من gta:san andreas رو تا مرحله بعد از آموزش هواپيمايي رفتم بعد از اون يه ماموريت هست كه بايد با موتور بري و بمب رو توي هواپيما كار بذاري ولي هواپيما سريع ميره و ماموريت failed ميشه.كي بلده؟
![]()
من gta:san andreas رو تا مرحله بعد از آموزش هواپيمايي رفتم بعد از اون يه ماموريت هست كه بايد با موتور بري و بمب رو توي هواپيما كار بذاري ولي هواپيما سريع ميره و ماموريت failed ميشه.كي بلده؟
![]()
Last edited by hassan_mojtahedi; 24-06-2007 at 15:10.
اينجا جاشه؟
تاپیک مخصوص بازی بود ولی جوابت رو میدم.من gta:san andreas رو تا مرحله بعد از آموزش هواپيمايي رفتم بعد از اون يه ماموريت هست كه بايد با موتور بري و بمب رو توي هواپيما كار بذاري ولي هواپيما سريع ميره و ماموريت filed ميشه.كي بلده؟
1- Filed معنی خالی بودن رو میده Failed هست.
2- اون موتوری که شما سوارشی پرسرعت ترین موتور هست...
چندتا کار میگم بکن:
اگه میخوای بدون چیت رد کنی، گزینه ی Wide Screen رو از آپشنز فعال کن حتما میرسی.
اگه میخوای با رمز رد کنی، بگو تا ترینر +151 رو برات بذارم تا موتورت رو سنگین کنی.
اگه هم میخوای فایل ادیت شده ی ماشینها رو برات بذارم که سرعت این موتور رو زیادتر و وزنش رو سنگینتر کرده.
اولا من خودم اينو ميدونستم نميخواد شما به من زبان ياد بدي
ثانيا من تازه الان ديدم كه اشتباهي نوشتم يعني يادم رفته بود. دكمه a رو وارد نكرده بودم.
![]()
Last edited by hassan_mojtahedi; 24-06-2007 at 15:24.
شرمنده که به شما کمک کردم.اولا من خودم اينو ميدونستم نميخواد شما به من زبان ياد بدي
ثانيا من تازه الان ديدم كه اشتباهي نوشتم يعني يادم رفته بود. دكمه a رو وارد نكرده بودم.
واقعا لطف کنید من رو از ته دل ببخشید...
Pink Panther جان Filled معنی پر و انباشته بودن را می ده!1- Filed معنی خالی بودن رو میده Failed هست.![]()
کمک شما هم فایده ای نداشت......
جاش کجاست؟نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
داداش شما gta حالیت نیست چرا به pink panther متلک میندازی اون درست میگه.
من فکر کنم اون ماموریتو بعد دو بار رفتن رد کردم.
تو حالیته بسته![]()
من همه gta ها رو از gta 1 گرفته تا gta 5
بازی کردم ولی تا حالا این مشکل رو ندیده بودم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)