تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: میخواستم نظر دوستان را در مورد Cpu 4200 X2 با مادر بورد M2n-e بدونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض میخواستم نظر دوستان را در مورد Cpu 4200 X2 با مادر بورد M2n-e بدونم

میخواستم نظر دوستان را در مورد Cpu 4200 X2 با مادر بورد M2n-e بدونم . چون بعضی از دوستان معتقدند که این مادربورد برای این Cpu ضعیف هست و این Cpu با این مادر بورد نمی تونه کارایی لازم را داشته باشه . کسی هست که این مادر بورد را با این Cpu بسته باشه .

آخر فروم باز zonealarm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوست عزیز مادربرد ABIT KN9 Ultra از بهترین مادربرد های با چیپ nforce 570 هست.

همینو بگیرین.قیمت هم با m2n-e یکیه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه m_a_h_n_o's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جای ثابتی ندارم

پيش فرض

ســــــــلام....

من قبـــلا Epox mf4 ultra-3 دشتـــم ، بعد به مشکل خورد(نا گفــته نمونه که فکر کنــم به من قلّابیشو داده بودن..از ظاهرش پیدا بود ولی به هر حال توی OverClock خوب ظاهـر میشـُـــد.) ، بعد از اون M2n-e خــریدم..مادر بورد بدی نیست ولی نمیتونی باهاش پرواز کــُنی ها..!!!چون اولا خوب OverClock نمیــــشه(مثلا یکیش اینکـــه ولتـــاژ Ram از 1.95 بیشتــــر نمیشــه...) . تازه بایوسشم Bug داره...هــر چنــد روز باید آپدیتـــش کـُـــــنی...خود Asus به این موضوع اغـــرار کرده که....ولی اگر اهل OC (آورکلاک) نباشــی مین خیلی بدی نیستش. یه برنامه توی بایوسش هست به اســــم : Ai NOS که میتونه 20% آور کـُـــنه نه بیشتـــر البتــه اگر با این برنامه آوِر کنی بهتره از اینه که به صورت دســتی توی FSB و Htt و .. ســیخ کـُـــنـی.. ... و اما الان یه ماه هست که Abit KN9 Ultra خریــدم !!! از نظــر من بی نقصــه ...از هر لحاظ که فکرشو کـُــنی خفنه ..اس ال آیش با معمولیش از لحاظ فنی فرقی نداره ولی اگه بازی میکنی Sli بگیر که با دو تا کارت گرافیک .... . از لحاظ OverClock خیلــی مـَشـتــــه ! منم مثل همین دوستمون همینو پیشنهـــاد میــدم . من Kn9 Ultra رو با Athlon 3500+ بستم حالا تو که میخوای X2 بگیری ..خودت فکرشو بـُــکـُـــن... شک نکن دوست من....good luck new moon**

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

بایوسشم Bug داره...هــر چنــد روز باید آپدیتـــش کـُـــــنی...خود Asus به این موضوع اغـــرار کرده که....ولی اگر اهل OC (آورکلاک) نباشــی مین خیلی بدی نیستش. یه برنامه توی
    منظر از باگ داره چیه ؟
    این که میگی هر روز باید آپدیت کنی یعنی هر روز باید منتظر یه آپدیت جدید باشیم یا همون آپدیت آخری که تو سایت هست را بگیریم و هر روز آپدیت کنیم . اگه میشه بیشتر توضیح بده
    Last edited by mahdi1535; 16-04-2007 at 08:34.

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دوست عزیز مادربرد ABIT KN9 Ultra از بهترین مادربرد های با چیپ nforce 570 هست.
    تو مشخصات این مادربورد مدل چیپ ست را اینطور نوشته
    : Chipset
    NVIDIA MCP55-Ultra single chip
    NVIDIA GigabitEthernet with NVIDIA Firewall
    اسمی از nforce 570 ندیدم
    مطمئنی که چیپ ست این مادربورد nforce 570 هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه m_a_h_n_o's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جای ثابتی ندارم

پيش فرض

بله mcp55 چیپ سزی 500 انویدیا هستش موسوم به (mcp55
    570 Ultra

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •