تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 31

نام تاپيک: تهیه طومار اینترنتی در اعتراض به تاثیر قطعی معدل در کنکور

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض تهیه طومار اینترنتی در اعتراض به تاثیر قطعی معدل در کنکور

سلام
    میدونم اکثر بچه هایی که اینجا فعالیت دارن چه رشته ریاضی چه تجربی میخوان بهترین رشته و بهترین دانشگاه قبول بشن همه هم برا هدفشون تلاش میکنن اما متاسفانه دیشب دو خبر نارحت کننده اعلام شد یکی عدم برگزاری جداگانه کنکور ازاد یکی تاثیر قطعی مدل در کنکور که حالا از اولی میشه چشم پوشی کرد ولی متاسفانه مورد دوم داره با ارزوی یه عده جوون بازی میکنه بعضی ها در سال سوم بنا به دلایلی حالا یا کم کاری یا مشکلات شخصی نتونستن خوب درس بخونن و معدل خوبی بگیرن که با این قانون جدید عملا از دور رقابت برای رسیدن به آرزشون خارج میشن و نکته مهم این که در زمان امتحان نهایی امسال و سال های پیش هیچ خبری مبنی بر تاثیر مستقیم معدل در کنکور اعلام نشد اگه قرار بود همچین قانونی وضع بشه باید قبل امتحانات نهایی اعلام میشد نه بعدش
    این قانون کلا غلطه همین الان اگه یادگار ماندگار قلمچی رو ببینید خیلی ها حتی با معدل 17 پزشکی دانشگاه تهران اوردن چرا باید چنین ادمایی با این قانون مسخره حقشون خورده بشه
    برا همین گفتم این تایپیک رو ایجاد کنم که اگه شما دوستان هم موافقید یه طومار اینترنتی اماده کنیم و به ایمیل وزیر علوم یا سازمان سنجش ارسال کنیم

2. 11 کاربر از amir 777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دقيقا درسته. معدل 17 كه سهله من با معدل كتبي زير 10 و معدل كل ديپلم 13 رتبه 1500 شدم الانم پزشكي ميخونم يه ساعت ديگه هم كلاس بافت دارم. يكي از همكلاسيامم با معدل 14 رتبه سه رقمي آورده.

من يه پيشنهادي در مورد شكايت به ديوان عدالت اداري دارم. در پستي نوشتمش اينجا كپي ميكنمش.

راستي از آقا فرشيد هم تقاضا دارم اين تاپيك رو فعلا حذف نكنه چون خيلي مهمه و يكي از دغدغه هاي اصلي كنكوري ها همين موضوع هست .

"

بچه ها براي شكايت كرده به ديوان عدالت اداري اين فرم رو دانلود كنين و تكميلش كنين و به دفتر نمايندگي ديوان عدالت اداري در شهرتون تحويل بدين و يا با پست به نشاني كه زيرش نوشته شده ارسال كنين. اگه تعداد درخواست هاي بدوي زياد باشه اصلا به همين زودي خود سازمان سنجش مياد قانون رو پس ميگيره.
    دوستان عزيز كه فقط نشستين و دارين به سازمان سنجش فحش ميدين اگه قرار بود با اين فحش ها كسي حقش احقاق بشه الان هيچ پرونده قضايي در كشور وجود نداشت. يكي از دلايلي كه اينجور قوانين اجرا ميشه اينه كه فكر ميكنن كسي بهش معترض نيست اگه به ديوان عدالت اداري شكايت كنين هزينش كمتر از 2 هزار تومن ميشه ( پول يه راني و كيك هم نيست ) فقط كافيه فرم رو پر كنين و به دفتر نمايندگي ديوان عدالت اداري يا به پست ببرينش. باور كنين كسي كه ارادش در حد تكميل كردن اين فروم نيست فردا اگه كل سوالات اختصاصي كنكور رو از يه هفته قبل بهش بدن بازم به جايي نميرسه.

براي تكميل فرم در قسمت شاكي حقيقي اسم خودتون رو بنويسين و در قسمت طرف شكايت هم سازمان سنجش آموزش كشور. در شرح شكايت هم هرچي به ذهنتون ميرسه + اين دوتا دليل رو حتما بنويسين :

اولا شما كه داشتين امتحان نهايي ميدادين بهتون گفته شده بود حداكثر 25% مثبت نه مستقيم.
    ثانيا كسايي كه قبل از سال 84 امتحان نهايي دادن الان فرصت جبران از طريق كنكور رو دارن ولي شما ندارين .

به نظر من اگه خيلي از داوطلبا بر همين موضوع به ديوان عدالت اداري شكايت كنن به كارشون رسيدگي ميشه.

سپس با هزينه 1500 تومن پستش كنين به نشاني كه زيرش نوشته.

باور كنين يه سرباز اين فرم رو تكميل كرد و فرستاد و ديوان عدالت اداري يه قانون نظام وظيفه رو ابطال كرد كه باعث شده هزاران نفر از سربازا بتونن براي ادامه تحصيل در رشته كارداني ترخيص از خدمت بگيرن.

لينك دانلود فرم :‌

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فراموش نكنين كه اين قانون باعث شده ده ها هزار نفر از همين الان از شما جلوتر باشن و شما اگه درحد رتبه زير 500 باشين حتي نتونين شهرستان هم قبول بشين رشته مورد علاقتون رو.

4. 6 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

سلام

اگه از این طریق اقدام کنیم خیلی بهتره لطفا اطلاع رسانی کنید دوستان.

6. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ممنون از علیرضا خان که با این که خودشون دیگه کنکور ندارن ولی این طور برا بچه ها دلسوزی میکنن
    دیگه علیرضا خان براتون مثال عینی هم زد
    اصلا این قانون تو کشوری که یکی باید کلاس های مدرسش تو یه چادر برگزار بشه با کسی که سالیانه 15میلیون شهریه مدرسه غیر انتفاعی میده عین بی عدالتیه
    هممون امتحان نهایی دادیم و میدونیم که تقلب تو امتحان نهایی کار زیاد سختی نیست من خودم سر امتحان نهایی دیدم که حتی بعضی از دبیرها خیلی راحت علنی سر جلسه به شاگردهایی که مخصوص بودن تقلب میدادن دیگه وای به پشت پرده
    امیدوارم کسی نذاره حقش خورده بشه

8. 2 کاربر از amir 777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه ها فقط حواستون باشه در دادخواستتون از تقلب و توهين و تهمت چيزي ننويسين به هيچ وجه اين كار هم باعث ميشه خودتون توي دردسر بيافتين و هم اينكه به دادخواستتون رسيدگي نميشه.
    مثل يه شخص فهميده و متمدن همگي بايد دادخواست تهيه كنيم و ارسال كنيم.

مديران عزيز و مخصوصا آقا فرشيد هم لطف كنن اين تاپيك و پست هاي ديگه رو به هيچ وجه حذف نكنن چون اين كار هم مثل اشكالات در ثبت نام هست و انجامش واقعا ضروريه.

بچه ها در دادخواستتون بنويسين كه اگر قراره تاثير سوابق مستقيم باشه پس وزارت آموزش پرورش هم بياد به اوطلبان آزاد اجازه شركت در امتحانات نهايي رو براي خرداد ماه امسال صادر كنه حداقل بچه ها بتونن دوباره امتحان نهايي بدن. يادتون هم نره كه اگه قرار بود نحوه تاثير سوابق تغير كنه حداقل بايد قبل از امتحانات خرداد امسال اعلام ميكردن.

بازم تاكيد ميكنم هيچ توهين و پرخاشي نه در پست هاتون نه در دادخواست نشون ندين. يه مشكلي براي كنكوري ها به وجود آوردن و تضيع حق صورت گرفته ماهم داريم از راه قانونيش حلش ميكنيم.

10. 5 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من دقیقا سر این معدل کتبی از دانشگاه دولتی روزانه افتادم و الان دارم پیام نور میخونم. چون معدل کتبیم زیر 14 بود اجازه تحصیل در دانشگاه دولتی رو ندادن بهم .

متاسفانه من در سال سوم از اهمیت این امتحانات کاملا بی خبر بودم و اصلا هم در شرایط مناسبی نبود که بتونم زیاد درس بخونم.

12. این کاربر از smahdis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

دوستان من دقیقا سر این معدل کتبی از دانشگاه دولتی روزانه افتادم و الان دارم پیام نور میخونم. چون معدل کتبیم زیر 14 بود اجازه تحصیل در دانشگاه دولتی رو ندادن بهم .

متاسفانه من در سال سوم از اهمیت این امتحانات کاملا بی خبر بودم و اصلا هم در شرایط مناسبی نبود که بتونم زیاد درس بخونم.
    اطلاعات غلط ندین خواهشا
    پزیرش در دانشگاه های دولتی هیچ محدودیت معدلی نداره - هیچ فیلتری نیست
    مگر برای اتباع خارجی

دوستان از اینجا هم اقدام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

برای اینکه بهتر صدامون بپیچه می تونید به لینک خبری که توی سایت خبر نگاران جوان هست اعتراضتون رو بگید تا بهتر و راحت تر خبر پخش بشه

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بچه ها همون طور که دیدید علی رغم اعلام چند روز پیش که دانشگاه ازاد کنکور جداگانه برگزار نمیکنه امروز تصمیمشون عوض شد پس این امکان که از تاثیر دادن قطعی معدل پشیمون بشن هست فقط باید به صورت مسالمت امیز اعتراض کنیم

16. این کاربر از amir 777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه future.doctor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

............................
    Last edited by future.doctor; 02-12-2013 at 02:23.

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •