دوستان سلام
سریال نرم افزار Word to PDF Converter ورژن 3 رو میخواستم هرچی سریال تو سایت های مختلف از جمله Freeserials بود زدم فایده ای نداشت.
با تشکر![]()
دوستان سلام
سریال نرم افزار Word to PDF Converter ورژن 3 رو میخواستم هرچی سریال تو سایت های مختلف از جمله Freeserials بود زدم فایده ای نداشت.
با تشکر![]()
سلام...
دوست عزیز اگه ورژن کامل برنامرو بگید بهتر میتونیم کمکتون کنیم.
ممنون...
هرکجا که گشتم ورژن کاملی نزده بود ازش فقط یک جا ذکر کرده ورژن 3
سلام...
خب پس من چند تا کرک و سریال میزارم .
14 تا ! که فکر کنم 13 تا سریال باشه و یک کیجن . فکر کنم بازم هست اگه اینا کار نکرد بگید میگردم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا لطف کردی ممنون
================================================== ==============سلام...
خب پس من چند تا کرک و سریال میزارم .
14 تا ! که فکر کنم 13 تا سریال باشه و یک کیجن . فکر کنم بازم هست اگه اینا کار نکرد بگید میگردم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سعید جان سلام![]()
![]()
هیچکدومش کار نکرد
من قبلا یادمه این برنامه رو رجیسترش کرده بودم تو همین جا هم پست داده بودم ولی یادم نیست چکار کردم که رجیستر شد و بعدش سریع اومدم تو اینجا زدم که مشکل حل شد تا دیگه بچه ها دنبال سریال برای من نگردند ولی کاش همون موقع سریال رو میذاشتم اینجا تا بمونه.
نمیدونم چرا اینجوریه هیچ سریالی روش جواب نمیده و بعدش وقتی بدون سریال هم بخوای کار کنی با هاش فقط صفحه اول رو برات تبدیل میکنه و بقیه رو ول میکنه.
به هر حال ممنون از اینکه سریال ها رو برم گذاشتی![]()
Last edited by Ship Storm; 01-09-2007 at 12:21.
میگم شما بازم تو قسمت های مختلف . مثل about برنامه و ... بگرد ببین میتونی ورژن کاملشو پیدا کنی .
حتما یه جاش نوشته . شاید موقع instal بنویسه .
من بازم میگردم .
راستی این برنامه چی میخواد ؟ سریال و نام ؟ یا فقط سریال ؟
سلام...
مشخصه سریالش از چند کاراکتر تشکیل شده ؟
راستی اینارم امتحان کن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدامیدوارم همینا کار کنه ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by saeed666; 01-09-2007 at 12:52.
ممنو سعید جان برم ببینم چی میشه![]()
سعید جان این ها هم کار نکرد یکم برسی کردم ببینم تو Abut برنامه چی نوشته هیچی ننوشته فط تو یه قسمتی اینطوری زده
Word to PDF Converter V3.0
من 3 ماه پیش دقیقا یادمه همین برنامه رو رجیسترش کرده بودم ولی نمیدونم اون چه سریالی بود که دیگه پیداش نمیکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)