تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: تغییر سایز پارتیشن ویندوز

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUDYABBOT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KURDISTAN

پيش فرض تغییر سایز پارتیشن ویندوز

با سلام
    من یه باکس یونیورسال آپدیت کرده‌ام با خجم خیلی زیاد و هزینه بالا که خیلی گرون تموم شده
    من به چند تا مشکل برخوردم
    اول اینکه ویندوزم مشکل پیدا کرده و باید اونو عوض کنم چرا که سرویس پک یک هست و( باید) اونو با یه سرویس پک دو عوض کنم و دوم اینکه خیلی پر شده و باید ظرفیت پارتیشن اون رو هم زیاد بکنم

حالا میخواستم بدونم راهی داره که من ویندوز رو عوض کنم و حجم پارتیشن اون رو هم بالا ببرم بدون اینکه اطلاعات مربوط به آپدیت باکس یونیورسال رو از دست بدم؟
    و یا اینکه میشه اون اطلاعات رو ذخیره کرد و بعد دوباره روی ویندوز جدید ریخت یا نه و آیا راه بهتری سراغ دارید
    گفتم که برام گرون تموم شده و خیلی هم علافش شدم من چطوری میتونم کهخ هم حجم رو درست کنم هم اطلاعاتم رو از دست ندم ضمن اینکه ویندوزم رو عوض کرده باشم با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahsanx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض با سلام

دوست عزیز چند برنامه برای این کار هست مثل پارتیشن مجیک که میتونی بدون از دست دادن اطلاعات حجم درایو رو کم و زیاد کنی البته در حالاتی درایو فرمت میشه و باید مواظب باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه parya_shilan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    وطن

پيش فرض

[quote=JUDYABBOT;1473145]با سلام
    من یه باکس یونیورسال آپدیت کرده‌ام با خجم خیلی زیاد و هزینه بالا که خیلی گرون تموم شده
    من به چند تا مشکل برخوردم
    اول اینکه ویندوزم مشکل پیدا کرده و باید اونو عوض کنم چرا که سرویس پک یک هست و( باید) اونو با یه سرویس پک دو عوض کنم و دوم اینکه خیلی پر شده و باید ظرفیت پارتیشن اون رو هم زیاد بکنم

..........
    دوست عزیز از پارتیشن مجیک ورژن 8 به بالا استفاده کن تا تجربه ای که من داشتم رو نداشته باشی کل اطلاعات 8G دخلش در اومد ورژن 8 به بالا بهتر جواب میده ومعمولا دچار مشکل نمیشین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •