سلام دوستان سلام هموطنان ايران عزيز سلام به همه ي هموطناني كه امشب منت بردل و ديده ي ما نهاده اند وآمده اند تا با ياري سبزشان اين كلوپ پرطرفدار را حمايت كنند .باشد كه فضاي كوچك ميزبان مارا به بزرگي قلب عاشقتان ببخشيد. متشكرم
عزيزان هر چي از اين سبك موسيقي ميدونيد اعم از بيوگرافي خواننده ها نوازنده ها و اشعارشان اينجا بيان كنيد.
براي مثال چند تا اسم ميبرم .فكر كنم يكي از پديد آورندگان اين سبك وميشه گفت پايه گذار اصلي داوود مقامي عزيز هست كه كاهرهاي جفات و تو دل برويي داشت يك نمونش مرغ شيدا بيا بيا ...
بعد از اون دوستاني مثل جلال همتي با آلبوم هاي پرطرفداري مثل عدس پلو مارو شاد كردن بايد به من قول بدي عروس مادرم شي اگه نشي برميگردم تا دلمو پس بگيرم ناز نكن اي عزيز جون منو زخودت نرنجون ..
واما هنرمند محبوب ومردمي وورزشكار ما كه بعد از سالها دوري در ديار غربت .................... جواد يساري
كه معرف پير وجوان هست وميتونه يك الگوي شخصيتي وتيپي براي دوستداران اين سبك باشه.
همونيكه آقاي ربيعي ازش صبر ايوبو خواست.
خسته ام من خسته ام من مثل مرغ بال وپر شكسته ام من سالهالا كنج قفس نشسته ام من ...
ميشه گفت سلطان اين سبك ايشون هستند كه هر از چند گاهي با خوندن يك شب توي مجالس عروسي دوستان مارو دلگرم ميكنند كه باز هم اين سبك وسياق ادامه دارد.
نوبتي هم باشه نوبت خواننده ي محبوب وخوش صدا و كمي تنبل ( در دادن آلبوم واشعار وآهنگ هاي جديد ) والبته با نمك است كسي نيست جز عباس قادري . ميشه گفت تحولي در موسيقي كوچه بازاريست مخصوصا يا ترانه ي جانگدازش پارسال بهار دسته جمعي رفته بوديم زيارت برگشتنا يه دختري خشگل وبا محبت ....
يا ده لو خوشگله ده لو خوشگله تو دست من تك دله
دوستان اگه تكراريه به كسي چيزي نگين