تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: گول زدن norton anti virus

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    به تو چه

پيش فرض گول زدن norton anti virus

اقا من يك فايل تروجان ساختم ميخوام براي يكي بفرستم اما طرف وقتي كه ميخواد فايل رو دانلود كنه نورتون اونو scanميكنه و نميزاره اونو دانلود كنه ميشه يه جوري نورتون گول زد

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزيز سلام
    هر آنتي ويروسي در تنظيماتش يك گزينه داره كه با تنظيم كردن اون مي توني به آنتي ويروس دستور بدي كه وقتي يك فايل آلوده پيدا كرد به جاي اينكه اون رو حذف كنه يا اجازه ورود به سيستم نده از شما سؤال كنه كه چه رفتاري با اون فايل داشته باشه.
    در اين صورت وقتي كه اون فايل مي خواد دانلود بشه آنتي ويروس از شما اجازه مي گيره و شما مي توني گزينه skip رو انتخاب كني.
    البته هر آنتي ويروسي ممكنه سؤالي كه مي كنه متفاوت باشه اما در عمل يكي هست. گزينه اي كه در نورتون مربوط به اين كار هست رو الان در خاطرم نيست چون روي سيستمم نصب ندارم. ولي بگردي پيدا خواهي كرد. در گزينه هاي تنظيماتش يه نگاه بكن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sadjad Sharifian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    ايروان - تهرانپارس

پيش فرض Re: گول زدن norton anti virus

نقل قول نوشته شده توسط peyman_sogol
    اقا من يك فايل تروجان ساختم ميخوام براي يكي بفرستم اما طرف وقتي كه ميخواد فايل رو دانلود كنه نورتون اونو scanميكنه و نميزاره اونو دانلود كنه ميشه يه جوري نورتون گول زد
    سلام...آقا گول زدن نمیخواد که ..اگه از Norton 2005 استفاده میکنه طرفت...بهش بگو که روی Icon نورتون توی قسمت Notification Area ( همون پایین سمت راست!) Right Click کنه و گزینه Disable Anti Virus Auto-Protect و یا گزینه Disable Norton Internet Security (بسته به روشی که براشون File رو ارسال میکنین) انتخاب کنه و قسمتهای بعدی هم واضحه که باید چیکار کنه ...: Norton میپرسه که برای چه مدت زمانی میخواین این کار رو بکنین؟! و اینا...
    امیدوارم بکار بیاد..
    یا علی.
    عزت زیاد.

حـــــرفـه ای patal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    the Matrix

پيش فرض

من فكر كنم، peyman_sogol, مي خواد، بدون اينكه [گيرنده] متوجه بشه، file رو بفرسته.

peyman_sogol جون، اگه قرار بود كه NORTON Anti-Virus گول بخوره كه ديگه اسمش NORTON نبود.

خوش باشي،
    ©م.م.©

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پاتال جان سلام
    من فكر مي كنم پيمان جان نمي خواد بدون اطلاع دوستش اين كار رو بكنه. از لحن صحبتش من اينطور برداشت كردم كه قصد اين كار رو نداره. حالا خودش بياد بگه ببينيم منظورش چيه. اما از ديروز تا حالا ديگه نيومده نظري بده پيمان جان.

داره خودمونی میشه vahid_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض Re: گول زدن norton anti virus

نقل قول نوشته شده توسط peyman_sogol
    دوست عزیز فقط کافی فایل مورد نظر رو زیپ کنی و یک پسورد روش بزاری کاملاً مشکلت حل میشه

البته این رو که گفتم برای نورتون موجود در میل باکس یاهوی که فکر میکنم منظور شما هم همین بوده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •