دوستان سلام
می خواستم بدونم 912 اعتباری هم داریم مگه؟ همراه اول 912ئه؟ یا 919؟ یکی از فامیلامون شمال همراه اول گرفته با پیش شماره ی 911. پس تو تهران هم 912 میشه دیگه هان؟
راستی تعرفه اش چه جوریه؟ ارزونتر از ایرانسله یا نه؟ به صرفه هست اصلا؟
دوستان سلام
می خواستم بدونم 912 اعتباری هم داریم مگه؟ همراه اول 912ئه؟ یا 919؟ یکی از فامیلامون شمال همراه اول گرفته با پیش شماره ی 911. پس تو تهران هم 912 میشه دیگه هان؟
راستی تعرفه اش چه جوریه؟ ارزونتر از ایرانسله یا نه؟ به صرفه هست اصلا؟
911 پیش شماره موبایل دولتی برای شمال هست(گیلان.مازندران.گلستان). اگه بخواد تو تهران استفاده کنه براش هزینه جابجایی میاد. در ضمن اعتباری هم نیست.
کلا 091 برای دولتی هاست و به هشت منطقه تقسیم شده که از 0911 هست تا 0918، 919 هم مال اعتباری های تهران هست
تعرفه هاش دقیقه ای 67 تا 111 بسته به مبدا و مقصد تماس که من سر در نمیارم
ایرانسل : 62 تومن ایرانسل به ایرانسل، 85 تومن ایرانسل به بقیه در کل کشور ثابته !
از نظر کیفیت اعتباری دولتی، اونهایی که دارن زیاد راضی نیستن (البته من اینطور شنیدم از خیلی ها)
درست شنیدید اصلن انتن دهی اعتباری دولتی خوب نیست یعنی یه جورایی اصلن انتن نمی ده
عزیزم ایشون کجای پستش در مورده آنتن دهیه دولتی پرسیده بود؟![]()
آنتن دهیش که دقیقا مثل دائمی های دولتیه....حتی تو جاده ها هم آنتن می ده...
واسه شمال مثل دائمی ها پیش شماره ه اش 0911 ...ولی واسه تهران 0919
Last edited by hamid_hitman47; 04-09-2007 at 14:47.
واقعا برای بعضی ها متاسفم کی گفته انتن نمیده اتفاقا انتن دهیش خیلیم خوبه لطفا از دادن پست های الکی و من در اوردی خود داری کنید
اعتباری تهران 0919 هست و باید هزینه بیشتری نسبت به دولتیاش داد
یعنی 912 اعتباری اصلا نیستش؟؟؟
دوستان سلام
تو جنوب یعنی بوشهر هم دائمی و اعتباری با یک پیش شماره آغاز میشن آنتن دهیشو امتحان نکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)