این سوال ها نمی پرسم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)