سلام. منظور از فلش گوشي نوكيا چيه كامل توضيح بدين
در صورتي كه رمز مربوط به قفل صفحه كليد در نوكيا روفراموش كرديم چه جوري مي شه توگوشي نفوذ كرد؟
در مورد قفل معمولي گوشي چه طور؟
سلام. منظور از فلش گوشي نوكيا چيه كامل توضيح بدين
در صورتي كه رمز مربوط به قفل صفحه كليد در نوكيا روفراموش كرديم چه جوري مي شه توگوشي نفوذ كرد؟
در مورد قفل معمولي گوشي چه طور؟
azizam vaghti gooshi ro be toor kamel reset konan migan flash ke be halat avalie karkhane bar migardad
سلام دوست عزیز لطفا" فارسی تایپ کنید
در مورد ایجاد کننده تاپیک
دوست عزیز فلش کردن یعنی اینکه گوشیتونو به حالت پیشفرض کارخانه برمیگردونه به عبارتی آی سی فلش گوشی شما رو پاک و دوباره از نو مینویسه و این کار باعث روان و درست شدن گوشی میشه و قفل هایی که در گوشی باشه و شما یادتون رفته باشه رو درست میکنه
گوشی عدم آنتن دهی داشته باشه درست میکنه
دقت کنید عدم آنتن نه پرش آنتن چون پرش آنتن سخت افزاریه
اگر خواستید قفل گوشیتونو باز کنید به شماره تلفنی که در امضای من ذکر شده تماس بگیرید چون قفل کیبرد شما همون فون کد شماست و باید با باکس باز بشه که من کمتر از همه جا میگیرم و هر جا ببرید 5 هزار تومان و من 3 هزار تومان میگیرم
موفق باشید
در كل يعني گوشي رو دوباره برنامه ريزي كردن
بابا اي ول كاسبي راه انداختي.. .نه عزيز من گوشيم مشكلي نداره فقط سؤال بود. در ضمن تو عكس اين رعدو برق زده ها كين ؟ عجب قيافه هاي نتراشيده و نخراشيده اي دارن. ياحق P990بگيرم يا N73 يا يه گوشي ديگه؟
اگه p990 بگيري مطمئن باش بعد از يه هفته پشيمون ميشي. به قيمتش نميرزه.
آخه چرا حرف بي ربط مي زنين؟ دوربين مي خوام دوربين ديجيتال مي خرم
گوشي P990از لحاظ همه چي عاليه فوق العادست. باتريش 400 ساعت استندباي داره آنتنش عالي ديگه چي بگم؟ هنگي هم نداره اگه زياد برنامه باز كني فقط ري ست مي كنه تا مموري آزاد شه همين ولي ديگه هنگ نمي كنه كه مجبور شي باتري دربياري و سيمكارتت بسوزه و هزار ماجرا
یعنی تو که مسوول واردات گوشی به ایران هستی نمیدونی فلش یعنی چی
ایول منم میخواستم همینو بگم دیدم شما جلوتر از من پست دادی گفتی![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)