تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 15 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 142

نام تاپيک: ترجمه ي فايلهاي Resident Evil Code Veronica X

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

10 ترجمه ي فايلهاي Resident Evil Code Veronica X

خوب توي اين تاپيك ما ميخوايم فايل هاي كد ورونيكا رو ترجمه كنيم هركي هم خواست ميتونه همكاري كنه
    اول ميخوام با معرفي شخصيت هاش شروع كنم
    -----------------------------------------------------
    -----------------------------------------------------

شخصيت هاي كد ورونيكا

كلر ردفيلد
    يكي از باقي ماندگان شهر راكون. اون تونسته به شركت آمبرلا در اروپا نفوذ كنه به خواطر همين دستگير و به جزيره ي روكفورد منتقل شد. اون مانند برادرش كريس يك انسان محكمه.

كريس ردفيلد
    يكي از معدود افراد زنده مانده در گروه S.T.A.R.S . بعد از اون ماموريت سخت توي اون امارت اون تونست در مورد شركت آمبرلا تحقيق كنه و انتقام دوستانش رو بگيره. يك تيرنداز ماهر.

استيو بورنسايد
    اون هم مثل كلر در جزيره ي روكفورد اسير بوده. به خاطر تعقيب يه آزمايش خطرناك در ماه گذشته. به خاطر همين استيو از اون آدما بيزاره. اون سعي ميكنه كه كلر رو تحت تاثير قرار بده اما اون خيلي بي تجربه و از خودراضيه.

آلفرد آشفورد
    رئيس و موسس شركت آمبرلا در جزيره ي روكفورد. يك ديوانه ي كامل كه با ديدن رنج كشيدن انسانها تفريح ميكنه. اون در حد يه پادشاه امكانات داره و وقتي كه عصباني بشه هر كسي رو كه جلوي نقشه هاش بايسته از بين ميبره.

آلكسيا آشفورد
    يك بچه ي نابغه. كمتر كسي اونو در سالهاي اخير ديده.

آلبرت وسكر
    فرمانده ي ارشد گروه S.T.A.R.S . اون داره خودش رو گول ميزنه كه با شركت دربيافته. بعد از اون واقعه ي امارت همكاري اون با شركت آمبرلا لو رفت.
    اون از گروه S.T.A.R.S نفرت عميقي داره مخصوصا از كريس كه خيانت اونو ثابت كرد.

منبع : گيم اسپاي

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

11

يادداشت كالبد شكاف
    يه شيطان در ذهن منه. من نميتونم اونو كنترل كنم اون بعضي اوقات منو وادار به انجام كارهايي ميكنه. اون يه جانور تشريفاتيه! اون منو وادار كرده كه رنج كشيدن و جيغ كشيدن مردم در حال مرگ رو تماشا كنم........
    اما جناب آلفرد اونقدر مهربون هست كه منو تصديق كنه و امكانات لازم رو بهم بده مثل مواد شيميايي و تجهيزات ضروري براي يادگرفتن همه چيز.
    من هيچوقت نبايد به مهربانيهاي جناب آلفرد خيانت كنم. حتي در مواقع ضروري. كسي نبايد اين منطقه رو كشف كنه جايي كه فقط من و جناب آلفرد ميدونيم. من قسم خوردم كه زيرزمين آزمايشگاه پزشكي يه راز باقي بمونه . البته كليد اون مكان هميشه و در همه وقت دست من ميمونه. اگه يه عامل خارجي اونو ببينه نميتونه تشخيص بده كه اون يه كليده. من بايد به ياد داشته باشم كه تا وقتي زنده ام كه جناب آلفرد بهم اعتماد داشته باشه.
    Last edited by Maggy_P; 09-10-2007 at 16:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه redblood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران،شمرون،همین نزدیکا

پيش فرض

من چون این بازی رو تاحالا اصلا یه دموشم ندیدم و بازی نکردم،خیلی دوست دارم بدونم که داستان کلیش چیه؟و اینکه آیا ربطی به سری های اصلی این بازی داره؟
    درضمن متن رو الان گرفتم،از دانشگاه اومدم فعلا خستم،یه استراحت میکنمو ترجمشو انجام میدم.ممنون از تاپیکت.

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض خاطرات آلفرد

خاطرات آلفرد

30 ژانويه
    يك اتاق مهر و موم شده در تالار ورودي تاسيسات جنوبي وجود داره. نميدونم توش چي پنهان شده و اينكه چطور ميشه واردش شد. ميتونم از 3 جواهري كه هر كدوم از ما سه نفر اون رو به عنوان مدرك حلال زادگيمون و اينكه از نوادگان خوانواده ي Ashford هستيم، همراهمون داريم ، استفاده كنم.
    تنها مشكل اينه كه نميتونم بفهمم پدرم چطوري ازشون استفاده مي كرده.

17 فوريه
    من بالاخره موفق شدم وارد اون اتاق مهر و موم شده بشم. اصلاً نمي تونستم تصور كنم كه يه همچين راز احمقانه اي كه اشاره به تولد Alexia و من مي كنه ، اونجا وجود داشته باشه. از پدرم متنفرم . اون احمق... الان ديگه كاملاً واضحه كه ما صرفاً براي سرپوش گذاشتن و پنهان كردن اشتباه سهوي پدرم ساخته شده ايم.
    ديگه هيچ وقت بهش اعتماد نخواهم كرد. بايد افتخار خوانواده ي Ashford رو همراه خواهرم دوباره بدست بيارم. تا وقتي كه Alexia با منه هيچ چيزي نيست كه ازش بترسم.

3 مارچ
    Alexia آزمايش رو رو نمونه ي انساني اي كه راجع بهش صحبت مي كرديم انجام داد. پدر بي مصرفمون الان بايد خوشحال باشه از اونجايي كه بالاخره مي تونه خودش رو بخشي از خوانواده ي Ashford به حساب بياره. تنها چيزي كه بايد مراقبش باشيم اون ناظر ، Harman هست كه نبايد از فعاليت هامون مطلع بشه.

22 آپريل
    آزمايش با شكست مواجه شد. بعد از اين همه كار ، باز هم پدرم بي مصرف بود. حتي بدتر ، اون تبديل به يك هيولاي خطرناكي شده كه تقريباً غير قابل كنترله . ما اون رو بستيم و توي سلول يك زندان زيرزميني حبسش كرديم ، اما به نظر ميرسه كه Alexia فرا تر از انتظارات من به يه راح حل و چاره اي رسيده .
    اون الان ميگه كه ميخواد آزمايش رو روي بدن خودش انجام بده . براي اين كار اون فكر مي كنه كه بايد به مدت 15 سال در حالت خواب نگهداشته بشه تا آزمايش رو با موفقيت به پايان برسونه. به لطف اون احمق.... نميتونم Alexia ي عزيزم رو براي 15 سال ببينم.
    Alexia مي خواد با اعتماد و اتكايي كه به من داره به خواب بره. حالا ديگه من تنها كسي هستم كه ميتونه از Alexia مراقبت كنه.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران،شمرون،همین نزدیکا

پيش فرض

مگی جان الان اولین ترجمه تموم شد،چقدر وحشتناک بود!!!همش کلمات قلمبه سلمبه ،جون من این خاطرات الکساندر رو دیگه به من نده.مردک منو بدبخت کرد با این اجدادش،حالا میذارم خودتون میبینید.هر کلمش 100 تا معنی میده که باید ببینی کدوم بهتر در میاد.اگه جاییش اشتباه ترجمه شده بود(با اینکه فکر نمیکنم بد ترجمه شده باشه)بهم بگین.مرسی!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران،شمرون،همین نزدیکا

پيش فرض

Alexander's Memo
    My father, Edward, discovered the mother virus in cooperation with Lord
    Spencer, who was also a nobleman. They studied it for the purpose of
    military use.
    Eventually their study took shape. They named a variation of the mother
    virus, the "T-virus".
    To camouflage their research, they esablished Umbrella Chemical, Inc.
    I majored in biogenetics and have been involved with a top secret
    project, supporting my father's research.
    However, my research went through a difficult phase, and my father died
    in the middle of the project.
    We are now at a major disadvantage against the other researchers, as
    there is great competition in the field of T-virus research. I have
    disgraced the honorable name of the Ashford family that out great
    ancestor Veronica established.
    If nothing is done, Umbrella will be taken over by Spencer. I must
    expedite the project to its fullest, without being detected by Spencer.
    After much thought, I decided to establish a large-scale advanced
    research facility. It will be located in the transport terminal that I
    created by using the abandoned mine in the Antarctic.
    Within the facility, I'll have a room built. It will be similar to the
    design of my mansion, the legacy of the late Trevor.
    I will be able to cherish my sweet memories there...
    For security purposes, this confidential project will be given a
    codename. It is the same name if the beautiful ancestor of the Ashford
    family, "Veronica" whom I wish to receive so badly.
    I am confident that the result of my research will be as glorious as her
    name, and that honor will be restored to the Ashford family again.

یادداشت الکساندر:

پدر من،ادوارد،ویروس مادر را در همکاری با لرد اسپنسر،یک شخص نجیب زاده،کشف کرده بود.آن ها این مساله را برای اهداف نظامی مطالعه میکردند.
    سرانجام مطالعات آنها شکل گرفت.آنها ویروس مادر را ویروس-T نامیدند.
    آنها برای پنهان کردن تحقیقاتشان شرکت شیمیایی آمبرلا را برپا کردند که بیشتر با تحقیقات ژنتیکی و یک پروژه فوق محرمانه درگیر بود،حمایت از تحقیقات پدر من.هرچند یافته های من به شکل سختی بدست آمدند و پدر من در نیمه های پروژه مرد.(مترجم-یتیم شدی رفت!)
    ما در حال حاضر تحت یک آسیب بزرگ در برابر تحقیقات دیگر هستیم،چون این یک رقابت بزرگ در زمینه تحقیقات ویروس-T میباشد.من نام شریف خانواده اشفورد را که از اجداد بزرگ "ورونیکا"سرچشمه میگیرد بدنام کردم.
    اگر اقدامی صورت نگیرد،آمبرلا توسط اسپنسر تعطیل خواهد شد.من باید پروژه را تسریع کنم تا به نتیجه کامل برسد،بدون آنکه اسپنسر از آن بویی ببرد.پس از کلی فکر کردن،من تصمیم به تاسیس یک مکان ویژه درجه بالا برای تحقیقات مضاعف گرفتم.این ساختمان در یک ترمینال حمل و نقلی قرار خواهد گرفت که من آنرا در یک معدن متروکه در قطب جنوب تاسیس نمودم.من در کنار این ساختمان یک مکان ساخته شده خواهم داشت.این مکان شبیه به کاخ مجلل من خواهد بود،آخرین میراث ترور.
    من خواهم توانست خاطرات شیرینم را برای اهداف محرمانه در آنجا در خاطر خود بپرورانم.این پروژه شخصی یک نام رمزی خواهد داشت.این همان نام زیبای جد خانواده اشفرد میباشد، "ورونیکا" کسی که بدترین را برایش آرزو دارم!!!(مترجم-بابا این یارو باید یه روانکاو بره)
    من مطمئن هستم که نتیجه تحقیقات من همچون نام او پرافتخار خواهد بود و سربلندی مجدداً به خانواده اشفرد باز خواهد گشت.
    Last edited by redblood; 09-10-2007 at 23:50.

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

6 سلام

ببخشید من آمدم اینجا فقط یک سوالی داشتم می خواستم بگم من کد فرنیکا رو بازی کردم ولی گیر کردم یم تونید به من کمک کنید بزارید جمعه بیاد بهتون می گم چون دوباره باید بشینم بازی کنم ببینم کجا گیر کردم

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران،شمرون،همین نزدیکا

پيش فرض

ببخشید من آمدم اینجا فقط یک سوالی داشتم می خواستم بگم من کد فرنیکا رو بازی کردم ولی گیر کردم یم تونید به من کمک کنید بزارید جمعه بیاد بهتون می گم چون دوباره باید بشینم بازی کنم ببینم کجا گیر کردم

leon جان به این تاپیک برو:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن اینجا تاپیک ترجمه هست و ما فقط با ترجمه فایل ها سر و کار داریم و بس.اگه سوالی در مورد راهنمایی داشتی ،به تاپیک مربوطه رجوع کنید.

در ضمن مگی جان شما فایل ها رو برای من بفرست.من به محض اینکه بگیرمش ترجمه میکنم.میخوام کار اینم زود تموم شه کلی معروف شیم!!
    در مورد پست دیروزم شوخی کردم،با اینکه سخت بود ولی خوشم اومد.هر فایلی بود بفرست.منتظرم.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

leon جان به این تاپیک برو:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن اینجا تاپیک ترجمه هست و ما فقط با ترجمه فایل ها سر و کار داریم و بس.اگه سوالی در مورد راهنمایی داشتی ،به تاپیک مربوطه رجوع کنید.

در ضمن مگی جان شما فایل ها رو برای من بفرست.من به محض اینکه بگیرمش ترجمه میکنم.میخوام کار اینم زود تموم شه کلی معروف شیم!!
    در مورد پست دیروزم شوخی کردم،با اینکه سخت بود ولی خوشم اومد.هر فایلی بود بفرست.منتظرم.
    خيلي خوب ميفرستم از ترجمت هم ممنون به اون خوبي بود هي غر غر ميكردي!!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من چون این بازی رو تاحالا اصلا یه دموشم ندیدم و بازی نکردم،خیلی دوست دارم بدونم که داستان کلیش چیه؟و اینکه آیا ربطی به سری های اصلی این بازی داره؟
    .
    اگه ميخواي در مورد كد ورونيكا بدوني بيا اين تريلرش رو ببين:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

صفحه 1 از 15 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •