دوستان و اساتید اگه این بحث تکراری هست و یا شما خودتون این نرم افزار رو میشناسید , من شرمنده ام . این برنامه و
توضیحات رو برای کسانی مثل خودم گذاشتم که تازه کار هستن . اینم بگم که تمام کارهایی رو که این برنامه انجام میده از
راههای زیادی قابل دسترسی هستن مثل رجیستری و آپشنهای دیگه ولی این برنامه دسترسی به این قابلیتها رو آسون تر
میکنه .
این نرم افزار یکی از برنامه هایی است که من بعد از نصب ویندوز حتما اونو نصب میکنم این برنامه کارایی زیادی داره که من
توضیح مختصری در مورد اون مینویسم . اگه بخوام همه قسمتها رو توضیح بدم خیلی زیاد میشه ولی اگه در مورد هر قسمت
سئوالی داشتید بپرسین , خوشحال میشم جواب بدم .
من از چند قسمت این برنامه خیلی استفاده میکنم که یکی از اونها Add/remove هست که برای حذف و نصب برنامه ها
استفاده میشه و در این قسمت شما میتونین آدرس و ورژن برنامه ها رو ببینید و برنامه هایی که حذف نمیشن رو براحتی پاک
کنید .
در قسمت Control panel شما میتونید تعیین کنید که چه ایکنهایی رو داشته باشین و یا هر کدوم رو خواستین بردارین
در Disk clin شما میتونین فیلهایی رو که در cleanup ویندوز پاک نمیشن رو به راحتی حذف کنین .
شما در Drive Manager میتونین تیک هر درایوی رو که خواستین بردارین . با این کار دیگه اون درایو یا سیدی رم در
My computer نشون داده نمیشه .
در قسمت My desktop شما میتونید تیک هر چی رو که نخواستین در دستاپ نشون داده بشه بر دارین مثل سطل آشغال .
در OEM info اطلاعات کاربر ثبت میشه .
در Process info برنامه های در حال اجرا رو میبینید که میتونید هر کدوم مثلا یه ویروس رو غیر فعال کنید.
در Ram optimazer شما میتونید تعیین کنید که رم شما هر چند دقیقه خالی بشه , این قسمت به نظر من خیلی مهم هست
چون این قابلیت با روشن شدن کامپیوتر اجرا میشه و روی سرعت خیلی تاثیر داره .
در قسمت Special folder میتونید محل اصلی فولدرهای مهم ویندوز رو ببینید . مثلا Start menu یا History رو , و میتونید
مستقیم به اون پوشه ها برید .
در Startup manager شما میتونید کنترل کنید که چه برنامه هایی در موقع بالا اومدن ویندوز اجرا بشه و هر کدوم رو که
خواستید غیر فعال کنید .
در System info شما میتونی مدل و اسم تمام قطعات کامپیوتر رو ببینید و در ضمن اطلاعات زیادی در باره کامپیوتر و ویندوز و
همچنین درایور ها در اختیار شما قرار میده .
گزینه Explorer که مربوط تنظیمات Explorer میشه و به عنوان مثال شما میتونید ورژن ویندوز رو در دستاپ ببینید یا مثلا علامت
فلش shortcut رو از بین ببرید و یا عکسی رو برای صفحه Start windows انتخاب کنید و یا به جای باز شدن My Computer
ویندوز اکسپلورر باز بشه و خیلی چیزای دیگه .
وقتی روی IExplorer کلیک کنید میتونید در سمت راست انتخاب کنید که در اینترنت آپشن چه سربرگهایی رو داشته باشید و یا
هر کدوم رو که خواستید حذف کنید و یا مثلا آیکنهای toolbars اینترنت اکسپلورر رو کوچک یا بزرگ کنید .
در قسمت Miscellaneous میتونید بر تنظیمات گرافیک یا همون Display کنترل داشته باشید , مثلا قسمت مربوط به عوض کردن
عکس دستاپ رو حذف کنین تا دیگه کسی نتونه روی اون کنترلی داشته باشه .
در قسما Start menu شما میتونید تنظیم کنید که چی نمایش داده بشه و هر کدوم رو که خواستید حذف کنید مثلا shut down
یا Run رو بردارید و یا سرعت نمایش و باز و بسته شدن رو در پنجره های اکسپلورر تنظیم کنید و یا My Recent Documents رو
از اونجا بردارید . موفق باشید
لینک دانلود با حجم 1.50مگا بایت
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود کرک با حجم 825 کیلو بایت
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسورد به هنگام دانلود mylove