تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: دانشجويان بيش از سه غيبت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض دانشجويان بيش از سه غيبت

من مي خواهم يك كويري انجام بدهم كه دانشجوياني كه بيشتر از سه غيبت دارند را نمايش بدهند من كدش را اين طور نوشته ام ولي يك مشكلي كه دارم اين است كه يك دانشجو ممكن است در چند كلاس شركت كرده باشداين كدي كه نوشتم دانشجويان با كد يكسان را پيدا مي كند ولي ممكن است كد كلاسشون با يكديگر فرق بكند
    جدولHOSOR كد دانشجويي كه غيبت كرده است و تاريخ جلسه اي كه غيبت كرده است
    SELECT tarikhgalaseh, COUNT( stid ) CountOfSNo, Stid
    FROM hosor
    GROUP BY tarikhgalaseh,Stid
    HAVING COUNT( tarikhgalaseh ) >=3

داره خودمونی میشه ahmad1358's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

کد دانشجویی که شما در بانک تعریف کردید مگه تو هر کلاسی تغییر می کنه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کد دانشجویی که شما در بانک تعریف کردید مگه تو هر کلاسی تغییر می کنه ؟
    منظورتان را متوجه نشدم ولي يك مثال ميزنم شايد متوجه بشويد .ببينيد يك دانشجو با كد1 در كلاس 1 ثبت نام كرده و همين دانشجو در كلاس ديگري مثلابه شماره2 ثبت نام ميكند و اين كدي كه من نوشتم دانشجويي با كد 1 در دو كلاس مختلفرا پيدا ميكندكه مثلا 3 تا غيبت داشته است ولي من نمي خواهم اين طوري باشد.ودر فرم حضو و غياب غيبت هاي دانشجويان وارد مي شودكه در جدول hosor ثبت مي شود و ثبت نام هم در جدول ثبت نام است كه فيلدها:كددانشجو-كد كلاس-كد استاد-كد درس

داره خودمونی میشه ahmad1358's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

منم همین موضوع رو گفتم
    شما باید در مورد هر دانش آموز یک کد اختصاصی داشته باشید که در هر کلاسی که ثبت نام میکند تغیرر پیدا نکند
    و به اختمال زیاد رو تجزیه و تحلیل بانکتون یکم مشکل دارین اگر یک دانشجو با stid یک در کلاس اول ثبت نام کرده و همین دانشجو با Stid دو در یک کلاس دیگه پس بانک شما مشکل داره چون هر دانشجو باید یک کد اختصاصی داشته باشه در کنار اون کد اختصاصی شما میتونین یه کد فرعی برای ثبت نام در کلاس های مختلف داشته باشین که این کد دوم به نظر من احتیاج نیست. حالا اگه یه دانشجو در چند کلاس هم غیبت داشته باشه با یک کد ذخیره میشه و خیلی راحت با همون query بالا تعداد غیبت هاش در میآد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نه اين طوري نيست شما اشتباه متوجه شديد اگر يك دانشجو با كد 1 در كلاس 1 ثبت نام مي كند ديگه براي ثبت نام در يك كلاس ديگه از همان كد 1 استفاده مي كنم لازم نيست براي اينكه در كلاس مختلف ثبت نام كنه كدهاي مختلفي بدهم
    فيلدهاي جدول دانشجو:كددانشجو(كليد اصلي)-نام-نام خانوادگي
    جدوا كلاس:كدكلاس-كد استاد-كددرس-
    جدول ثبت نام: id (autoincrement -كد دانشجو(كليد خارجي)-كد كلاس -كد استاد-كد درس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من ميخواهم اگر دانشجويي در چند كلاس شركت كرده است غيبت هاي هر كلاس جداگانه نشان بده

پروفشنال as13851365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

پيش فرض

دوست عزیز من یه پروژه خوب برای این موضوع نوشتم و قرار است یه هفته دیگه تحویل استاد بدم

این یه برنامه دفتر نمره برای استاد است که استاد در هر درس تعدادی دانشجو دارد که ممکنه یکی در تمام درس های یک استاد باشه و یا هیچ درسی با استاد نداشته باشد

من توی این برنامه دوتا فرم برای ثبت نام دارم که اولی برای ثبت درس است و دومی برای ثبت دانشجو که در فرم ثبت درس هر درسی را اضافه می کنم و در فرم ثبت دانشجو هم دانشجویان در درس های مختلف ثبت نام می کنند

شما گفتید که حضور و غیاب می خواهید :
    خوب من در بانک از جک بوکس استفاده کردم و برای هر درس هم تعداد این ها جداگانه است

نکته ای که جالب است این که اول بانک را بر اساس نام درس ***** می کنم بعد دانشجویان یک درس که دستم اومد حالا می خوام ببینم که دانشجویانی که بیش از 3 جلسه غیبت دارند کیا هستن خوب بعد از ***** من از دستور وایل استفاده می کنم یعنی از اولین جلسه هر دانشجو تا آخرین جلسه را جستجو می کنم اگر بیش از سه جلسه غیبت داشت نمایش می دم

کد این جستجو به این صورت است :

table1.first;
    while not (table1.eof)do
    begin
    j:=table1['jalase'];
    m:=0;
    for i:=1 to j do
    if table1['j'+inttostr(i)]=false then
    m:=m+1;
    if m>3 then showmessage('');
    table1.next;
    end;

در یه روز خوب سورس کامل را برای شما قرار می دم

پروفشنال as13851365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

پيش فرض

در جواب پست 4 دوست عزیز اصلا نیازی نیست که یک کد برای هر دانشجو بدی

اصلا در دفتر حضور غیاب نیازی نیست که کلید داشته باشی چون کار ها را کمی پیچیده می کنه

تنها باید نام درس را فیل تر کنی و بعد با دستور وایل دانشجو را جستجو کن اگر بلدی از فیل تر ترکیبی استفاده کن خیلی خیلی راحت است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •