سلام.
من نیاز شدید و فوری به کرک یا سریال یا ... ای برای post smile 6.1 دارم که تمام محدودیت ها را برای همیشه بر دارد.
ممنون.فقط لطفا سریعتر.
سلام.
من نیاز شدید و فوری به کرک یا سریال یا ... ای برای post smile 6.1 دارم که تمام محدودیت ها را برای همیشه بر دارد.
ممنون.فقط لطفا سریعتر.
سلام...
من اینو پیدا کردم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرمایید:
دوست عزیز این لینک سالم هست ولی دانلود نمیشه اگر ممکن هست یک جای دیگه آپلود کنید.
دانلود شد ولی کرک نشد احتمالا کرک یک نسخه ی دیگری است!من کرک نسخه ی 6.1 را می خواهم.ممنون.بفرمایید:
نمیدونم چرا اینو ندیدم!با چند تا شبکه هوشمند وصل شدم ف ی ل ت ر بود.با شبکه هوشمند نیستان وصل شدم ف ی ل ت ر نبود.ولی اینترنتم بازی در می آورد و دانلود نکرد!اگه میشه شما اونو که حجمش حدودا 990 کیلوبایته دانلود و برام یه جای دیگه آپلود کن.واقعا ممنون.
کلی زور زدم دانلود کردم!آخر کرک نشد!میشه بگید چطور کرک میشه؟
آخه وقتی یک گروه جدید میسازی و شکلک اضافه میکنی بعد از باز و بسته کردن نرم افزار دوباره همه پاک می شوند!
سلام...
قبل از این که به اینجا سر بزنم جوابتونو تو پیغام خصوصی دادم . حتی فایل رو هم دوباره آپلود کردم.کلی زور زدم دانلود کردم!آخر کرک نشد!میشه بگید چطور کرک میشه؟
آخه وقتی یک گروه جدید میسازی و شکلک اضافه میکنی بعد از باز و بسته کردن نرم افزار دوباره همه پاک می شوند!
بهتر بود میگفتید که دانلودش کردید که من دانلودش نکنم بعد دوباره آپلودش !
مهم نیست ...
تو پیغام هم گفتم که اونطور که من فهمیدم باید فایل کرک رو ببرید تو پوشه ی محل نصب نرم افزار و جایگزین فایل اصلی کنید .
امیدوارم مشکلتون حل شه...
میشه لینک دانلود خود برنامه رو هم بگذارید
واقعا شرمندم.سیستمم مشکل داره که 990 کیلوبایت رو به زور دانلود کردم.واسه یک پیام خصوصی چند بار باید صفحه رو باز و بسته می کردم و ....قبل از این که به اینجا سر بزنم جوابتونو تو پیغام خصوصی دادم . حتی فایل رو هم دوباره آپلود کردم.
بهتر بود میگفتید که دانلودش کردید که من دانلودش نکنم بعد دوباره آپلودش !
مهم نیست ...
تو پیغام هم گفتم که اونطور که من فهمیدم باید فایل کرک رو ببرید تو پوشه ی محل نصب نرم افزار و جایگزین فایل اصلی کنید .
امیدوارم مشکلتون حل شه...
منم همین کار رو کردم ولی نشد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)