پيرمرد ، يك جوري سوال پرسيدي كه كسي جرات نمي كنه ريپ بزنه . موضوع براي شبكه ات رو من اين طوري فهميدم كه Executable CGI منظورت هست. كه در غير اينصورت موضوع سر ريز بافر رو نمي فهمم. به طور كلي بهترين وسيله براي Pack كردن فايلهاي اجرايي UPX هست . دليلش هم اينه كه به دليل زياد بودن استفاده كنند و باز بودن سورس ، بيشتر مشكلاتش به مرور زمان پيدا ميشه و رفعش ميكنند. بعدش هم به طور پيش فرض شما بايد جلوي حملات DOS رو با چك و Block كردن آي پي ارسال كننده هاي Request بگيريد. همين تكه كد اضافي جلوي خيلي از اين درد و خون ريزي ها رو ميگيره .
در مورد ويندوز ويستا هم تا جايي كه من ديدم در صورتي كه شما از روشهاي عجيب و غريب براي محافظت استفاده نكنيد ( مثلا موضوع Data Execution Preventation DEP رو رعايت كنيد ) مشكل خاصي پيش نمياد و فرقي با ويندوز XP نداره. روي 64 بيتي بودن ويندوز همه مشكل دارند ( يك جورايي مثل اين روزها همه طپش نگاه ميكنند ، شما چطور؟ هست ) . خيلي از پكرها روش درست كار نميكنند ، دليلش هم همون كدهاي عجيب و غريب مربوط به محافظت هست. البته تا يكي دو سال ديگه اين مسايل همه اش حل ميشه ، چون به نظرم اين سيستم ها هنوز زود هست كه كد سالم براشون نوشته بشه . اين ويندوز ايكس پي كه من و شما امروز براش كد مي نويسيم ، سال 2003 عرضه شده... الان 5 سال از توليدش ميگذره و كيلومترها هم براش Critical Patch آمده ، احتمالا موضوع ويندوز ويستا و 64 بيتي ها مثل Advance Server 2003 , XP 64 و Vista 64 هم حل ميشه ... نگراني نداره .
اما موضوعي كه به عنوان يك درد همچنان باقي خواهد ماند ، پشتيباني نرم افزارها از سيستم هاي 98 و ME هست كه من هنوز راه حلي براي اينكه توليد كننده ها رو قانع كنم اين دوتا سيستم عامل رو كنار بگذارند پيدا نكردم.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید