سلام دوستان
یکم تانجمن رو گشتم دیدم اصلا همچین تاپیک جامع ایی نیست...
پس بنا براین خودم یک همچین تاپیکی زدم
شما درخواست هر نرم افزاری رو که میخواهید اینجا بگوییدی تادر اسرع وقت به اون رسیدگی کنم
با تشکر
سلام دوستان
یکم تانجمن رو گشتم دیدم اصلا همچین تاپیک جامع ایی نیست...
پس بنا براین خودم یک همچین تاپیکی زدم
شما درخواست هر نرم افزاری رو که میخواهید اینجا بگوییدی تادر اسرع وقت به اون رسیدگی کنم
با تشکر
پس دیگه انجمن درخواست نرم افزار تعطیل! ...![]()
بابا درخواست نرم افزار ببخشيد شما چي رو جستجو كرديد كه نبود؟!![]()
با عرض سلام خدمت شما
من نرم افزار رافع همراه را میخواستم البته سی دی کامل اگه لطف کنید وراهنمائی بفرمائید ممنون میشم
این ورژن رافع مخصوص موبایل فروشی ها و تعمیر کاران ان است
خوب از آب گل آلود ماهي ميگيريااولا كه نياز به همچين تاپيكي نيست چون همونطور كه WooKMaN جان گفتن يك بخش براي درخواست نرم افزار وجود داره(گمون كنم نديدي
).بعدشم نرم افزار رافع اون سي ديشو كه اصلا گير نمياري(واسه دانلود) فقط تو سايت كمياب اينو گذاشته بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شايد به دردت خورد
ممنون از WooKMaN عزیز و IVAN عزیز...
ary_sani عزیز ...
ممنون از حسن نیت شما در ایجاد این تاپیک...
فرض کنیم این تاپیک شما 200 صفحه ای شد و در صفحه 200 یکی از دوستانی که تازه به انجمن اومده دنبال برنامه ای می گرده که شاید 20 بار در صفحاتی بین 1 تا 200 معرفی شده...
چه جوی درست می شه؟ با محض اینکه یه درخواست بده همه میگن برو صفحات قبل رو بگرد... این بنده خدا باید بره 200 صفحه رو بگرده با این سرعت های ایران تازه ایا لینکی که گزاشته بودن دوستان هنوز فعال باشه یا نه!
این در انجمن بوده که عرض می کنم پس فکر می کنم سودی در این کار نداشته باشه...
موفق باشین.![]()
آقا من 100 روزه دنبال PDF Factroty Pro هستم با Name و سریال نامبر اما کسی جوابی نداده.
ببین میتونی یه حالی بدی ؟
آقا من 100 روزه دنبال PDF Factroty Pro هستم با Name و سریال نامبر اما کسی جوابی نداده.
ببین میتونی یه حالی بدی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)