تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: تو یه سر در گمی در طراحی وب سایتم

کاربر فعال انجمن موسیقی David.Jn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض تو یه سر در گمی در طراحی وب سایتم

من تو یه سر در گمی در طراحی وب سایتم قرار گرفتم بزار براتون بازش کنم
    من یه قالب وب با فتوشاپ برای سایتم ساختم و اونو تکه تکه کردم وبه صورت وب ذخیره کردم ولی دیدم اینجوری فقط صفحه اول رو ساختم اگه بخوام صفحات دیگه رو هم طراحی کنم حجم سایت بالا میره.
    بعدش که با css آشنا شدم فهمیدم که میشه یه قالب اولیه برای صفحه وب طراحی کرد که تو تمام صفحات دیگر از این فالب استفاده کرد.نمیدونم درست متوجه شدم یا اینکه فقط میشه قالب متنها و back ground را تعیین کرد یا میشه مثل گفته قبلی هر بار اون قالب که از قبل ساختیم رو صدا بزنم ( قالب فتوشاپ)
    خلاصه تو این سر در گمی گیر کردم که چه جوری اون قالب را صدا بزنم
    آیا باید این عکسها را هر کدوم را جدا گانه برای هر table صدا بزنم(چون من قالبم را تکه تکه کردم)
    اگر راه حلی دارید با کد برام بنویسید چون حیاتیه .
    ممنون از دوستان

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

من تو یه سر در گمی در طراحی وب سایتم قرار گرفتم بزار براتون بازش کنم
    من یه قالب وب با فتوشاپ برای سایتم ساختم و اونو تکه تکه کردم وبه صورت وب ذخیره کردم ولی دیدم اینجوری فقط صفحه اول رو ساختم اگه بخوام صفحات دیگه رو هم طراحی کنم حجم سایت بالا میره.
    بعدش که با css آشنا شدم فهمیدم که میشه یه قالب اولیه برای صفحه وب طراحی کرد که تو تمام صفحات دیگر از این فالب استفاده کرد.نمیدونم درست متوجه شدم یا اینکه فقط میشه قالب متنها و back ground را تعیین کرد یا میشه مثل گفته قبلی هر بار اون قالب که از قبل ساختیم رو صدا بزنم ( قالب فتوشاپ)
    خلاصه تو این سر در گمی گیر کردم که چه جوری اون قالب را صدا بزنم
    آیا باید این عکسها را هر کدوم را جدا گانه برای هر table صدا بزنم(چون من قالبم را تکه تکه کردم)
    اگر راه حلی دارید با کد برام بنویسید چون حیاتیه .
    ممنون از دوستان
    چه با css چه بدونه css میشه
    میتونید یه نگاه هم به سایته من بندازید

کلا منظور از قالب یا همون template عکس ها و نوشته ها و ... ای هست که تویه تمامیه صفحات یکسانه!

صفحاته دیگه برایه اینکه سنگین نشه سایت از همین عکسها و ... استفاده میکنن و مثلا در قسمته content یا ... مطالبه مختص به اون صفحه قرار میگیره
    امیدوارم مقادیری روشن شده باشید

داره خودمونی میشه Far Va Har's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ببینید اگه شما از این عکس ها بخواهید تو صفحات دیگه ای استفاده کنید مشکلی وجود نداره کافی به اون عکس تو صفحه همین آدرس رو بدید
    این عکس ها میره تو Catch و فقط دفعه ی اول برای کاربر لود می شه و دفعات بعد از رو کامپیوتر کاربر اجرا می شه
    ضمنا بله CSS برای ساخت غالب هست ولی این به این معنی نیست که بدون اون نمیشه سایت سبک ایجاد کرد

CSS برای اینه که یک بار کد بنویسید و در همه ی صفخات اونو اجرا کنید این فایل CSS هم مانند عکس اگه یک بار لود شه میره تو Catch و در دفعات بعدی از کامپیوتر کاربر لود میشه برای همین سریعتر کار میکنه

در آغاز فعالیت phoenix13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

استفاده از css سرعت بارگزاری هم خیلی افزایش می ده اما ساختن table مدت زمان بیشتری رو صرف می کنه

داره خودمونی میشه Far Va Har's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

استفاده از css سرعت بارگزاری هم خیلی افزایش می ده اما ساختن table مدت زمان بیشتری رو صرف می کنه
    هیچکس از css به جای table استفاده نمی کنه این دو نمی تونن جای همدیگر رو بگیرند قبلا تو یکی از اتاق های همین فروم نوشته بودم که :

CSS مثل دستمال قدرت کایکو توی کارتون میتی کومونه و HTML هم خود کایکویه ، کایکو قدرت جنگیدن رو داره اما با دستمال قدرتش این نیرو چند برابر میشه و همه ی تگ های موجود رو به زانو در میاره و روی همه تغییر ایجاد میکنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه siavosh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

CSS مثل دستمال قدرت کایکو توی کارتون میتی کومونه و HTML هم خود کایکویه ، کایکو قدرت جنگیدن رو داره اما با دستمال قدرتش این نیرو چند برابر میشه و همه ی تگ های موجود رو به زانو در میاره و روی همه تغییر ایجاد میکنه.
    این تکه کلام پی سی وردیه!!!
    همین طوره که دوستامون میگن... ولی دوست عزیز من نمیدونم شما تا چه حدی با طراحی وب آشنا هستید... چون کار با CSS خودش یک دوره می خواد...ببین اصولا اگه می خواید یک قالب رو در چندین صفحه نشون بدید اصلا نیاز به CSS و یا کار خاص دیگه ای نیست... شما باید این کار رو بکنید: فرض کنیم طراحی صفحه اصلی به اتمام رسید!! حالا می خوایم یه صفحه دیگه طراحی کنیم! همون صفحه اول رو با برنامه مورد استفاده برای طراحیتون باز کنید (مثل notepad , Frontpage و ...) حالا این صفحه رو Save as کن با یک نام جدید دلخواه... تموم شد .. نیاز به دوباره آدرس دهی و این کارها نیست و حالا می تونی تغییراتتو تو صفحه بدی... اگر منظورت اینه که مخوای تصاویر مورد استفاده فقط یک بار لود بشه بهم بگو اونم توضیح بدم...

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگر منظورت اینه که مخوای تصاویر مورد استفاده فقط یک بار لود بشه بهم بگو اونم توضیح بدم...
    ممنون از دوستان دیگه که منو کمک کردند . ولی من همین جور که دوست عزیزمون سیاوش گفتند میخوام کار کنم.
    یعنی میخوام ققط تصویرها یک بار لود بشه و فقط مطالب تغییر کنه. اگه میشه کمکم کنید.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

هه هه هه
    خوب اصوله کار هم همینه!
    من که مشکلی نمیبینم

یه بار دیگه پسته شماره 2 رو بخونید

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

هه هه هه
    خوب اصوله کار هم همینه!
    من که مشکلی نمیبینم

یه بار دیگه پسته شماره 2 رو بخونید
    ممنون از پوز خندتون
    اولآ شما آدرس سایتتونو نذاشتی که من بازدید کنم .دومآ:من همینو میخوام فقط عکسها یک بار لود بشه و در صفحات دیگه همین عکسها باشن و فقط مطالب تغییر کنه شاید شما هم منظورتون این بوده ولی من نمیدونم چه جوری این عکس ها را لود کنم یعنی کدش چیه.
    Last edited by David.Jn; 06-12-2007 at 10:24.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

ممنون از پوز خندتون
    اولآ شما آدرس سایتتونو نذاشتی که من بازدید کنم .دومآ:من همینو میخوام فقط عکسها یک بار لود بشه و در صفحات دیگه همین عکسها باشن و فقط مطالب تغییر کنه شاید شما هم منظورتون این بوده ولی من نمیدونم چه جوری این عکس ها را لود کنم یعنی کدش چیه.

هه هه هه منظوری در کار نبود دوسته عزیز
    اصطلاحی بیش نبود
    1.
    آدرسه بنده که هم تو پروفایلم هست و هم تو امضما به اون گنده ای

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2.
    دوسته عزیز کلا عملکرده browser ها همینه
    بزارین الان مقادیری روشنتون میکنم

در این راستا به مثاله زیر توجه بفرمایید:

شما یه عکس برایه header سایت درست میکنید
    اونو تو فولدره images ذخیره میکنید

پس حالا یه فایله مثلا index.htm دارید که صفحه یه اصلیه سایته
    یه فولدر هم بغلش دارید به نامه images که داخلش هم header.jpg

تا اینجاش که هیچ چیزه سختی نبود

حالا فایله index رو edit میکنید و header.jpg رو در قسمتی که دوست دارید قرار میدید
    کدش هم مثلا این میشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هرقت این فایل index و فولدره images ومایحتوی رو رویه سرور آپلود کنید در اولین بازدید در catch مرورگر ذخیره میشه و در دفعاته بازدیده بعدی اگر تغییری نکرده باشه همون لود میشه که سرعت بارگزاری رو خیلی میبره بالا

روشن شدید؟!؟

یعنی شما سایت و ... رو طراحی کنید و بقیه رو بسپرید به دسته مرورگر و سرور
    اونا خودشون با هم کنار میان

سایته من رو نگاه کنید تا حدوده زیادی در جریان قرار میگیرید

موفق باشی...

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •