یه برنامه بنویسید که تا 150 فاکتوریل رو حساب کنه.
لطفآ برنامه رو به ساده ترین شکل ممکن بنویسید. از چند long برای متغیرها استفاده کنید و فقط کتابخانه <iostream> رو فراخوانی کنید.
یه برنامه بنویسید که تا 150 فاکتوریل رو حساب کنه.
لطفآ برنامه رو به ساده ترین شکل ممکن بنویسید. از چند long برای متغیرها استفاده کنید و فقط کتابخانه <iostream> رو فراخوانی کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من اين برنامه را به زبان c دارم ،اگر به دردت مي خورد بگو تابفرستم. البته برنامه بسيار ساده اي است و اگر يك كمي فكر كني خودت مي تواني آنرا بنويسي.
دوست عزیز،
از C چیزی بلد نیستم(هر چند تقریبا آشنا هستم!) ، اما حس همنوع دوستیم گفت یه کمکی بکنیم:
تو زبان PHP که کار میکنم یه تابع هست به نام gmp_fact ، فاکتوریل اعداد رو حساب میکنه ، شاید در C هم وجود داشته باشه. (چون PHP رو با C نوشتن و خیلی از توابع در هر دو زبان مشترک هست اینو گفتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
ویرایش: به سایت gmplib.org هم یه سر بزن!
قربانت.
Last edited by my friend; 18-11-2007 at 18:50.
آره. فکر میکنم تو c++ اجرا بشه.برام با پیغام خصوصی بفرست.
(آسونه ولی من هم تازه کارم)
آره. فکر میکنم تو c++ اجرا بشه.برام با پیغام خصوصی بفرست.
(آسونه ولی من هم تازه کارم)
doste aziz(surena) age peyda kardi vase manam besendmontazeramvase ostad khavasi mikhay dige?
سلام کسی می تومه برنامه ای بنویسه که عددی بین 0 تا 180 را از کاربر گرفته و سپس sin این عرر را با دقت 0.01 با استفاده از سری تیلور به دست بیاره؟
پاین برنامه ای هست که شرلوک هلمز برای من فرستاد.که به کار ما نمیاد. چون هنوز اینارو نخوندیم!!!بهتره رو تبدیل مبنا کار کنی.
#include <stdio.h>
#include <conio.h>
#include <math.h>
void main (void)
{int n,i;
double result;
while(1)
{/*clrscr();*/
printf("\nEnter your number:");
scanf("%d",&n);
result=1;
for(i=1;i<=n;i++)result=result*double(i);
printf("\n%d!=%2.0lf",n,result);
printf("\n\nDo you want to continue(y/n)?");
if(getch()=='y')continue;
break;
}
printf("\nGOOD LUCK!");
getch();
}
include<iostream>salam in barname kar mikone vali nemidonam chera intori copy mishe har addi kar mikone
using namespace std
;long factorial (long a);
{
if (a>1)
return (a* factorial (a-1));
else
return (1);
}
int main()
{
long 1;
cout<<"Enter a number:";
cin>>1;
cout<<"!"<<1<< " = "<< factorial (1);
return 0;
}
///////////***********///////////
o/p
type a number :9
!9= 362880
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)