تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: معرفی برنامه Customizer XP 1.8.0

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahsanx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض معرفی برنامه Customizer XP 1.8.0

دوستان و اساتید اگه این بحث تکراری هست و یا شما خودتون این نرم افزار رو میشناسید , من شرمنده ام . این برنامه و

توضیحات رو برای کسانی مثل خودم گذاشتم که تازه کار هستن . اینم بگم که تمام کارهایی رو که این برنامه انجام میده از

راههای زیادی قابل دسترسی هستن مثل رجیستری و آپشنهای دیگه ولی این برنامه دسترسی به این قابلیتها رو آسون تر

میکنه .

این نرم افزار یکی از برنامه هایی است که من بعد از نصب ویندوز حتما اونو نصب میکنم این برنامه کارایی زیادی داره که من

توضیح مختصری در مورد اون مینویسم . اگه بخوام همه قسمتها رو توضیح بدم خیلی زیاد میشه ولی اگه در مورد هر قسمت

سئوالی داشتید بپرسین , خوشحال میشم جواب بدم .

من از چند قسمت این برنامه خیلی استفاده میکنم که یکی از اونها Add/remove هست که برای حذف و نصب برنامه ها

استفاده میشه و در این قسمت شما میتونین آدرس و ورژن برنامه ها رو ببینید و برنامه هایی که حذف نمیشن رو براحتی پاک

کنید .

در قسمت Control panel شما میتونید تعیین کنید که چه ایکنهایی رو داشته باشین و یا هر کدوم رو خواستین بردارین

در Disk clin شما میتونین فیلهایی رو که در cleanup ویندوز پاک نمیشن رو به راحتی حذف کنین .

شما در Drive Manager میتونین تیک هر درایوی رو که خواستین بردارین . با این کار دیگه اون درایو یا سیدی رم در

My computer نشون داده نمیشه .

در قسمت My desktop شما میتونید تیک هر چی رو که نخواستین در دستاپ نشون داده بشه بر دارین مثل سطل آشغال .

در OEM info اطلاعات کاربر ثبت میشه .

در Process info برنامه های در حال اجرا رو میبینید که میتونید هر کدوم مثلا یه ویروس رو غیر فعال کنید.

در Ram optimazer شما میتونید تعیین کنید که رم شما هر چند دقیقه خالی بشه , این قسمت به نظر من خیلی مهم هست

چون این قابلیت با روشن شدن کامپیوتر اجرا میشه و روی سرعت خیلی تاثیر داره .

در قسمت Special folder میتونید محل اصلی فولدرهای مهم ویندوز رو ببینید . مثلا Start menu یا History رو , و میتونید

مستقیم به اون پوشه ها برید .

در Startup manager شما میتونید کنترل کنید که چه برنامه هایی در موقع بالا اومدن ویندوز اجرا بشه و هر کدوم رو که

خواستید غیر فعال کنید .

در System info شما میتونی مدل و اسم تمام قطعات کامپیوتر رو ببینید و در ضمن اطلاعات زیادی در باره کامپیوتر و ویندوز و

همچنین درایور ها در اختیار شما قرار میده .

گزینه Explorer که مربوط تنظیمات Explorer میشه و به عنوان مثال شما میتونید ورژن ویندوز رو در دستاپ ببینید یا مثلا علامت

فلش shortcut رو از بین ببرید و یا عکسی رو برای صفحه Start windows انتخاب کنید و یا به جای باز شدن My Computer

ویندوز اکسپلورر باز بشه و خیلی چیزای دیگه .

وقتی روی IExplorer کلیک کنید میتونید در سمت راست انتخاب کنید که در اینترنت آپشن چه سربرگهایی رو داشته باشید و یا

هر کدوم رو که خواستید حذف کنید و یا مثلا آیکنهای toolbars اینترنت اکسپلورر رو کوچک یا بزرگ کنید .

در قسمت Miscellaneous میتونید بر تنظیمات گرافیک یا همون Display کنترل داشته باشید , مثلا قسمت مربوط به عوض کردن

عکس دستاپ رو حذف کنین تا دیگه کسی نتونه روی اون کنترلی داشته باشه .

در قسما Start menu شما میتونید تنظیم کنید که چی نمایش داده بشه و هر کدوم رو که خواستید حذف کنید مثلا shut down

یا Run رو بردارید و یا سرعت نمایش و باز و بسته شدن رو در پنجره های اکسپلورر تنظیم کنید و یا My Recent Documents رو

از اونجا بردارید . موفق باشید

لینک دانلود با حجم 1.50مگا بایت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لینک دانلود کرک با حجم 825 کیلو بایت

کد:

پسورد به هنگام دانلود mylove
    Last edited by ahsanx; 26-06-2007 at 05:45.

آخر فروم باز Ali_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

فابل کرک خراب هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahsanx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض با سلام

دوست عزیز من همین الان چک کردم سالم بود و یه بار هم دانلود کردم . شما باید بعد از دانلود فایل رو از حالت rar ( فشرده ) بیرون بیاری و در پوشه ای که برنامه نصب شده اونو جایگزین فایل اصلی برنامه کنی . موفق باشی

آخر فروم باز Ali_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اینجا ***** شده اگه ممکنه یه جا دیگه اپلود کن(فایل کرک میگم)
    دستت درد نکنه

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

واستون آپیدم ...

لینک مستقیم دانلود این برنامه همراه کرک:
    کد:
    2.3MB

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •