من يك مانيتور Crt خوب با 130 هزار تومن ميخوام كه توي رزلوشن 1200در 1600 خوب كار كند
من يك مانيتور Crt خوب با 130 هزار تومن ميخوام كه توي رزلوشن 1200در 1600 خوب كار كند
فکر کنم ار معدود مانیتورهایی که می تونه تو رزولیشن 1200*1600 تقریبآ بدون لرزش (75HZ ) کار کنه LG F700P
باشه که اونم دیگه تولید نمیشه اگرم بتونی پیدا کنیش الان باید دیگه کم کم 170 تومان باشه .
ولی تو مایه های 130 الان LG - 17" FLATRON-ez T730PU خوبه 1200*1600هم جواب میده ولی یه کم لرزش
داره . الان 124 تومانه .
crt سامسونگ نگیر.الجی بگیر.اگر f700p گیرت اومد عالیه.اگر گیرت نیومد flatron ez بگیر.از من گفتن اگر samsung d600 اومد تبلیغ سامسونگ کرد بهش گوش نده .ببین دوست من اگر قحطی مانیتور اومد و تمام شرکتها بسته شدند ولی شرکت سامسونگ و پارس سالم موندند شما سامسونگ نگیر برو پارسشو بگیر!!!!سامسوووونگ=دغل دروغ بی کیفیتی زشت بودن محصولات پایین بودن تکنولوزی بی گارانتی بودن و......
کاملا درسته f700p که تولید نمیشه من آخریشو خریدم 155 تومن 6 ماه پیش![]()
الان بهترین همیینه که مهدی گفت
LG 17 T 730PU FLATRONez
برو ال جی بگیر با جنس چینی هم حال کن و یه جنس اصل کره ای رو میتونی به چین ترجیح بدی .
اولآ مانیتورهای Lg همین ایران مونتاژ میشه .برو ال جی بگیر با جنس چینی هم حال کن و یه جنس اصل کره ای رو میتونی به چین ترجیح بدی .
دومآ تبلیغات رو بزار کنار ، قبول کن Crt های سامسونگ زیاد جالب نیست . البته Lcd هاش عالیه ، ولی من بازم
کیفیت تصویر Lg رو به Samsung ترجیح میدم .
توی crt ال جی بهتر از سامسونگه! ولی توی LCD سامسنوگ خیلی عالیه. نظر من هم LG 17 T 730PU FLATRONez است.
شرمنده من هیچ وقت نمیتونم قبول کنم کیفیتش بده . اگه هم قبول کنم فروشی که سی آر تی های سامسونگ داره رو چی کار کنم ؟؟؟؟![]()
به نظر من LG در هر دو مورد برتر هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)