سلام خدمت همگی
ال سی دی 17 اینچ خوب چیه
فقط کیفیت تصویرش مهمه
قیمت اصلا مهم نیست
با تشکر
سلام خدمت همگی
ال سی دی 17 اینچ خوب چیه
فقط کیفیت تصویرش مهمه
قیمت اصلا مهم نیست
با تشکر
خب در حال حاضر فقط Lg حرف اول رو ميزنه تو بازار قيمت هم حدود 370.000 تا 400.000 هست فكر كنم.
بلحاظ تبليغات ، شايد.در حال حاضر فقط Lg حرف اول رو ميزنه تو بازار
بلحاظ كيفيت:
حداقل :سامسونگ ؛ حداكثر:سوني.
![]()
سامسونگ بهتر از Lg است. Acer هم خوبه. سونی فکر کنم گرون باشه.
هانسول بهترينه نسبت به قيمتش
ال جي سامسونگ مزخرفه
هانسول پك وارد ايران ميشه
ولي الجي و سامسونگ مونتاژ هست
سلام
راستش اي جي را من نميپسندم و فقط خدمات خوبي داره و كيفيت نداره .
سامسونگ مدلهاي مختلفي داره كه بعضي هاش معمولي و بعضي هاش عاليه در برابر ال جي استاده .
سوني هم بعضي مدلهاش يه ايرادهاي كوچكي داره و خوب نسبت به قيمت بالايي كه داره خيلي تفاوت كيفي با سام نداره . يه مانيتور من جديد ديديم Aopen قيمت هم تقريبا خوبه حدود 340 و زاويه ديد بالا بدون خرابي و تاري تصوير .
Lg سپیدفام من امروز تو نمایشگاه دیدم کف کردم در سایز های 15و17و18.1و20و22 اینچ هم داره اگه ازنظر قیافه مشکلی داری که اصلا ناراحت نباش اگه ببینیش له میشی وای به حال اینکه بخری خاصه که من امروز تو نمایشگاه که دیدم حتی تصویری که داشت نشون میداد یه لحظه مثل عکس واقعی تو ذحنم خطور شد دیگه خودت فکرشو بکن
ال جي كه اصلا به درد نميخوره ! نه جنسش درسته نه گارانتي درست حسابي داره فقط شعبات خدمات پس از فروشش زياده كه خدا رو شكر هيچ كدومشون سواد درست و حسابي ندران متاسفانه ! فقط براشون ادعا مونده !
مخصوصا اين LCD هاشون كه يكي در ميون يه مشكلي دارن و نمايندگي هم اصلا مشكل رو قبول نميكنه
پيشنهاد من سامسونگ 172x هست
من چند وقت پيش يكي گرفتم خيلي راضيم![]()
سينا جانال جي كه اصلا به درد نميخوره ! نه جنسش درسته نه گارانتي درست حسابي داره فقط شعبات خدمات پس از فروشش زياده كه خدا رو شكر هيچ كدومشون سواد درست و حسابي ندران متاسفانه ! فقط براشون ادعا مونده !
مخصوصا اين Lcd هاشون كه يكي در ميون يه مشكلي دارن و نمايندگي هم اصلا مشكل رو قبول نميكنه
اين طرفا كه خدمات ال جي كولاك كرده
از نطر خدمات پس از فروش ال جي حرف اول رو ميزنه
البته كيفيت ندارن آنچنان ولي به هر حال بدك نيستن !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)