کسی میتونه این نرم افزار در این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنه؟هزینش چقدره؟
لطفا به این ایمل جواب دهید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میتونه این نرم افزار در این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنه؟هزینش چقدره؟
لطفا به این ایمل جواب دهید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اینجا کسی برای کرک پولی نمیگیره !
خدا عمرت بده میتونی کمکم کنید
فعلا نه !
شرمنده
خب الان تکلیف این دوستمون چی هست که نیاز به کرک دارد؟
mcجان شاید کسی بخواد تو این انجمن ÷ول بگیره و کرک کنه![]()
راستی خودت این کارو نمی کنی؟![]()
حیف که من نمی تونم وگرنه اینکارو میکردم![]()
دوست عزیز :کسی میتونه این نرم افزار در این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنه؟هزینش چقدره؟
به سودا مدیر انجمن کرکینگ و قفل های نرم افزاری یه ÷یام خصوصی بده شاید بتونه برات کاری بکنه
راستی از برنامه ات بیشتر تو÷یح بذار اینجا
رویا جان
والا نمیرسم به درخواست کرک !
باورتون میشه ؟
دوتا مقاله باید بنویسم !
نمیخوام دست خالی برگردم آنریل![]()
نه پولکی نیستم![]()
Soda!!!!
مگر ندیدی نوشته " خسته از کرک " ؟
عصبانی میشه ها![]()
خدمت دوست عزیزم عرض کردم
فعلا امکانش نیست
بعدا خودم اعلام میکنم خدمتتون
اصلا چطوره یه چادر بزنم
بگم کپن بیار , کرک ببر![]()
سلام مجدد
دمتون گرم خیلی کارم را افتاد.خوش بحالتون که این قدر کارتون درسته و پولدارین که پیشنهاد مرا رد میکنید.ما که یک لقمه نون خشک رو هوا میزنیم.
این نرم افزار در زمینه بورس خارجی میباشد.و با گرفتن dataنقاط خرید و فروش هر سهمی رو به ما میدهد.یعنی تحلیل میکند در چه قیمتی سهمی را بخریم و یا در چه قیمتی بفروشیم.
اگه بیشتر توضیح بخواهید در خدمتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دوست من ما همچین هم پولدار نیستیم![]()
این جا دیگه فکر کنم قانون شده باشه
که کسی برای کرک پول نمیگیره
درضم اگر پول بگیرم Meisam اخراجم میکنه( شوخی )
Last edited by M.C.; 15-04-2007 at 10:26.
راستی محدودیت هاشو هم بگی فکر نکنم بد باشه !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)