چه گوشي از لحاظ فيلم برداري كيفييت خوبي(عالي) داره از شما دوستان مي خوام نظر بديد
چه گوشي از لحاظ فيلم برداري كيفييت خوبي(عالي) داره از شما دوستان مي خوام نظر بديد
بهترین فیلمبرداری رو ان 93-ان 93i و یا ان 95 که هر سه تای اینها در یه سطح هستند.
دبلیو 900 هم فیلمبرداریش حرف نداره. تقریبا میشه گفت در یه سطح التبه اگه اشتباه نکنم.
به هر حال این 4 تا از نظر فیلمبرداری سرامد همه ی گوشیه ها هستن
نه خیر
بهترین فیلمبرداری رو ن95 و ان 93 دارند
سونی اصلآ توی این بحث وارد نشده و هیچ گوشیش کیفیت خوبی نداره (دبلیو 900 هم مث پ990 هست )
البته سامسونگ هم فیلمبرداری خیلی خیلی باکیفیت داره
من مدلهاش رو زیاد بلد نیستم ولی میدونم جی 600 که تازه وارد بازار شده دوربین 5 مگا داره و البته فیلمبرداری مثل ن93 و ن95
تو مبحث فیلمبرداری یه خط قرمز دور سونی اریکسون بکشید و بی خیالش بشید
نوکیا توی فیلمبرداری بهترین ها رو ارایه میده که N95 از این لحاظ دست بقیه گوشی ها رو از پشت بسته
N95 بهترین فیلمبرداریو داره ولی حجم فیلماش خیلی بالاس. من با گوشی دوستم 23 دقیقه فیلم گرفتم شد 200مگابایت![]()
خوب کیفیت بالا حجم بالا رو هم میطلبهN95 بهترین فیلمبرداریو داره ولی حجم فیلماش خیلی بالاس. من با گوشی دوستم 23 دقیقه فیلم گرفتم شد 200مگابایت![]()
N95 یه دوربین فیلمبرداری خوبی به حساب میاد .... واقعا عالی فیلم میگیره ....
معلومه n95 ببینین n93 و n95 هر دو شون vga فیلم می گیرن ولی اینم مهمه که نوع لنز چی باشه ؟ و این که نرم افزارش چی باشه ..... در کل n95 بهتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)