تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: چند تا سوال در رابطه با راه اندازی سایت تخصصی دانلود (درخواست راهنمایی)

داره خودمونی میشه Cna_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض چند تا سوال در رابطه با راه اندازی سایت تخصصی دانلود (درخواست راهنمایی)

سلام دوستان من دارم روی زدن فروشگاه آنلاین و سایت تخصصی مرجع دانلود (مثل دانلودها..) فکر میکنم اما متاسفانه زیاد شناخت ندارم
    چند روزی هست که دارم تحقیق میکنم اما نیاز دارم از شخصی که وارد هست و شناخت کافی داره کمک و راهنمایی بگیرم تا سردرگم دنبال جواب سوالهام نگردم چون سوالهام زیاد هست ترجیح میدم کسی باشه پ.خ ازشون راهنمایی بگیرم و البته در ازای لطف و کمکشون سعی میکنم از خجالتشون دربیام

اما در کل نیاز به شناخت کلی در رابطه با این 2 سایت دارم اگه کسی شناختی داره تو این زمینه ممنون میشم اگه همینجا هم راهنمایی کنه منو که
    باید در چه زمینه هایی تحقیق کنم؟
    به چه چیزهایی نیاز دارم؟
    از کجا باید شروع کنم؟ و ...

کاربر فعال انجمن طراحی صفحات وب kian98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

سلام

اگه بخواید می تونید سوالات بیشتر رو در این تاپیک مطرح کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای ساختن سایت دانلود ابتدا نیاز به یک سیستم مدیریت محتوای خوب هست که فعلا بهترینها وردپرس و جوملا هستند. البته می توانید از اسکریپت های آرشیو نرم افزار مثل esoft اسکریپت هم استفاده کنید. برای مثال سایت سافت گذر و سافت پدیا از این اسکریپت استفاده می کنند.

سپس باید یک هاست خوب و قوی بخرید. بهتر است از سایتی هاست بگیرید و که بعدن اگر لازم شد بتوانید هاست خود را از آنجا به روی سرورهایی دیگر انتقال دهید.

دومین مرحله این هست که شاید بخواهید مثل سایت پی سی دانلود وقتی مطلب ارسال می کنید مطلب دکمه ترجمه به زبان های دیگر داشته باشه یا مطلب بتونه به چند بخش تقسیم بشه و یه بخشش انگلیسی باشه و یا یه بخشش فارسی و یه قسمت هم برای دانلود نرم افزار. برای اینکار کافیه یا یک افزونه سفارش بدید براتون بسازند و یا می تونید بدید یکم براتون کدنویسی کنند و شما این کد رو در بخش ارسال مطلب سیستم مدیریت محتوا و در بخش ویرایش کد مطلب قرار بدید.

مرحله سوم این هست که واسه سایت برنامه ریزی داشت باشید. مثلا برنامه ریزی کنید که روزانه 10 مطلب توی سایت ارسال کنید و بعد از اون به نرم افزارها سر بزنید و مشکلاتشون از قبیل کرک و یا خرابی لینک دانلود و غیره رو بررسی کنید.

سومین مرحله این هست که یکی دو روز بعد از ایجاد سایت باید سایت رو سئو کنید.

تجربه: هیچوقت فکر نکنید که هرچقدر مطالب بیشتری داشته باشید بازدید سایتتون بیشتر میشه. سایت دانلودها 12 هزار مطلب یا بیشتر داره ولی بازدیدش از سافت گذری که شاید سه هزارتا مطلب هم نداشته باشه کمتره. همیشه کیفیت رو مد نظر قرار بدید.

هیچوقت در مطالب سایت از کلمات به قول معروف قلمبه و سلمبه و تخصصی استفاده نکنید.

سرعت لود سایت بالا باشد.

امکان دارد در 6 یا 7 ماه تاسیس سایت هیچ بازدیدی نداشته باشد.

برای نرم افزارها لینک کمکی دانلود به همراه آموزش تصویری و تصاویری از محیط آن را قرار بدهید.

در کلمات کلیدی مطالب از چند زبان استفاده کنید. برای مثال هنگام ارسال مطالب برای آن تگ های فارسی و عربی و انگلیسی بفرستید. برای اینکار میتوانید از مترجم گوگل استفاده کنید.

بیش از حد در سایت تبلیغ نریزید ولی از سایت خود تا می توانید در سایت ها و انجمن های دیگر تبلیغ کنید.

برای اینکه مطالبتان قاطی نشود می توانید برای سایت چند ساب دامین بزنید. برای مثال یک ساب دامین برای تصاویر بنام img و یا یک ساب دامین برای بازی ها و غیره.

به غیر از ارسال نرم افزار برای دانلود مطالبی دیگر نیز ارسال کنید مانند اخبار و یا مطالب آموزشی.

باتشکر:Kian98

3. 3 کاربر از kian98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

برای تاسیس سایت فروشگاهی زیاد نباید نگران باشید.

فقط یک هاست حدودا چندگیگی می خواهد و یک سیستم مدیریت فروشگاهی که به نظر من اپن کارت بسیار عالی است.

بهتر است تمام چیزهایی که برای فروش در فروشگاه می گذارید اولا اورجینال باشد و دوما قیمت های معقول داشته باشد.

5. 2 کاربر از kian98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

ببینید شما خیلی 0 کیلومتر هستید. اگر به ساخت سایت آشنایی نداشته باشید و وارد این کار بشید سوالاتی که دارید چندین برابر میشه. پیشنهاد میدم اول تجربه کافی کسب کنید و بعد وارد این کار بشید.
    حالا این موارد به کنار، شما چه قدر بودجه دارید برای این کار ؟ به کانفیگ سرور ویندوز برای هاست دانلود وارد هستید ؟ کار با وردپرس رو بلدید ؟

ببینید کاره زیاد پیچیده و خاصی نیست یک هاست 200 مگابایت داخلی میخواد تا با سرعت بالا سایت لود بشه + یک وردپرس با قالب نیمه اخصاصی نصب می کنید + یک سرور با هارد بالا مثلا 200 گیگ تهیه می کنید و هر ماه 100 گیگ بهش اضافه می کنید و البته باید iis روش نصب بشه و سابدامنه به صورت dl بهش متصل کنید. سر جمع شاید 1 روز طول بکشه اما باید بلد باشید قالب نیمه اختصاصی هم شاید 2 روز وقت بگیره.
    بعدش نویسنده استخدام می کنید، اکانت ftp بهشون میدید و سایت شروع به کار می کنه. چند ماه اول رو باید از جیب پول بدید ماه های آتی هم با توجه به مقدار فعالیت خودتون و نویسنده ها امکان داره تبلیغ بگیرید یا نگیرید.

اما اگر به موارد بالا آشنا نباشید باید مرحله به مرحله در اینجا تاپیک بزنید که کلی وقتتون گرفته میشه.
    سوالی بود در خدمتم.
    موفق باشید

7. 4 کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

ببینید شما خیلی 0 کیلومتر هستید. اگر به ساخت سایت آشنایی نداشته باشید و وارد این کار بشید سوالاتی که دارید چندین برابر میشه. پیشنهاد میدم اول تجربه کافی کسب کنید و بعد وارد این کار بشید.
    حالا این موارد به کنار، شما چه قدر بودجه دارید برای این کار ؟ به کانفیگ سرور ویندوز برای هاست دانلود وارد هستید ؟ کار با وردپرس رو بلدید ؟

اما اگر به موارد بالا آشنا نباشید باید مرحله به مرحله در اینجا تاپیک بزنید که کلی وقتتون گرفته میشه.
    سوالی بود در خدمتم.
    موفق باشید
    درسته متاسفانه...
    بودجم برای ساخت سایت تا 5 م
    برای مطلب و نویسندگی و آپلود فایل ها در ابتدا میخوام بیتشر خودم وقت بذارم
    خیــر
    ببینید کاره زیاد پیچیده و خاصی نیست یک هاست 200 مگابایت داخلی میخواد تا با سرعت بالا سایت لود بشه + یک وردپرس با قالب نیمه اخصاصی نصب می کنید + یک سرور با هارد بالا مثلا 200 گیگ تهیه می کنید و هر ماه 100 گیگ بهش اضافه می کنید و البته باید iis روش نصب بشه و سابدامنه به صورت dl بهش متصل کنید. سر جمع شاید 1 روز طول بکشه اما باید بلد باشید قالب نیمه اختصاصی هم شاید 2 روز وقت بگیره.
    بعدش نویسنده استخدام می کنید، اکانت ftp بهشون میدید و سایت شروع به کار می کنه. چند ماه اول رو باید از جیب پول بدید ماه های آتی هم با توجه به مقدار فعالیت خودتون و نویسنده ها امکان داره تبلیغ بگیرید یا نگیرید.

من میتونم سوالم رو در رابطه با این توضیحاتی که دادید خصوصی از شما بپرســم؟

سلام

اگه بخواید می تونید سوالات بیشتر رو در این تاپیک مطرح کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای ساختن سایت دانلود ابتدا نیاز به یک سیستم مدیریت محتوای خوب هست که فعلا بهترینها وردپرس و جوملا هستند. البته می توانید از اسکریپت های آرشیو نرم افزار مثل esoft اسکریپت هم استفاده کنید. برای مثال سایت سافت گذر و سافت پدیا از این اسکریپت استفاده می کنند.

سپس باید یک هاست خوب و قوی بخرید. بهتر است از سایتی هاست بگیرید و که بعدن اگر لازم شد بتوانید هاست خود را از آنجا به روی سرورهایی دیگر انتقال دهید.

دومین مرحله این هست که شاید بخواهید مثل سایت پی سی دانلود وقتی مطلب ارسال می کنید مطلب دکمه ترجمه به زبان های دیگر داشته باشه یا مطلب بتونه به چند بخش تقسیم بشه و یه بخشش انگلیسی باشه و یا یه بخشش فارسی و یه قسمت هم برای دانلود نرم افزار. برای اینکار کافیه یا یک افزونه سفارش بدید براتون بسازند و یا می تونید بدید یکم براتون کدنویسی کنند و شما این کد رو در بخش ارسال مطلب سیستم مدیریت محتوا و در بخش ویرایش کد مطلب قرار بدید.

مرحله سوم این هست که واسه سایت برنامه ریزی داشت باشید. مثلا برنامه ریزی کنید که روزانه 10 مطلب توی سایت ارسال کنید و بعد از اون به نرم افزارها سر بزنید و مشکلاتشون از قبیل کرک و یا خرابی لینک دانلود و غیره رو بررسی کنید.

سومین مرحله این هست که یکی دو روز بعد از ایجاد سایت باید سایت رو سئو کنید.

تجربه: هیچوقت فکر نکنید که هرچقدر مطالب بیشتری داشته باشید بازدید سایتتون بیشتر میشه. سایت دانلودها 12 هزار مطلب یا بیشتر داره ولی بازدیدش از سافت گذری که شاید سه هزارتا مطلب هم نداشته باشه کمتره. همیشه کیفیت رو مد نظر قرار بدید.

هیچوقت در مطالب سایت از کلمات به قول معروف قلمبه و سلمبه و تخصصی استفاده نکنید.

سرعت لود سایت بالا باشد.

امکان دارد در 6 یا 7 ماه تاسیس سایت هیچ بازدیدی نداشته باشد.

برای نرم افزارها لینک کمکی دانلود به همراه آموزش تصویری و تصاویری از محیط آن را قرار بدهید.

در کلمات کلیدی مطالب از چند زبان استفاده کنید. برای مثال هنگام ارسال مطالب برای آن تگ های فارسی و عربی و انگلیسی بفرستید. برای اینکار میتوانید از مترجم گوگل استفاده کنید.

بیش از حد در سایت تبلیغ نریزید ولی از سایت خود تا می توانید در سایت ها و انجمن های دیگر تبلیغ کنید.

برای اینکه مطالبتان قاطی نشود می توانید برای سایت چند ساب دامین بزنید. برای مثال یک ساب دامین برای تصاویر بنام img و یا یک ساب دامین برای بازی ها و غیره.

به غیر از ارسال نرم افزار برای دانلود مطالبی دیگر نیز ارسال کنید مانند اخبار و یا مطالب آموزشی.

باتشکر:Kian98
    خیلی ازتون ممنـونم جناب کیان
    راهی هست بشه من فعلا برای یادگیری بدون اینکه دامنه و هاست داشته باشم برنامه های مربوط به راه اندازی و پیکر یندی و مدیریت رو بتونم داشته باشم و باهاشون کار کنم ؟
    برای هاست شما کجا رو پیشنهاد میدید و میزان فضا با پهنای باند چه فرق دارن ؟
    از هاست ها از لینوکس و ویندوز با ابری کدوم برای من مناسب تر هست؟
    کلا برای ساخت سایت به غیر از هاست و دامنه یه قالب سایت میمونه و یه ظاهر گرافیکی سایت (که میخوام اختصاصی طراحی شه) ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

راهی هست بشه من فعلا برای یادگیری بدون اینکه دامنه و هاست داشته باشم برنامه های مربوط به راه اندازی و پیکر یندی و مدیریت رو بتونم داشته باشم و باهاشون کار کنم ؟
    می تونید از سایت های هاست رایگان مثل xzn.ir و یا یوگیگ استفاده کنید.
    برای هاست شما کجا رو پیشنهاد میدید
    سایت هاست دی ال بسیار معروف هست و قیمت هاش بسیار مناسبه.
    میزان فضا با پهنای باند چه فرق دارن ؟
    پهنای باند به میزان رد و بدل اطلاعات بین کاربر بازدید کننده و هاست سایت می گویند. مثلا اگه پهنای باند سایت شما 100 گیگ باشه بعد از اینکه توی یه ماه صد گیگ از سایت شما دانلود و یا توی سایت شما آپلود شد سایت شما از دسترس خارج میشه تا ماه بعد.حتی همین بازدید خشک و خالی از سایت هم پهنای باند رو کم میکنه. میزان فضا به فضایی از یک سرور میگن که به صورت هاست به شما تحویل داده میشه و فقط برای ریختن اطلاعات و فایل ها توش هست.
    از هاست ها از لینوکس و ویندوز با ابری کدوم برای من مناسب تر هست؟
    ابری ارزونه ولی نمیشه بهش اعتماد کرد.
    برای آپلود نرم افزار که سرعت بالا هم داشته باشه هاست های ویندوزی عالی هستند و برای قرار دادن فایل های سایت و هاستی که سایت رو روش قرار بدید هاست های لینوکسی.
    برای ساختن یک سایت علاوه بر اونهایی که گفتید به سیستم مدیریت محتوا هم نیاز هست.

باتشکر

10. این کاربر از kian98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

بنده پیشنهاد میکنم حدودا یک ماه تعلل برای ساخت سایت بفرمایید.

من هم اولا میخواستم سایت دانلود بزنم ولی توی این راه به چیزهایی برخوردم که کامل پشیمون شدم ولی حالا که حدود 8 ماه گذشته با قدرت تمام آماده زدن سایت هستم.

12. 2 کاربر از kian98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

حرف های دوستمون کیان تایید میشند + یک سری موارد هم هست که فکر کردم خوبه ذکر بشه :

1- برای سرور دانلود بهتره از سرور ویندوز + iis استفاده کنید و سابدامنه بهش وصل کنید
    2- سرور در دیتاسنتر های هلندی باشه بهتر، دیتاسنتری مثل لیزوب. به دو دلیل، اولا اینکه با کپی رایت مشکل ندارند و میتونید اسکریپت نال و فایل غیر مجاز ( اعمم از بازی ها و برنامه های کرکی ) اپلود کنید + پینگ مناسبی هم به ایران دارند. دیتاسنتر های های آلمانی مثل هتزنر آنلاین مشکلاتی مثله قدیمی بودن هارد دارند. سوختن هارد در این دیتاسنتر چند مورد دیده شده و متاسفانه بسیار شایع هست.
    3- هارد سرور حتما RAID 10 باشه که اگر هارد سرور سوخت، اطلاعات از بین نره ( در سایت های دانلود به دلیل حجم بالای درخواست دانلود و در فروم ها و شبکه های اجتماعی به دلیل نوشتن و پاک کردن بسیار زیاد اطلاعات و ارسال درخواست های بالا به دیتابیس امکان سوختن، بدسکتور پیدا کردن یا مشکلات دیگه هاردبسیار شایع هست که با فناوری RAID10 این مشکل حل شده )
    4- از 1 سرور استفاده نکنید. از سه یا 4 سرور استفاده کنید که سرور به مشکل برنخوره + در صورت نابودی اطلاعات یکی از سرور ها ( سوختن هارد و ... ) سرور های دیگه همچنان به فعالیت خودشون ادامه بدند.
    5- برای هاست و میزبانی خوده وبسایت من سرور مدیریت شده با وب مخلوطی از وب سرور آپاچی و انجیکس رو پیشنهاد میدم. هاست معمولی که در هاستینگ های مختلف هست جوابگوی سایت دانلود پربازدید نیست. همچنین امنیت پایینی دارند و به راحتی با یک DDOS تمام سرور میخوابه و سایت داوون میشه.

در رابطه با این پرسش ها :

من XAMPP یا WAMP رو پیشنهاد میدم. APACHE + PHP + MYSQL + PHPMYADMIN رو در کامپیوتر شما نصب می کنن و کامپیوتر شما رو تبدیل به یک هاست می کنه. بسیار برنامه های قدرتمندی هستند و در سرور های ویندوز هم از این نرم افزار ها بسیار استفاده میشه ( نمومش خودم برای اسکریپ لیچر )

برای هاست شما کجا رو پیشنهاد میدید و میزان فضا با پهنای باند چه فرق دارن ؟
    کلا برای ساخت سایت به غیر از هاست و دامنه یه قالب سایت میمونه و یه ظاهر گرافیکی سایت (که میخوام اختصاصی طراحی شه) ؟
    ببینید مشاوره هاست یه امری هست که کمی زمان میبره در حده چند تا پست. اگر مایل باشید چند سایت مناسب برای خرید هاست و سرور به شما پیشنهاد بدم تا قیمت ها رو بررسی کنید.
    در ظمن برای هاست و سرور بودجه مناسبی باید کنار بزارید و نباید به همین راحتی از کنارش رد بشید.

من میتونم سوالم رو در رابطه با این توضیحاتی که دادید خصوصی از شما بپرســم؟
    بهتره همین جا سوالاتتون رو بپرسید که اگر دوستان در آینده به مشکل شما برخوردند با سرچ بتونند مشکلشون رو حل کنند

پ.ن :
    درسته متاسفانه...
    بودجم برای ساخت سایت تا 5 م
    برای مطلب و نویسندگی و آپلود فایل ها در ابتدا میخوام بیتشر خودم وقت بذارم
    خیــر
    من باز هم مقدار بودجه شما رو برای این کار نفهمیدم که چه قدر هست. بهتره یک سطح بودجه مشخص کنید تا بتونم بهتر راهنماییتون کنم.
    اگر بودجه های 100 و 200 هزارتومانی دارید که کلا باید دور این کار رو خط بکشید.

موفق باشید.

14. 2 کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

حرف های دوستمون کیان تایید میشند + یک سری موارد هم هست که فکر کردم خوبه ذکر بشه :
    من باز هم مقدار بودجه شما رو برای این کار نفهمیدم که چه قدر هست. بهتره یک سطح بودجه مشخص کنید تا بتونم بهتر راهنماییتون کنم.اگر بودجه های 100 و 200 هزارتومانی دارید که کلا باید دور این کار رو خط بکشید.
    موفق باشید.
    سلام,,دستم بسته نیست برای مخارج
    اما ترجیح میدم هزینه ها رو پایین بیارم و ولخرجی نکنم فرضا جای اینکه بدم قالب بسازن برام خودم کارهاش رو انجام بدم...

1- برای سرور دانلود بهتره از سرور ویندوز + iis استفاده کنید و سابدامنه بهش وصل کنید
    از سرور استفاده کنم نیازی به خرید هاست نیست دیگه درسته؟ درمورد iis و سابدامنه توضیح میدید یکم ؟
    بهتره همین جا سوالاتتون رو بپرسید که اگر دوستان در آینده به مشکل شما برخوردند با سرچ بتونند مشکلشون رو حل کنند
    چشـــم... فقط چون به قولـی خیلی 0 کیلومترم سوالهام مایه خنده میشه...

2- سرور در دیتاسنتر های هلندی باشه بهتر، دیتاسنتری مثل لیزوب. به دو دلیل، اولا اینکه با کپی رایت مشکل ندارند و میتونید اسکریپت نال و فایل غیر مجاز ( اعمم از بازی ها و برنامه های کرکی ) اپلود کنید + پینگ مناسبی هم به ایران دارند. دیتاسنتر های های آلمانی مثل هتزنر آنلاین مشکلاتی مثله قدیمی بودن هارد دارند. سوختن هارد در این دیتاسنتر چند مورد دیده شده و متاسفانه بسیار شایع هست.
    3- هارد سرور حتما RAID 10 باشه که اگر هارد سرور سوخت، اطلاعات از بین نره ( در سایت های دانلود به دلیل حجم بالای درخواست دانلود و در فروم ها و شبکه های اجتماعی به دلیل نوشتن و پاک کردن بسیار زیاد اطلاعات و ارسال درخواست های بالا به دیتابیس امکان سوختن، بدسکتور پیدا کردن یا مشکلات دیگه هاردبسیار شایع هست که با فناوری RAID10 این مشکل حل شده )
    سایت دانلودها که لینک های اختصاصیش سرعت خیلی بالایی دارن دلیل بالا بودن سرعتش مربوط به چه عواملی هست؟ این سرور مناسب تاثیری رو این قضیه داره؟

4- از 1 سرور استفاده نکنید. از سه یا 4 سرور استفاده کنید که سرور به مشکل برنخوره + در صورت نابودی اطلاعات یکی از سرور ها ( سوختن هارد و ... ) سرور های دیگه همچنان به فعالیت خودشون ادامه بدند.
    5- برای هاست و میزبانی خوده وبسایت من سرور مدیریت شده با وب مخلوطی از وب سرور آپاچی و انجیکس رو پیشنهاد میدم. هاست معمولی که در هاستینگ های مختلف هست جوابگوی سایت دانلود پربازدید نیست. همچنین امنیت پایینی دارند و به راحتی با یک DDOS تمام سرور میخوابه و سایت داوون میشه.
    این کار چقدر هزینه ها رو افزایش میده ؟
    من XAMPP یا WAMP رو پیشنهاد میدم. APACHE + PHP + MYSQL + PHPMYADMIN رو در کامپیوتر شما نصب می کنن و کامپیوتر شما رو تبدیل به یک هاست می کنه. بسیار برنامه های قدرتمندی هستند و در سرور های ویندوز هم از این نرم افزار ها بسیار استفاده میشه ( نمومش خودم برای اسکریپ لیچر )
    برای این کار باید کامپیوتر به نت وصل باشه ؟
    ببینید مشاوره هاست یه امری هست که کمی زمان میبره در حده چند تا پست. اگر مایل باشید چند سایت مناسب برای خرید هاست و سرور به شما پیشنهاد بدم تا قیمت ها رو بررسی کنید.در ظمن برای هاست و سرور بودجه مناسبی باید کنار بزارید و نباید به همین راحتی از کنارش رد بشید.
    بدید ممنون میشـــم

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

بنده پیشنهاد میکنم حدودا یک ماه تعلل برای ساخت سایت بفرمایید.

من هم اولا میخواستم سایت دانلود بزنم ولی توی این راه به چیزهایی برخوردم که کامل پشیمون شدم ولی حالا که حدود 8 ماه گذشته با قدرت تمام آماده زدن سایت هستم.
    همین کار رو میکنم چون واقعا اطلاعاتم ضعیفه میترسم سایت رو بدم بسازن و دستم بره تو حنا :(
    شما میشه بگید چه چیزایی باعث شده بود پشیمون شید ؟

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •