سلام
میخواستم برای راحتی در صفحات web شما کدوم مرورگر را پیشنهاد میکنید ؟
البته اگر با توضیحات باشه خیلی بهتره ؟
سلام
میخواستم برای راحتی در صفحات web شما کدوم مرورگر را پیشنهاد میکنید ؟
البته اگر با توضیحات باشه خیلی بهتره ؟
من تا حالا فایرفاکس استفاده نکردم
ولی اپرا درسته که سرعتش بالا هست ولی خیلی چیزا رو نمیشه باهاش خوند.
مثل فایهای flv و امثال این فایلها
بهتره به تاپیک مخصوص مروررگرها مراجعه کنی
واسه این موضوع فکر کنم یه 30 یا 40 تا تاپیک باشه!! کلا هیچ نرم افزاری تا ابد خوب نمیمونه ولی فعلا فایرفاکس قابل قبوله
سلام
من اولا از IE استفاده می کردم ...
بعدها با Opera آشنا شدم و Ie رو کنار گذاشتم ...
بعد از مدتی Opera دلم رو زد و رفتم سراغ Firefox ...
الآن دارم با Avant کار می کنم ، فوق العادست ! کافیه یک بار امتحان کنید ، چون بر پایه IE نوشته شده ( یعنی از نظر استاندارد بودن خیالتون جمع باشه ) و یه سری امکانات فوق العاده داره و از نظر سرعت هم اپرا رو میزاره تو جیب بغلش !
فقط کافیه این مرورگر رو برای یک بار امتحان کنید ...
تا معنی لذت مرور صفحات وب رو بفهمید !
باید پلاگین Flash Player رو نصب کنی .
Avant از انجین IE استفاده می کنه و اصلا یه جورایی همون IE هست که انگار قابلیت های Tab Browsing و .... بهش اضافه شده . اینکه میگی از نظر سرعت اپرا رو میزاره تو جیبش به این معنیه که بگی IE سرعت بیشتری از Opera داره ...سلام
من اولا از IE استفاده می کردم ...
بعدها با Opera آشنا شدم و Ie رو کنار گذاشتم ...
بعد از مدتی Opera دلم رو زد و رفتم سراغ Firefox ...
الآن دارم با Avant کار می کنم ، فوق العادست ! کافیه یک بار امتحان کنید ، چون بر پایه IE نوشته شده ( یعنی از نظر استاندارد بودن خیالتون جمع باشه ) و یه سری امکانات فوق العاده داره و از نظر سرعت هم اپرا رو میزاره تو جیب بغلش !
فقط کافیه این مرورگر رو برای یک بار امتحان کنید ...
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــ
به نظر من اشتباهه که اصلا بگیم کدوم بهتره یا سرعت بیشتری داره ...
سرعت بر می گرده به کانکشن . در واقع فکر می کنم امتیاز برتر بودن یه مرورگر به نحوه ی لود کردن صفحات و امکاناتی که داره بر می گرده ...
من شخصا در مقامی نیستم که مرورگر ها رو مقایسه کنم و این برمی گرده به کسایی که تخصصی در این زمینه دارن و developer یا Programmer .... هستن . ( به دوستان بر نخوره اما اگه جواب های بالا هم بخونید می بینید همه کاملا سلیقه ای نظر دادن )
پس بهتر مرورگر های مختلف رو امتحان کنیم و با هر کدوم که راحت تر بودیم کار کنیم .
تا بعد ...
0nLY FIREFOX
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)