سلام
95 درصد برنامه های s60 یی رو که میخوام نصب کنم نصب نمیشن.آخه مگه این گوشی سری60 نیست .من باید چیکار کنم؟؟!!
سلام
95 درصد برنامه های s60 یی رو که میخوام نصب کنم نصب نمیشن.آخه مگه این گوشی سری60 نیست .من باید چیکار کنم؟؟!!
سری 60 سه تا ورژن داره...بستگی داره نرم افزار برای کدوم ورژن باشه
در ضمن شما باید نرم افزارهای ورژن 3 رو نصب کنید
نه عزیز مشکل از این نیست این 3250 کلا سیمبیانش ضعیفه. حتی تم های اوریجنال سایت zedge رو هم تا65 درصد مواقع Error میده .
اصلا معلوم نیست چی به چیه یه تم دانلود میکنم نصب نمیشه بعد از چند ماه دوباره امتحان میکنم نصب میشه؟!؟!؟جل الخالق
![]()
آقایون خانوما کسی نمیدونه قصیه چیه اگه اینجوری باشه که نمیشه..!
شما ساعت گوشیت و تاریخش تنظیمه؟؟
ارور Certificate بهت نمی ده؟؟
مطمئنی نرم افزار مخصوص گوشیت رو دانلود می کنی؟
شما از روی چه حسابی میگی سیمبانش ضعیفه؟؟؟سیمبیان این گوشی 9.1 نسخه سوم هست.تنها عیب این گوشی اینه که رزولیشنش 176-220 هست که زمان خودش هم بالاترین رزولیشن بودش...
خب حالا از اینا بگذریم دو تا سوال دیگه داشتم:
1- چجوری میتونم با 3250 pic sms بفرستم
2-شنیده بودم برای اینکه یه برنامه رو با فایل sis بخواییم bluetooth پسوندشو عوض میکنیم بعد از این که فرستادیم rename اش میکنیم و همون پسوند sis رو میزاریم
من پسوندش رو میزارمtxt بعد میفرستم برای طرف ولی دیگه تو inbox قابلیت rename نداره .بیاد چیکارش کنم
ساعت گوشیم تنظیمه برنامه ها هم درستن از همین انجمن برنامه ها ی کاربردی وتاپیک (برنامه هاي s60v3-symbian 9.1 به همراه توضيح ) دانلود میکنم.
دوباره امتحان کردم ببینم همین ارور رو میده یا نه اینبار نصب شد.![]()
تو کل گوشیهای نوکیا قسمت اینباکس نمیتونی اسم فایل رو عوض کنی
در مورد Pic sms هم از نرم افزارهای جانبی استفاده کن
هر موقع ارور داد تاریخ گوشی رو چند ماه بکش عقب .این کارو تا وقتی ادامه بده که نصب بشه.بعد تاریخ گوشی رو درست کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)