salam...man Windows Xp va Vista ro baham Rikhtam...ama faghat yekishoon ro mitoonam ejra konam...chetori bayad hardotasho ejra konam
salam...man Windows Xp va Vista ro baham Rikhtam...ama faghat yekishoon ro mitoonam ejra konam...chetori bayad hardotasho ejra konam
سلام دوست عزيز ،
لطفا مشكل خود را كمي دقيق تر توضيح دهيد ...
شما به كدام ويندوز نميتوانيد وارد شويد و در واقع كدام ويندوز را اول و كدام يك را پس از آن نصب نموده ايد ؟
اين اطلاعات مقدماتي است كه بنده و ساير دوستان عزيزم بايد بدانيم تا بتوانيم شما را راهنمايي نماييم.
در هر صورت شما بايد اول ويندوز XP را نصب نماييد و پس از آن اقدام به نصب ويندوز ويستا نماييد. پس از آن Boot Manager ويندوز ويستا كنترل انتخاب ويندوز را به عهده خواهد گرفت. اما اگر ابتدا ويستا و سپس XP را نصب نماييد با مشكل مواجه خواهيد شد و Boot Manager ويندوز ويستا از بين خواهد رفت و شما تنها ميتوانيد وارد ويندوز XP شويد. اما با توجه به اينكه در برخي از حالات Boot Manager ويندوز ويستا نيز در شناخت ويندوز XP دچار مشكل ميشود و نميتواند آن را شناسايي نمايد ، نميتوانيم دقيقا مشكل شما را حدس بزنيم و نياز به اطلاعات كامل تري داريم.
با تشكر از توجه شما.
شاد و پيروز و موفق باشيد.
salam...man dar har do halat emtahan kardam...amma nashod...yani avval XP va baad VISTA va ham avval VISTA va Baad XP amma faghat Windows Dovomi ke mirikhtam ejra mishod...hala kasi mitoone komak kone
khaheshan baraye nasb ghalam farsi dar vista ham ye komaki bokonid...ba tashakor
ویدوز هارو تو درایو های مختلف نصب کنید ... و دقت کنید که اگر تو 1 درایو میریزید فایل های ویندوز در فلودر های با نام های متفاوت باشه .
اگه تو درایو های مختلف نصب می کنی و بازم نمیشناسه 1 سیستم کمندر درتی نصب کن و با سیستم کمندر خودت تو بایوس انتخاب کن که کدوم ویندوز رو می خوای .
اگه نشد بگو .
موفق باشی ...
salam...man XP ro to D va VISTA ro to C nasb kardam...agar mishe rahnamaee konid
دقیقا مثل مشکل منsalam...man XP ro to D va VISTA ro to C nasb kardam...agar mishe rahnamaee konid
اول ایکس پی مدیا سنتر رو توی درایو دی و بعد ویستا رو روی درایو سی نصب کردم اما فقط ویستا بوت میشه!
کسی راه حلی داره>؟
قبل اونم اول ایکی پی و بعد ویستا رو نصب کرده بودم که ویستا نمی اومد!!
منتظرم.....دقیقا مثل مشکل من
اول ایکس پی مدیا سنتر رو توی درایو دی و بعد ویستا رو روی درایو سی نصب کردم اما فقط ویستا بوت میشه!
کسی راه حلی داره>؟
قبل اونم اول ایکی پی و بعد ویستا رو نصب کرده بودم که ویستا نمی اومد!!
سلام به همه دوستان...به خصوص MRM عزیز..
من هم این مشکل بزرگ رو دارم..رو لپتاپم ویستا اوریجینال نصب هست...من xp روی درایو دیگه نصب کردم...همه چیز خوب پیش میرفت...xp نصب شد...اما بعدش فقط xp بوت میشد و دیگه نتونستم vista رو بیارم بالا..از طرف دیگه توی xp هم نتونستم wireless رو فعال کنم تا درایورها رو واسه لپتاپم دانلود کنم...خلاصه یه xp موند برام بدون صدا، گرافیک، wireless و مجبور شدم از Recovery CD که روی لپتاپ بهم دادن ویستا رو برگردونم..ویستا برگشت..اما همه چی از اول باید تنظیم میشد...هاردم رو مجبور شدم فرمت کنم...همه چی از اول...
حالا با توجه به این که من نیازم به xp حیاتیه و نمیخوام vista رو از دست بدم (CD ویستا رو ندارم یعنی نمیتونم ویستا رو دوباره نصب کنم..فقط یه CD واسه recover کردن دارم) لطفا بگید چه کنم...
منتظر کمک شما به خصوص پاسخ های کامل و بی نظیر MRM عزیز هستم...مرسی..یا علی.
Last edited by siiina2; 19-07-2007 at 23:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)