با وجود اینکه زمان زیادی از ارائه سرویس ADSL در کشور ما میگذرد، به تازگی جای خود را در میان کاربران و مخصوصاً کاربران خانگی باز کرده است !
با این وجود و احساس نیاز شدید به این سرویس، هنوز مناطق مهم و تجاری بطور کامل تحت پوشش نیستند و یا اگر هستند سرویس دهی بسیار ناقص است! بطور مثال منطقه مخابراتی استقلال که شامل پیش شماره های 2204و2205. ... میباشد، تنها تحت پوشش شرکت شاتل میباشد و شاتل تنها سرویس دهنده در این محدوده است و متاسفانه تمام پورتهای آن پر میباشد و بعد از تماس با مرکز مربوطه میبینی که باید در لیست رزروهای شرکت باشی تا تعداد متقاضیان به تعداد مورد نظر آنها که متجاوز از 1000-1500 نفره برسد و تازه اقدام به خرید تجهیزات و افزایش پهنای باند کنند، چون برای شرکت مقرون به صرفه نیست و جالب تر اینکه معلوم نیست که کی این اتفاق بیفته !
یک ماه دیگه ؟ دو ماه دیگه ؟ سه ماه دیگه ؟ و تا اون زمان ما باید همچنان با Dial-up کنار بیایم ! و خودشون هم اقرار دارند که Dial-up مخصوصاً هوشمند هزینه بالائی داره! (برای من قبض قبلی 40 تومن اومد!)
تازه یک سیستم جدید ART LITE هم اضافه کردن و میگن منطقه مخابراتی شما این سیستم رو پشتیبانی نمیکنه !
باور کنید وقتی من میگم منطقه ما ADSL نداره، همه یه طوری بهم نگاه میکنن ! آخه زشته به نا کجا آباد تهران ADSL رفته و ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم !
نمیدونم اینجا کسانی هستند که این مشکل رو دارند یا نه ! اما صرفنظر از کاربران خانگی در این محدوده مجتمع های تجاری و اداری بسیار هستند و مطمئناً آنها هم با چنین مشکلی مواجه هستند، کما اینکه من برای محل کار خودم در صدد راه اندازی این سیستم برآمدم ولی متوچه شدم که همه بررسیهائی که انجام دادم با یک جواب که معلوم نیست کی راه بیفته، از بین رفت !![]()
حالا کی و کجا پاسخگو هست، معلوم نیست ؟ حتی خود مخابراتی ها هم درست جواب نمیدن و میگن ما جز شاتل کسی رو نمیشناسیم و راست هم میگن !
اما آیا چرا هیچ شرکتی حاضر نیست به این منطقه سرویس بده ؟!؟ پارس آنلاين ، افرا ، سپنا ؟!؟
کسی جواب این سوالات رو میدونه ؟ ما با هزینه بالای شاتل هم راضی شدیم، اما خبری نیست که نیست !
شده ضرب المثل " به مرگم گرفتی که با تب بسازم"
مرسی