با سلام خدمت اساتید
تازگی ها از کار انیمیشن خیلی خوشم اومده و میخوام یاد بگیرم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم . اسم این دوتا نرم افزار رو میدونستم و میخواستم ببینم چی پیشنهاد میدید واسه شروع کار باید چه کار کنم .
با سلام خدمت اساتید
تازگی ها از کار انیمیشن خیلی خوشم اومده و میخوام یاد بگیرم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم . اسم این دوتا نرم افزار رو میدونستم و میخواستم ببینم چی پیشنهاد میدید واسه شروع کار باید چه کار کنم .
خوب سادگی مکس چیزیه که خیلی ها بیشتر دوسش دارن که کم کمک داره توی ورژنای جدید از بین میره.
من مایا رو توصیه میکنم به خاطر ابزار های پیشرفته ترش و قدرت بالاتر.
تا جایی هم که من میبینم خیلی از کسایی که با مکس کار میکنن بعد یه مدت میزنن تو خط مایا.
خود منم با مکس کار میکنم ولی خیلی دوست دارم بزنم تو خط مایا.
به شما هم توصیه میکنم بزنین تو خط مایا.
کلا همه بزنن تو خط مایا![]()
با سلام،
دوست عزيز هر كسي به يه نرم افزار خاصي علاقه داره و به نوعي با اون Match شده و كار كردن با اون براش روونه،
مثلا خود من عاشق 3d Max هستم و زياد دور و بر مايا نميرم و واقعا 3dMax يه چيز ديگست!!!
شما اگه ميخواي كار انيميشن سازي رو با يه نرم افزار شروع كني اول بايد در مورد توانايي هاي اون نرم افزار و برتريهاش نسبت به ديگر نرم افزارها و ...تحقيق كني و همچنين بايد تحقيق كني ببيني در رابطه با كدوم نرم افزار منابع آموزشي خوب و كاربردي بيشتري وجود داره كه بتوني با بدست آوردنشون و استفاده از آنها در كارت سريع پيشرفت كني!!!
پس توصيه مي شه كه اول به خوبي تحقيق كني بعد انتخاب و شروع كني و در ضمن به نظرات شخصي من و ديگران زياد توجه نكن چون هر كسي با يه نرم افزاري روونه و...و اين دليل نميشه كه كسي نظر شخصيش رو بخواد در تصميم ديگران وارد كنه!!!
خوب فكرهات رو بكن و...؟؟؟!!!
موفق باشي%100%.
اميدوارم كه يه موقع سوء تفاهم نشه و دوستان بزرگوار از حرفهاي من برداشت اشتباه نكنند!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)