تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: مشكل عجيب در نصب لينوكس-linux xp

پروفشنال oranoos_92's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

14 مشكل عجيب در نصب لينوكس-linux xp

مشكل در نصب لينوكس-linux xp

سلام خدمت مديران و كاربران محترم
    دوستان من وقتي ميخوام از روي سيدي linux xp2006 اون را نصب كنم اول به صورت بوت وارد ويشم و بعد از ايجاد پارتيشن و تنظيمات فرمتينگ ديسك شروع ميشه و مينويشه در حال نصب ولي بعد از صفح گرافيكي خارج ميشه و مينويسه:
    you may safely reboot your system
    ديگه در اينجا عملات متوقف ميشه و پابت روي ابن اعلان ميمونه وقتي هم كه كامپويتر را ريست كنم اگه دوباره وارد صفحه بودت بشم كه همون مراحا قبلي دوباره آغاز ميشه اگه وارد بوت نشوم ميگه
    loding oparation system eroor!

ممنون ميشم كمكم كنيد

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

مشكل در نصب لينوكس-linux xp

سلام خدمت مديران و كاربران محترم
    دوستان من وقتي ميخوام از روي سيدي linux xp2006 اون را نصب كنم اول به صورت بوت وارد ويشم و بعد از ايجاد پارتيشن و تنظيمات فرمتينگ ديسك شروع ميشه و مينويشه در حال نصب ولي بعد از صفح گرافيكي خارج ميشه و مينويسه:
    you may safely reboot your system
    ديگه در اينجا عملات متوقف ميشه و پابت روي ابن اعلان ميمونه وقتي هم كه كامپويتر را ريست كنم اگه دوباره وارد صفحه بودت بشم كه همون مراحا قبلي دوباره آغاز ميشه اگه وارد بوت نشوم ميگه
    loding oparation system eroor!

ممنون ميشم كمكم كنيد
    به احتمال زیاد سی دی شما خرابه ! اگر فایل iso مربوط به linux xp رو دارید md5 اونو چک کنید تا از سالم بودن فایل مطمئن بشید. شاید هم سی دی بد رایت شده !

اگر هم هیچ کدام از این موارد نبود بایوس کامپیوتر خود را آپدیت کنید.

در آخر پیشنهاد می کنم از یک توزیع بهتر و معروف تر مثل ubuntu , Kubuntu و ... استفاده کنید.

داره خودمونی میشه siolishe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من هم قبلا اين مشكلو داشتم اين مشكل از درست ريست نشدن قبلي ويندوز ناشي ميشه شما خيلي راحت اگه ويندوز رو سيستمت نصبه برو توش و درايو C رو يه Scandisk بكن حتما يادت باشه كه گزينه Automaticly fix file system errors رو تيك بزني
    اگر هم ويندوز نصب نيست با يه سيدي Botable ويندور سيستمتو بوت كن و تايپ كن Scandisk /all
    Last edited by siolishe; 13-01-2008 at 18:54.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با تشكر از دوستان عزيز و خوبم
    فكر كنم همانطور كه دوست عزيز فرومدند اشكال از سيدي باشه آخه من راستش چند روز پيش سه تا لينوكس دانلود كردم چون سيستمم جديد هست و نيازيبه آپديت بايوس نداره و هارد هم يه هارد خام 160 را جدا واسه نصب لينوكس گذاشتم
    يكي به حجم:700 همين لينوكس xp
    يكي به حجم 700 به نامubuntu
    ويديگيريبه حجم 4.5 گيگ به mandariva linux 2008

همش iso بود اولي را با خود iso را با كلون رايت كردم كار داد ولي مشكل پست اول را داشت:

دومي را محتوياتش را با دراگ دراپ كشيدم تو نروم و رايت كردم وقتي تو ويندوز ميزارم اتوارن هم بالا مي ياد ولي گزينه اي براي نصب نداره؟؟!! متاسفانه بوت هم نيست!! تو ويندوز يه سري برنامه اپن سورس براي نصب داره مثل موزيلا!

آخري را هم روي dvd رايت كردم و اون هم اتوارانش تو ويندوزبالا مي ياد ولي بوت نيست

خوب حالا من بايد با اين دو تاي آخري عزيزان چيكار كنم 5 گيگ دانلود كردم ولي بوت نيستند كه بتونم از اول سيستم نصبشون كنم؟

ميشه كمكم كنيد!؟
    با تشكر از جواب قبلي شما دوستان

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

فكر كنم همانطور كه دوست عزيز فرومدند اشكال از سيدي باشه آخه من راستش چند روز پيش سه تا لينوكس دانلود كردم چون سيستمم جديد هست و نيازيبه آپديت بايوس نداره و هارد هم يه هارد خام 160 را جدا واسه نصب لينوكس گذاشتم

همش iso بود اولي را با خود iso را با كلون رايت كردم كار داد ولي مشكل پست اول را داشت:

دومي را محتوياتش را با دراگ دراپ كشيدم تو نروم و رايت كردم وقتي تو ويندوز ميزارم اتوارن هم بالا مي ياد ولي گزينه اي براي نصب نداره؟؟!! متاسفانه بوت هم نيست!! تو ويندوز يه سري برنامه اپن سورس براي نصب داره مثل موزيلا!

آخري را هم روي dvd رايت كردم و اون هم اتوارانش تو ويندوزبالا مي ياد ولي بوت نيست

خوب حالا من بايد با اين دو تاي آخري عزيزان چيكار كنم 5 گيگ دانلود كردم ولي بوت نيستند كه بتونم از اول سيستم نصبشون كنم؟

ميشه كمكم كنيد!؟
    اوبونتو رو فکر کنم درست رایت نکردید . چون نباید خود فایل iso رو رایت کنی ( یعنی داخل سی دی فایل iso نباید باشه ) ! و اگر درست دانلود شده باشه و درست رایت کرده باشید بعد از بوت با سی دی اوبونتو یک صفحه میاد که با انتخاب اولین گزینه اوبونتو بوت میشه و وارد سیستم عامل اوبونتو می شوید و در صفحه دسکتاپ با کلیک بروی آیکون install میتونی نصبش کنی. در مورد نصب اوبونتو هم بار ها صحبت شده و لینک های زیادی رو میتونی پیدا کنی.

در مورد mandriva هم آشنایی زیادی ندارم ولی اگر درست رایت کرده باشید باید راحت بوت کنید.

آیا در تنظیمات بایوس گزینه سی دی رام رو برای بوت تنظیم کردید ؟؟؟
    Last edited by sudotux; 13-01-2008 at 20:53.

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم قبلا اين مشكلو داشتم اين مشكل از درست ريست نشدن قبلي ويندوز ناشي ميشه شما خيلي راحت اگه ويندوز رو سيستمت نصبه برو توش و درايو C رو يه Scandisk بكن حتما يادت باشه كه گزينه Automaticly fix file system errors رو تيك بزني
    اگر هم ويندوز نصب نيست با يه سيدي Botable ويندور سيستمتو بوت كن و تايپ كن Scandisk /all
    یا
    fsck /dev/sdxx

ميشه كمكم كنيد!؟
    قبلا هم گفته شده
    باید به صورت image burning رایت بشه

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مرسي دوستان متاسفانه من دوتاي آخر را iso را راست نكردم چه اشتباهي كردم
    حالا راه حلي برات بوت اون نيست چون فايل هاي اصلي را از روي سيتم پاك كردم
    تنظيمات بوت نيز درست مي باشد
    مرسي از همه سروان عزيز

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

دوست من! شما گزینه‌ی بوت از رو سی دی رو برای بایاست فعال کن! درست می‌شه!
    شما بوت اول رو برای سی دی درایو بذار! البته برای مادر بورد های مختلف می‌شه با کلید هایی مثل F8, F10,F11 و غیره منوی بوت رو آورد و از اونجا Cd drive رو انتخاب کرد.
    این که می‌فرمایی برنامه های اپن سورسی مثل موزیلا (البته فایر فاکس و تاندر برد ) رو داره به این معنیه که درست رایت شده.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

البته اگه توی سی‌دی فایل iso باشه که غمی نیست! دوباره iso رو بیار تو هارد و رایتش کن!
    ولی من یقین دارم از تنظیم های بوت سیستمه!

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست من! شما گزینه‌ی بوت از رو سی دی رو برای بایاست فعال کن! درست می‌شه!
    شما بوت اول رو برای سی دی درایو بذار! البته برای مادر بورد های مختلف می‌شه با کلید هایی مثل F8, F10,F11 و غیره منوی بوت رو آورد و از اونجا Cd drive رو انتخاب کرد.
    این که می‌فرمایی برنامه های اپن سورسی مثل موزیلا (البته فایر فاکس و تاندر برد ) رو داره به این معنیه که درست رایت شده.

با تشكر از شما مطمئن هستم كه بوت روي سيدي هست(رشته تخصيلي من نرم افزار است اين قدر ها هم جاهل نيستم!)

البته اگه توی سی‌دی فایل iso باشه که غمی نیست! دوباره iso رو بیار تو هارد و رایتش کن!
    متسفانه من بعد از رايت فايل ها را روي كامپيوتر پاك كردم

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •