تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: کـــــــــــــمـــــــک! يه مشکل!

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

5 کـــــــــــــمـــــــک! يه مشکل!

سلام:

يه مشکل عجيب...

گوشيم بالا نمی آد چی کار کنم حالا؟؟

بعد از اينکه رو گوشيم چن تا برنامه نصب کردم،خاموشش کردم ولی وقتی گوشيمو روشن می کنم ديگه

بالا نمی آد..

مموری و سيم کارت دراوردم،تو offline هيچ کليدی رو نمی تونم بزنم يعنی اصن کار نمی کنن.بعد از 1دقيقه

گوشيمsystem errorمی ده بعد دوباره ری استارت می شه...چی کارکنم؟؟

راستی گوشيم6630 هستش..
    Last edited by V E S T A; 14-07-2007 at 00:07.

در آغاز فعالیت HEYAMOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

1

سلام دوست عزیز.قاب گوشیت رو باز کن و صفحه کلیدش رو بردار.زیر صفحه کلید یک سوراخ ریز هست که که اگر با سوزن اون رو فشار بدی و 10 ثانیه نگه داری ریجستر سیمبین گوشیت فرمت میشه و بعد صفحه گوشیت چشمک میزنه و بد دوباره گوشیت رو روشن کن و صبر کن تا به حالت اول کارخانه دوباره فرمت بشه.البته یک راه دیگه هم داره.با استفاده از دستگاه بلوتوچ که از طریق یو اس پی به سیستم وصل میشه میتونی گوشیت رو سرچ کنی و واردش بشی و حتی میتونی اون رو فرمت کنی.نگران نباش در این حالت گوشیت بلوتوچش روشن هست و به راحتی امکان سرچ کردنش هست.این دستگاه اسمش Bluetooth Class 1 مال شرکت billionton هستش.راه هایی رو که گفتم امتحان کن انشاالله مشکلت حل میشه در غیر این صورت برام پیام بزار تا راه های دیگه ای رو برات پیدا کنم.

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

4

سلام دوست عزیز.قاب گوشیت رو باز کن و صفحه کلیدش رو بردار.زیر صفحه کلید یک سوراخ ریز هست که که اگر با سوزن اون رو فشار بدی و 10 ثانیه نگه داری ریجستر سیمبین گوشیت فرمت میشه و بعد صفحه گوشیت چشمک میزنه و بد دوباره گوشیت رو روشن کن و صبر کن تا به حالت اول کارخانه دوباره فرمت بشه.البته یک راه دیگه هم داره.با استفاده از دستگاه بلوتوچ که از طریق یو اس پی به سیستم وصل میشه میتونی گوشیت رو سرچ کنی و واردش بشی و حتی میتونی اون رو فرمت کنی.نگران نباش در این حالت گوشیت بلوتوچش روشن هست و به راحتی امکان سرچ کردنش هست.این دستگاه اسمش Bluetooth Class 1 مال شرکت billionton هستش.راه هایی رو که گفتم امتحان کن انشاالله مشکلت حل میشه در غیر این صورت برام پیام بزار تا راه های دیگه ای رو برات پیدا کنم.

مرسی عزيز

يک ساعت بعد از اينکه گوشيم اين شکلی شد،تونستم درستش کنم

سيم کارت و مموری رو دراوردم بعد به محض روشن کردن گوشيم کليدی که با اون تماسها رو جواب می دم(کليد سبز)

با * با 3 رو با هم نگه داشتم، بعد ديگه بالا اومد.

را حلی که گفتی رو تا حالا نشنيده بودم،مرسی

ولی اون موقع اصن هيچ کليدی کار نمی کرد فک کنم فنها راه حل همون فرمت کردن بود...

بازم مرسی...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •