هر کی میدونه ما رو بی خبر نذاره![]()
هر کی میدونه ما رو بی خبر نذاره![]()
بله این گوشی اومده تو بازار ایران قیمت این گوشی حدود 610 هزار تومان هستش ولی ریجستر نیست باید منتظر بمونی تا ریجستر شدش بیاد ولی بازم قیمت این گوشی بالاست
عجب قيمتي داره اينجا !!! من از دوبي آوردم با رم 1 گيگ ژاپني 250 تموم شد الانم توش سيم كارت تاليا انداختم كيفيت صداش كه وحشتناكه (من اصلا صداي نوكيا رو قبول نداشتم ولي جلوي اين يكي سر تعظيم فرود آوردم) سرعت اشم خيلي زياده اصلا نميدونه هنگ چي چيه ! تنها مشكل اين گوشي اينه كه هر كي چند دقيقه باهاش كار مي كنه ديگه گوشي خودش به چشمش نمياد حتي اگر n73 باشه .
جدا شما کی از دوبی اوردی .از کجاش خریدی؟
من اگه لازم بشه به خاطر این گوشی ایرانسل میخرم.
فقط خواهشا خالی نبندی بریم دوبی ضایع بشیم.
فروشگاه شاپیران نوکیا 5700 رو به قیمت 372000 تومن میفروشه. این سایتش:این آدرس مغازه: خيابان جمهوري- چهارراه شيخ هادي-شماره 100کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم تلفن: 66701818
دیگه راست و دروغش رو نمیدونم...
ایولا ایولا بازم ایولا تا یک ماه دیگه یه گن پول میاد دستم میخرمش
فکر کنم اشتباه باشه البته من خودم هم دیدم ولی این گوشی با این همه امکانات به نظر نمیرسه اینقدر ارزون باشه.
ولی به نظر من چون دوربینش 2 هست شاید به نظر شما ارزونه تازه مگه همین کا800 3.2 مگا پیکسلی اولش چند بود 370 یا 380 حالا چنده 500 پس سعی کنین زودتر بگیرینش تا گرون نشده منم پنج شنبه میگیرم![]()
در سته دوربینش 2 است ولی بجاش پردازش گر داره که سرعتش رو زیاد کرده .صفحه نمایش 16 میلیون رنگ و... اگه در مقایسه با گوشی های همرده نوکیا بخواهیم مقایسه کنیم ارزونه.
من یه سوال فنی داشتم!
همانطور که مستحضرید گوشیهای نوکیا الان اکثرش رجیستر نشده است...
با توجه به قیمت الان 5700 به نظرتون میشه که من برم یکی بگیرم بعد ببرم بدم با گوشی قبلی خودم (7610) چنجش کنن؟
یعنی میشه با هر گوشی این عمل رجیستر دستی رو انجام داد یا نه؟
یا کلاً صبر کنم که قانونیش بیاد و اون موقع بخرم...؟؟ ( قیمتش بالاتر نمیره؟)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)