تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 51

نام تاپيک: تعرفه جديد ايرانسل

Banned Silwestern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض تعرفه جديد ايرانسل

آغاز تعرفه جديد ايرانسل از 15 ارديبهشت ساعت 8 صبح ...

اين تعرفه كه ثانيه اي محاسبه ميشه در ازاي 60 ثانيه مبلغ 62.5 واست ميفته ...

البته ايرانسل گفته اگه كسي بخواد ميتونيم همون 49 تومن واسش حساب كنيم كه در اين صورت دقيقه اي حساب ميشه

به نظرم همون دقيقه اي بهتره ... مثلا 90 درصد مكالمات من بين 55 تا 59 ثانيه هستن... خيلي ها دقيقه اي به نفعشونه

تعرفه اعتباري رو خوندم ولي يادم نيست ...فكر كنم 82 تومن بود ؟؟!!

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

بابا این ایرانسل هم که دیگه شورشو دراورده !!!

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اون از قيمت gprs و اين هم از تعرفه جديد!i!
    ميشه منبع خبرت را هم بگي؟

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

خبر که معلومه. هم سایت ایرانسل هم اخبار.

واقعاً گند زده ایرانسل. ما اولش فکر می کردیم چی هست...
    عجب خریتی کردم رفتم فیش دولتی رو پس دادم ها ... این ایرانسلم به لعنت خدا نمی ارزه. واقعاً میگم.

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

حالا تعرفه اش به کنار ... لعنتی هنوز نه شبکه درست حسابی داره و نه پوشش و آنتن دهی خوب و بدقولی هم پشت بدقولی ... حالا باز اگر شبکش درست بود و تعرفه را افزایش می داد یک چیزی . خلاصه از من به شما نصیحت که ایرانسل نخرید اگر اعتباری خواستید در درجه اول مال مخابرات و بعد تالیا (که البته دیگه اعتباری نیست) و اگر هم سیم کارت دایم خواستید فقط مخابرات ... به هیچ عنوان به سمت این شرکت دزد از مخابرات بدتر ایرانسل نرید که اشتباه محض هست . همین من و خود آقا شهاب طرفدار ایرانسل بودیم و حالا پی به ماهیت کثیفش بردیم . کلا نه تنها ایرانسل به درد نمی خوره بلکه هر اپراتور دیگه هم که بعد از ایرانسل بیاد به درد نمی خوره تو این مملکت و هیچ کدام به پای مخابرات نخواهند رسید . این اپراتور فقط به یک چیز فکر می کنه و آن هم پول هست که چطور مردم را سر کیسه کنه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

1

حالا تعرفه اش به کنار ... لعنتی هنوز نه شبکه درست حسابی داره و نه پوشش و آنتن دهی خوب و بدقولی هم پشت بدقولی ... حالا باز اگر شبکش درست بود و تعرفه را افزایش می داد یک چیزی . خلاصه از من به شما نصیحت که ایرانسل نخرید اگر اعتباری خواستید در درجه اول مال مخابرات و بعد تالیا (که البته دیگه اعتباری نیست) و اگر هم سیم کارت دایم خواستید فقط مخابرات ... به هیچ عنوان به سمت این شرکت دزد از مخابرات بدتر ایرانسل نرید که اشتباه محض هست . همین من و خود آقا شهاب طرفدار ایرانسل بودیم و حالا پی به ماهیت کثیفش بردیم . کلا نه تنها ایرانسل به درد نمی خوره بلکه هر اپراتور دیگه هم که بعد از ایرانسل بیاد به درد نمی خوره تو این مملکت و هیچ کدام به پای مخابرات نخواهند رسید . این اپراتور فقط به یک چیز فکر می کنه و آن هم پول هست که چطور مردم را سر کیسه کنه .
    masoudboy عزیز تو قاطی کردی اشتباه هم از خودت بود. جایی که با اینکه میدونی شبکه کامل راه اندازی نشده چرا سیم کارت میگیری ؟
    اگه شمارتو خودت انتخاب کردی که اون یه چیز دیگه باید میذاشتی تا وقتی را افتاد بندازی رو گوشی. ولی اگه خریدی تقصیر خودته دیگه چرا عجله کردی . اون موبایل فروشی هام که تبلیغ میکنن به نفع خودشون تبلیغ میکنن.

ما که تو مشهد و تبریز حتی شهرستانهای تبریز که را افتاده خیلی راضی هستیم .

به خدا این مطلب و راس میگم. تو اکثر جاده ها و شهرستانهای تبریز مخابرات همش لرزش آنتن داره حتی دانشگاه من تو یه جای دور افتاده هست که همیشه لرزش آنتن داشت. ولی ایرانسل همچین مشکلی نداره همیشه فول آنتنه حتی تو او جای دور افتاده هم .

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

این آقا شهاب هم تهران هست جایی که ایرانسل خیلی وقت هست راه اندازی شده و پایتخت ایران ولی ناراضی هست !!؟ چرا ؟؟؟؟!!!
    من خودم چند هفته پیش قم بودم ولی آنجا هم اصلا آنتن دهی تعریفی نداشت با اینکه شهر کوچک است و ایرانسل هم به اصطلاح در آنجا پوشش کامل شبکه داره . در ضمن من وقتی می خواستم سیم کارت را بخرم از خدمات مشترکین چندین بار در مورد پوشش سوال کردم و آنها قول حداکثر اواخر بهمن ماه را دادند . شاید تا چند هفته دیگه برم مشهد و آنجا هم که این همه تعریف می کنند تست می کنم ببینم چطور هست ولی من که فکر نمی کنم آنجا هم تعریفی داشته باشه ولی باز هم تست می کنم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه THE AMIMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    ۩ ﭏﭏ P30World ﭏﭏ ۩

پيش فرض

برین حال کنید!
    اون زمان که گفتم و خیلی های دیگه گفتن ایرانسل به درد نمیخوره همش تبلیغاته زدین تو دهنمون رفتین سیمکارت ایرانسل خریدید!
    حالا بکشید!(رنج رو میگم)

حـــــرفـه ای S a f a 6 4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    هر جایی به غیر از اینجایی که هستم

پيش فرض

یعنی فعلا سیم کارت ایرانسل نخریم؟
    من میخواستم برای خط دومم یه ایرانسل بخرم حالا شما میگید افتضاحه
    یکی من بگه چیکار کنم؟ بخرم یا نخرم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

11

یعنی فعلا سیم کارت ایرانسل نخریم؟
    من میخواستم برای خط دومم یه ایرانسل بخرم حالا شما میگید افتضاحه
    یکی من بگه چیکار کنم؟ بخرم یا نخرم؟
    اگه اصفهان نیستی بخر ضرر نمیکنی

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •