میخواستم نظر دوستان را در مورد Cpu 4200 X2 با مادر بورد M2n-e بدونم . چون بعضی از دوستان معتقدند که این مادربورد برای این Cpu ضعیف هست و این Cpu با این مادر بورد نمی تونه کارایی لازم را داشته باشه . کسی هست که این مادر بورد را با این Cpu بسته باشه .
میخواستم نظر دوستان را در مورد Cpu 4200 X2 با مادر بورد M2n-e بدونم . چون بعضی از دوستان معتقدند که این مادربورد برای این Cpu ضعیف هست و این Cpu با این مادر بورد نمی تونه کارایی لازم را داشته باشه . کسی هست که این مادر بورد را با این Cpu بسته باشه .
دوست عزیز مادربرد ABIT KN9 Ultra از بهترین مادربرد های با چیپ nforce 570 هست.
همینو بگیرین.قیمت هم با m2n-e یکیه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات asus m2n_e_sli
مشخصات abit kn9
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که هردو قیمتشون حدود 110 تومانه
ســــــــلام....
![]()
من قبـــلا Epox mf4 ultra-3 دشتـــم ، بعد به مشکل خورد(نا گفــته نمونه که فکر کنــم به من قلّابیشو داده بودن..از ظاهرش پیدا بود ولی به هر حال توی OverClock خوب ظاهـر میشـُـــد.) ، بعد از اون M2n-e خــریدم..مادر بورد بدی نیست ولی نمیتونی باهاش پرواز کــُنی ها..!!!چون اولا خوب OverClock نمیــــشه(مثلا یکیش اینکـــه ولتـــاژ Ram از 1.95 بیشتــــر نمیشــه...) . تازه بایوسشم Bug داره...هــر چنــد روز باید آپدیتـــش کـُـــــنی...خود Asus به این موضوع اغـــرار کرده که....ولی اگر اهل OC (آورکلاک) نباشــی مین خیلی بدی نیستش. یه برنامه توی بایوسش هست به اســــم : Ai NOS که میتونه 20% آور کـُـــنه نه بیشتـــر البتــه اگر با این برنامه آوِر کنی بهتره از اینه که به صورت دســتی توی FSB و Htt و .. ســیخ کـُـــنـی..... و اما الان یه ماه هست که Abit KN9 Ultra خریــدم !!! از نظــر من بی نقصــه ...از هر لحاظ که فکرشو کـُــنی خفنه ..اس ال آیش با معمولیش از لحاظ فنی فرقی نداره ولی اگه بازی میکنی Sli بگیر که با دو تا کارت گرافیک .... . از لحاظ OverClock خیلــی مـَشـتــــه !
منم مثل همین دوستمون همینو پیشنهـــاد میــدم . من Kn9 Ultra رو با Athlon 3500+ بستم حالا تو که میخوای X2 بگیری ..خودت فکرشو بـُــکـُـــن...
![]()
شک نکن دوست من....good luck new moon**
![]()
منظر از باگ داره چیه ؟بایوسشم Bug داره...هــر چنــد روز باید آپدیتـــش کـُـــــنی...خود Asus به این موضوع اغـــرار کرده که....ولی اگر اهل OC (آورکلاک) نباشــی مین خیلی بدی نیستش. یه برنامه توی
این که میگی هر روز باید آپدیت کنی یعنی هر روز باید منتظر یه آپدیت جدید باشیم یا همون آپدیت آخری که تو سایت هست را بگیریم و هر روز آپدیت کنیم . اگه میشه بیشتر توضیح بده
Last edited by mahdi1535; 16-04-2007 at 08:34.
تو مشخصات این مادربورد مدل چیپ ست را اینطور نوشتهدوست عزیز مادربرد ABIT KN9 Ultra از بهترین مادربرد های با چیپ nforce 570 هست.
: Chipset
NVIDIA MCP55-Ultra single chip
NVIDIA GigabitEthernet with NVIDIA Firewall
اسمی از nforce 570 ندیدم
مطمئنی که چیپ ست این مادربورد nforce 570 هست
بله mcp55 چیپ سزی 500 انویدیا هستش موسوم به (mcp55
570 Ultra
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)