دوستان سلام
لطفی کنید بهترین مودمی که برای اتصال Adsl هستش و هیچ گونه مشکلی با لینوکس نداشته باشه معرفی کنید البته از لحاظ کیفیت نیز توپ باشه سریع می خوام همین فردا صبح اگر زنده بودیم بخرم
منتظر جوابتون هستم موفق و پیروز باشید.
دوستان سلام
لطفی کنید بهترین مودمی که برای اتصال Adsl هستش و هیچ گونه مشکلی با لینوکس نداشته باشه معرفی کنید البته از لحاظ کیفیت نیز توپ باشه سریع می خوام همین فردا صبح اگر زنده بودیم بخرم
منتظر جوابتون هستم موفق و پیروز باشید.
سلام
معمولا م.دم هایی که خروجی شبکه دارند نباید مشکلی داشته باشند !
یعنی به کارت شبکه سیستم تون وصل بشه ...
مودم من روترو/مودم هستش به اسم Huawei . شرکت مخابرات هم از همین استفاده می کنه ...مودم پاراداین (روتر/مودم) هم خوبه !
سعی کن مودمی که می خری به پورت Usb وصل نشه ! همین !
دوست من بابت راهنمایی ممنونم پس یو اس بی نباشه خوب u.s.robotics آیا مدلی برای این نوع اتصال داره یا نه با کیفیت خوب هر چند که به دنبال Huawei خواهم رفت اون قیمتش چنده دوست عزیز موفق باشید.سلام
معمولا م.دم هایی که خروجی شبکه دارند نباید مشکلی داشته باشند !
یعنی به کارت شبکه سیستم تون وصل بشه ...
مودم من روترو/مودم هستش به اسم Huawei . شرکت مخابرات هم از همین استفاده می کنه ...مودم پاراداین (روتر/مودم) هم خوبه !
سعی کن مودمی که می خری به پورت Usb وصل نشه ! همین !
سلام
من اطلاعات زیادی ندارم ! البته اینم بگم هیچ تظمینی برای هیچ چیز وجود نداره ! حتما مودم هایی هستند که از اینم بهترند ! دلیل نمی شه چون مخابرات از این نوع استفاده می کنه بهتره !!
معمولا از هر شرکتی که سرویس می گیرید در خواست بکنید ! و ازشون بخواهید که مودم با پورت شبکه بهتون بدن ! روتر مودم هم باشه بهتره ! مزایایی داره واسه خودش ...
به نظرم خوب نیست مودم رو از یک جا و سرویس رو از جای دیگه بگیری ! مدل نصب شده مودم در منزل شما و مرکز مخابراتی یکی باشه احتمالا بهتر هست ! چون ساخت یک کارخونه هست و شاید باهم بهتر کار کنند ! اما تکنولوژی استفاده شده یکی هست ! و شاید هم تاثیری نذاره !
نوشته شده توسط Bayazee
دوست عزیز بابت توضیحات از شما ممنونم دستت درد نکنه موفق باشید.
سلام
من میخوام یه مودم adsl بخرم
ولی نمیدونم چی بخرم که با لینوکی مچ باشه
این به نظرتون چطوره؟ قیمتش چطور؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز اگر مودم ارزون میخوای من بهت
اینجا ۲ تا مدل داره یکی CPEکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
6205 هست یکی هم CPE
AAM
6000 یو اسم هستن من خودم 6205 دارم و همیشه هم تو لینوکسم البته نصبش به صورت دیفالت نیست و یه مقاله هست که دارم مینویسم برای کلا سری یو اس بی ولی اگرگرفتی راهنماییت میکنم که نصبش کنی
من بیشتر نظرم رو Asus Am602 Adsl2+ هستش که فکر کنم مودم مناسبی باشه
ولی بهتره6205 رو بخرم
Last edited by error403; 31-07-2007 at 18:09.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر 6205 بگیری خوب برات ارزون در میاد ولی اینی که عکسشو گزاشتید لن داره نیازی به کانفیگ نداره فقط باید یه کارت شبکه بزارید روی سیستمتون آی پی ست کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)