اگه میشه بگید فرق Dvd های خام +r و -r چیه؟یه باکس Dvd +r گرفتم .هفت هشت تا رایت کردم ولی فقط 2 تاش اجرا میشه؟ممنون میشم پاسخ بدید.
اگه میشه بگید فرق Dvd های خام +r و -r چیه؟یه باکس Dvd +r گرفتم .هفت هشت تا رایت کردم ولی فقط 2 تاش اجرا میشه؟ممنون میشم پاسخ بدید.
سلام
اگه رایت کردی و 2 3 تاش اجرا میشه مشکل DVD خام نیست
ولی فرق + با - اینه که + توی DVD rom در جهت عقربه های ساعت میگرده ولی - در خلاف حرکت عقربه های ساعت![]()
كي همچين حرفي زده؟
DVD-R: خود بر دو نوع است Autuering و General use DVD-R ظرفیتی برابر ۴.۷ گیگابایت در هر طرف دارد. نوع Authering آن برای پاسخ به نیاز حرفه ای ها و پدید آورندگان نرم افزارها به وجود آمد و نوع General آن برای تجارت و استفاده مصرف کنندگان به وجود آمد. DVD-R تنها یک بار رایت میشود و هر دو نوع آن توسط اکثریت DVD Player ها ساپورت میشود. این استاندارد توسط شرکت های پاناسونیک، نوشیبا، اپل، هیتاچی، ان ای سی، پایونیر، سامسونگ و شارپ پشتیبانی می شود
DVD +R: این نوع نیز مانند حالت DVD-R است ولی توسط شرکتهای فیلیپس، سونی، هیولت پاکارد، بل، ریکو، یاماها و سایر تولیدکنندگان DVD پشتیبانی می شود
آخه موقع خرید هم فروشنده یه توضیحاتی در مورد اینکه ممکنه مشکلی پیش بیاد و سرعت رایت چیزهایی گفت که من جدی نگرفتم.بعد که این مشکل برام پیش اومد رفتم بقیه را پس دادم.
دوست عزيز مدل DVD-RW شما چيه؟از سالم بودن DVD-RW مطمئن هستي؟
سلام بر همه
جهت اطلاعات بیشتر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمایید .
موفق باشید .
تاپیک به بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتقل شد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)