سلام![]()
امیدوارم که دوستانی که کار با تری دی را بلد اند به این بخش آمده و تبادل نظر بکنند .
من هم تا جایی که بتونم سعی میکنم تری دی رو آموزش بدم و از دوستان دیگر هم میخواهم که در این کار شرکت بکنند. در ضمن شما دوستان گرامی میتوانید در این قسمت سوالات خود را مطرح کنید.
من نمیخواهم که نکات خیلی ساده و پیش پا افتاده را در این جا مطرح کنم ... فقط چند نکته کوچک وجود دارد که میتواند به درد بخور باشد ..
چند نکته:
نحوه کپی گرفتن آشکال : روی شکل کلیک نموده ابزارMOVE را انتخاب نموده و همان طور که کلید SHIFT را گرفته ایم شکل را جابه جا میکنیم . در این حالت پنجره CLONE OPTIONS باز شده که در قسمت NUMBER OF COPIES میتوان تعداد کپی های گرفته شده در شکل را تعیین کرد . سپس روی OK کلیک میکنیم .
نکته بعدی در مورد انتخاب چندین شکل است که به چند طریق میتنوان آن را انجام داد یکی ازاین راه ها به این صورت است که روی یک شکل کلیک نموده و در حالی که کلید CTRL را نگه داشته روی شکل دیگری کلیک کنیم . راه دیگر انتخاب از طریق کلیک بر گزینه SELECT BY NAME است . که بعد از آن پنجره SELECT OBJECTS باز شده و بعد از انتخاب اشکال مورد نظر روی SELECT کلیک میکنیم