تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 8 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 77

نام تاپيک: Jet Audio

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sadjad Sharifian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    ايروان - تهرانپارس

پيش فرض Jet Audio

سلام دوستان...خسته نباشين!!! والله اينقدر قوانين اين انجمن ها سخت شده كه آدم براي يهTopic جديد كه ميخواد درست كنه اول بايد كلي Search كنه و بعدم با كلي ترس و لرز Topic درست كنه كه البته درست و منطقيه 8) .. سوالم در مورد JetAudio هستش ..به اين صورت كه من نميتونم موزيكهايي رو كه تو يه Directory كه اسمش در XP Win بصورت فارسي نوشته شده رو اجرا كنم!! JetAudio يي كه من استفاده ميكنم Plus هستش و Up-To-Dated
    مرسي.
    يا علي.
    .Sadjad Sharifian

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سجاد جان من چنين مشكلي رو ندارم. همين الان هم اسم چند تا از فولدرهام رو به فارسي تغيير دادم اما هيچ مشكلي نبود. فكر نمي كنم مشكل از jetaudio باشه. شما در اين مورد فقط با jetaudio مشكل داري؟ در ضمن ورژن دقيق jetaudio شما چيه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    ايروان - تهرانپارس

پيش فرض

سلام..مرسي از جواب ...بله فقط با JA اين مشكل رو دارم ..مادامي كه با تعويض Win هم مشكلم مرتفع نشد!! نسخه ي JA من 6.0.2.4312 Plus هستش كه وقتي هم از داخل برنامه Check For Latest Version Now رو انتخاب ميكنم ميگه يه نسخه ي جديد پيدا كرده (6.1.7) و در آخر هم مينويسه كه jetAudio 6.1.7 has just released ولي قبل از Install تاكيد ميكنه كه حجم برنامه جديد براي Download و Install صفر كيلوبايته!!!! كه هميشه هم بلااستثنا تكرار ميشه اين قضيه!!!
    بازم مرسي كه جواب دادين..
    يا علي.
    .Sadjad Sharifian

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سجاد جان اين لينك براي نسخه 6.2 هست و آخرين ورژنش هست كه امكان فوق العاده تبديل فايلهاي تصويري به يكديگر و نيز فايلهاي تصويري به صوتي نيز بهش اضافه شده. اين رو دانلود كرده و نصب كن اميدوارم كه مشكلت حل بشه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    ايروان - تهرانپارس

پيش فرض

مرسي آقا مهدي....ولي قبل از Download اينو بپرسم كه آيا اين لينك نسخه ي Plus هستش؟! و اگر اينطوره Crack هم داره آيا؟! بازم كلي مرسي از لطفت.
    يا علي.
    .Sadjad Sharifian

p.n آقا Download كردم...حجم فايل 6 كيلوبايته!!! درسته لينك؟!‌
    مخلصم.

تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    ايروان - تهرانپارس

پيش فرض

سلام...خواهش ميكنم...شما صاحب اختيارين!! من اسم اينو خدايي نكرده فضولي نميذارم و شديدا هم معتقدم كه اين فرمايش شما راهنمايي و ارشاد آدم بيسوادي مثل من بوده!!
    من خودم بعدا كه فايل رو Download كردم متوجه سوال بيجاي خودم شدم(در مورد Plus بودن يا نبودن) بلافاصله برگشتم Edit كردم كه لينك مشكل داره!! بعد متوجه شدم كه نداره(و مشكل از DownLoad Accelerator بوده) ...اومدم اونم Edit كنم كه شما با سرعت خارقالعاده اي توبيخ فرمودين..
    ولي مرسي از راهنماييت پسر...ممنونم.
    يا علي.
    .Sadjad Sharifian

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سجاد جان من كه گيج شدم!!!! من كي رو توبيخ كردم؟ من اصلا بعد از اون پست كه لينك دادم كه ديگه چيزي نگفتم! مي شه واضح تر بگي كه ما هم از سرگيجه در بياييم؟!!! در ضمن اون لينك كار مي كنه و نسخه پلاس هم هست. وقتي من نوشتم كه تبديل فايلهاي تصويري به همديگر رو هم داره يعني اينكه پلاس هست.
    اما در مورد اين جريان توبيخ و ... يه توضيحي بده. نكنه يكي از مديران يا اعضا چيزي گفتن؟

تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    ايروان - تهرانپارس

پيش فرض

سلام مهدي جان..مخلصم داداش
    نه اقا والله يكي اومد يه پستي گذاشت..من reply دادم براش ولي بعد اومد پستشو delete كرد!!! اسم و IDايش هم يادم نيست!! بعدم نميدونم حالا خودش Delete كرده پستش رو يا كس ديگه!!! در ضمن من بازم از شما بابت Link ممنونم...خيلي لطف كردي ...مرسي..Install كردم..تو نسخه ي جديد خيلي امكانات زيادي اضافه شده ولي مشكل من بازم پابرجاس!! :( واقعا نميدونم ديگه چيكار بايد كرد!!
    مرسي بازم..يا علي.
    .Sadjad Sharifian

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سجاد جان به عنوان آخرين راهكاري كه به ذهنم مي رسه. يك بار آنيستال كن و كلا از بيخ و بن فولدرش رو هم حذف كن. بعد دوباره نصب كن. ببين شايد درست بشه. چون اينطوري اگه تنظيماتش رو قبلا دستكاري كرده باشي كه اين مشكل پيش اومده باشه ديگه تنظيمات قبلي از بين مي ره.

تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    ايروان - تهرانپارس

پيش فرض

سلام..آقا اين كارم كرديم!!! بازم نشد!! انگار ما اصلا شانس نداريم

صفحه 1 از 8 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •