تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: w950 یا n73

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض w950 یا n73

من فکر میکنم با توجه به نزدیکی قیمت و مشابه بودن تا حدودی سیستم عامل این دو گوشی رو بشه مقایسه کرد
    مثلا بعنوان مثال برتری n73 دوربینش میباشد در حالیکه w950 دارای 4 گیگ رم داخلی است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kaveh_top65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من فکر میکنم با توجه به نزدیکی قیمت و مشابه بودن تا حدودی سیستم عامل این دو گوشی رو بشه مقایسه کرد
    مثلا بعنوان مثال برتری n73 دوربینش میباشد در حالیکه w950 دارای 4 گیگ رم داخلی است
    حالا قیمتشون چنده ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بابا اختيار داري اوامري مي فرمايين.
    كجاي ايثن دو گوشي تشابه قيمت دارن؟؟؟!!!
    w950 قيمتش 680 تومنه
    و N73 حدود 465
    شايد كمي بالا پايين
    من نمي دونم انا قابل قياس با همند؟

بابا دبيليو950 صداشو عشقه عالميه. البته دبيلو1000 هم آمده.
    ان73 فقط هنگش زياده ولي دوربينش خوبه. خيلي هنگ داره من مي خواستم بخرم ولي ديدم مفت نمي ارزه حتي مي گن موقع بستن كاورلنزش هم هنگ مي كنه
    اگه بي خيال دوربيني دبيليو 950 واقعا عاليه ولي حيف اين همه پول بي زبون نيست
    دبيلو950 تاچ اسكرينه سيمبيانشم UIQ‌هستش نه S60 نوكيا باهم كمي تنافر دارن.درسته UIQ نسبت به اس60 كمي برنامه داره ولي نسبت به اون خيلي تنافر داره و عاليه و مثل كامپيوتر مي مونه. از قابليت يو آي كيو مي شه به تاچ اسكرين بودن هم اشاره كرد.

ايرادات ان 73 تادلت بخواد تو سايت نوشته شده:
    عدم وجود كارت حافظه همراه (كه مي شه بعدا خريد ولي ديگه اريجينال نيستش)
    محافظ نامناسب دوربين وشل بودنش
    آسان نبودن كار با صفحهكليد
    عدم تكرار زنگ هدشار
    هنگ هايزياد و الكيبا اين كه بروبكس آخرين نسخه ي فريم ويرشم آپ ديت كردن ولي بازم هنگي داره.
    Last edited by tcom_mobile; 21-03-2007 at 23:59.

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

عدم تكرار زنگ هدشار
    هنگ هايزياد و الكيبا اين كه بروبكس آخرين نسخه ي فريم ويرشم آپ ديت كردن ولي بازم هنگي داره.
    دوست عزیز چی میخوای از جون این ان73 ما هر جا میری بدشو میگی خدا وکیلی اینایی که گفتی میشه اسمه ایراد روش گذاشت؟
    هنگ کردنشم که صد بار گفتیم با آپدیت کردنش به ندرت پیش میاد من خودم دارم که میگم الکی نمیگم که
    در ضمن کار با صفحه کلیدشم از نظر من مشکل خاصی نداره

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

w950 قيمتش 680 تومنه
    و N73 حدود 465
    شايد كمي بالا پايين

ان73 فقط هنگش زياده ولي دوربينش خوبه. خيلي هنگ داره من مي خواستم بخرم ولي ديدم مفت نمي ارزه حتي مي گن موقع بستن كاورلنزش هم هنگ مي كنه
    دبيلو950 تاچ اسكرينه سيمبيانشم UIQ‌هستش نه S60 نوكيا باهم كمي تنافر دارن.درسته UIQ نسبت به اس60 كمي برنامه داره ولي نسبت به اون خيلي تنافر داره و عاليه و مثل كامپيوتر مي مونه. از قابليت يو آي كيو مي شه به تاچ اسكرين بودن هم اشاره كرد.

عدم تكرار زنگ هدشار
    بابا اينقدر نوكيا رو نكوبيد w950 والا هيچي نداره همون كاري كه w850 ميكنه رو انجام ميده
    دوربين كه فقط k800,صدا كه فقط w900 ,قيافه P990,برنامه w950 يباره بگيد نوكيا ديگه گوشي نزنه
    تعصب بيجا مانع پيشرفته

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin_metal1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یه جای خوب!!!

پيش فرض

البته دبيلو1000 هم آمده.
    بابا شما رو به خدا شایع پراکنی نکنید.
    تعصب بيجا مانع پيشرفته
    کاملاً موافقم.

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

w950 قيمتش 680 تومنه
    و N73 حدود 465
    شايد كمي بالا پايين

عدم تكرار زنگ هدشار
    اولا بگم کهn73 مشکی با گارانتی 550 تومانه و n73 کاهش قیمت اولیش رو داشته درصورتی که w950 هنوز با کاهش قیمتی مواحه نشده!شاید چون هنوز تازه اومده اینجوری باشه
    در مورد w1000 هم نظر شما رو به مطلبی که تو کلوپ sony دیدم جلب میکنم
    کلوپ غیر رسمی سونی اریکسون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک سال و خرده ای پیش، یه مسابقه گذاشت که هر کی ایده یه گوشی رو بده و بعد کاربرا انتخاب کنن که کدوم به واقعیت نزدیکتره و احتمال تولیدش بیشتره. نتیجه اینکه همین گوشی که شما بهش w1000 میگید برنده شد که با نرم افزارهای گرافیکی طراحی شده و اصلا هم واقعی نیست. اینم لینک برای مطالعه بیشتر (تقریبا اواخر صفحه)(metapex)

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

7

دوست عزیز چی میخوای از جون این ان73 ما هر جا میری بدشو میگی خدا وکیلی اینایی که گفتی میشه اسمه ایراد روش گذاشت؟
    هنگ کردنشم که صد بار گفتیم با آپدیت کردنش به ندرت پیش میاد من خودم دارم که میگم الکی نمیگم که
    در ضمن کار با صفحه کلیدشم از نظر من مشکل خاصی نداره
    اولا آغاجون ما نه طرف سوني هستيم نه نوكسا و نه بدشون رو مي گيم.
    من خودم مي گم تو ديد اول عاشق N73‌شدم ولي بابا وقتي خودتون يا دوستانتون تو سايت مي نويسن كه داشتيم كاور لنزشو مي بستيم هنگ كرد ديگه من چي بگم.

در ثاني اين كه كار با صفحه كليدش سخته حرف من نيست تو يكي از سايت ها نوشته بود. بي خودي و الكي كه ننوشتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سايت ها درسته معتبر نيستن ولي برگرفته از gsmarena.com‌هستند. در ضمن به نظر خودم صفحه كليدش بد نيست ولي خوب هم نيست. جوي استيكشم در مقايسه با سوني اريكسون ها تعريفي نداره همين حرفها رو تو همين سايت دوستان خودتون نوشتن

در ثاني برادرخانم بنده فروشنده گوشي موبايله. اونم بزرگترينم وبايل فروشي رو داره. درسته تخصصي نيست ولي مي گه تا همين امروز حتي آپ ديت هم مي كنيم برا مشتريان ولي خيلي ايراد از ان73 گرفتن و پسشم مي دن. بابا بي خودي كه نيست اين همه كلوپ N73‌تشكيل دادين با اين همه ايرادات. من مي گم بد از گوشي نمي گم ولي چشم رو نمي شه رو حقيقت پوشوند.
    ياحق

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

7

بابا اينقدر نوكيا رو نكوبيد w950 والا هيچي نداره همون كاري كه w850 ميكنه رو انجام ميده
    دوربين كه فقط k800,صدا كه فقط w900 ,قيافه P990,برنامه w950 يباره بگيد نوكيا ديگه گوشي نزنه
    تعصب بيجا مانع پيشرفته
    بنده بازم مي گم نه طرف نوكيام نه طرف سوني اريكسون نه تعصب بي خودي دارم. خودم تازه سيمكارت خريدمو از اين حرفا...
    تعصبي هم ندارم به چه دردم مي خوره تعصب داشته باشم اصلا معني نداره از شما بعديه همچي حرفي رو نزن.

بايد قبول كنيم گوشي هايي كه نوكيا الان مي زنه مخصوصا سري ان بدريختن (قبول كنييد) خوشگل هم باشن نه آن چنان خوشگل نيستند ولي خوب آنتن دهيشون خوبه بين هم هي گوشي ها. باتريشون ضعيفه ولي سوني اريكسون ها خوبن. در عوض آنتن دهي سوني اريكسون ها به نوكيا نمي رسه و ضعف دارن.

حالا مي بيني من طرف هيشكي نيستم من طرف حقم. هر چي ديدم هر چي خودم تجريه كردم و تئورا شنيدم رو مي نويسم.

اين آغا فري متعصبه اونم رو ان73. بابا وقتي خودتون مي گين هنگ مي كنه خودتون نوشتين آپ ديت هم كردم هنگش كم شده من چي بگم؟ آره قبول دارم سيمبيان همراه با هنگه ولي نه اينكه كاور دوربين رو ببيندي يا تو گالري پرسه بزني و گوشيت هنگ كنه
    ياحق

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

7

بابا شما رو به خدا شایع پراکنی نکنید.

کاملاً موافقم.
    آغاجان. بنده شايع پراكني نكردم چند روز پيش تو همين سايت (من تازه واردم) ديدم نوشتن W1000‌عكسم زدن وخيلي ها نوشتن تقلبي نيست و واقعيته . الان حيف آدرس اون صفحه رو تو اين سايت ندارم وگرنه مي نوشتم.
    بله بنده به استناد اين حرفا و بحثها پشت سر اون نوشتم.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •