سلام می خواستم بدونم با 2 ملیون موجودی چه سیستمی بخرم که تمام بازی های روز و آینده رو بتونه با بهترین کیفیت اجرا کنه !
با تشکر .
خورشيد آواره وار طلوع کرد ديوانه وار انتظار کشيد ومعصومانه غروب کرد و شايد ماه نمي داند چرا آسمان شب مال اوست
سلام می خواستم بدونم با 2 ملیون موجودی چه سیستمی بخرم که تمام بازی های روز و آینده رو بتونه با بهترین کیفیت اجرا کنه !
با تشکر .
خورشيد آواره وار طلوع کرد ديوانه وار انتظار کشيد ومعصومانه غروب کرد و شايد ماه نمي داند چرا آسمان شب مال اوست
خوب
main b:striker extreme ASUS
VGA:8800 GTX
Ram:2GB PNY DDR2 Boss 800
CPU:من تخصصی ندارم ولی به نظر من Core 2 duo intel 2.4 خوبه
HDD:320 GB
این 5 تا قطعه اصلی
گرافیک 8800Ultra بگیر.
سی پی یو : Intel Core2Dou E6600
CPU : Core 2 E6600 : 220
MB : Asus P5K Deluxe : 260
Ram : 4*1GB Gskill DDR2 800 CL4 : 400
VGA : Asus 8800GTX : 600
HDD : Hitachi 750GB : 260
Power : Green GP1030B 199
این شد 1.940 . کیس هم هرچی دلت خواست. اگه مانیتور و ... میخوای که وضع فرق میکنه.
Ultra به درد نمیخوره. فرقش با GTX به اندازه تفاوت قیمتش نیست.گرافیک 8800Ultra بگیر.
سی پی یو : Intel Core2Dou E6600
بدبخت باید پرینتر و مانیتور ال سی دی و موس و کی بورد و.................. بگیره عزیزم
البته خوب در مورد Ultra درسته فرقشون به اندازه قیمتشون نیست همچنین اور شده![]()
عزيزم كارت گرافيك 8800GTX مارك XFX يا ASUS
عوض اينكه پول بدي و يه هارد 750 گيگ بگيري يك هارد 320 بگير عوضش پولش رو بذار روي CPU و يك Core 2 Quad 6600 بگير هم 4 هسته اي هست الان قيمتش هم شده 310 تا 320 توي بازار رضا.
در مورد مادربرد مادر برد GigaByte P35 DQ6 فعلا بهترين مادربرد موجود هست و يكي از خنك تري مادربردها ، تنها گرون بودن يك مادربرد دليل بر كارايي بيشتر و بهتر نيست. قيمتش هم 270000 تومان مي باشد.
امیر جان مشخص کن فقط کیس یا کل سیستم؟؟
داداش من ما خودمون گیگا کاریم ولی می گم Striker Extreme امکاناتش بیشتره همه امکانات گیگابایت از جمله خنک کننده و خازن جامد رو هم داره!!!!
![]()
Striker Extreme گرونه و به درد کاربرهای معمولی نمیخوره. من بعد از 1 ماه هنوز همه چیزش رو کشف نکردم!
P5K Deluxe یا P35-DQ6 خوب هستند برای اون سیستم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)