سلام
من فایل iso ویندوز ۱۱ رو با برنامه rufus به فلش مموریم اضافه کردم(فلش مموری رو بوتیبل کردم و اون تیک remove tpm و 4gb ram رو هم زدم). حالت csm رو تو تنظیمات bios غیرفعال کردم. اس اس دیم خالیه و اونو به فرمت gpt تبدیل کردم. بعد از ریستارت مراحل نصب رو از روی فلش دنبال کردم یه پارتیشن ۲۰۰ گیگابایتی تو اس اس دیم درست کردم و محل نصب ویندوز ۱۱ رو اون پارتیشن انتخاب کردم. حالا مشکلم از اینجا شروع میشه. مراحل اولیه نصب ویندوز طی میشه اما بعد از اولین ریستارت مراحل نصب ادامه پیدا نمیکنه و دوباره از روی فلش مموری بوت میشه. وقتی وارد تنظمیات بایوس میشم میبینم که اصلا بین ایتم های بوت منو اثری از اون پارتیشن موقتی که برای ادامه نصب لازمه دیده نمیشه(اینم بگم که بعد از اولین ریستارت فلش مموری رو هم جدا کردم که شاید مشکل برطرف بشه اما نشد). تمام مراحل بالا رو در حالت csm و legacy هم انجام دادم(فرمت اس اس دی رو به mbr تغییر دادم) اما باز هم در منوی بوت اثری از پارتیشن موقتی که داخل اس اس دیم باید ایجاد بشه نیست.
اینم بگم که من یک ویندوز ۱۱ دیگه روی hdd روی همین کامپیوتر از قبل نصب کردم(اون رو تونستم در حالت csm و mbr نصب کنم). چیزی که جدیدا متوجه شدم اینه که وقتی از داخل ویندوزی که از قبل نصب کردم وارد درایوی میشم که به عنوان محل نصب ویندوز جدیدم انتخاب کردم میبینم که فایل های اولیه نصب ویندوز توش وجود داره. همچنین تو دیسک منجمنت هم efi system partition ایجاد شده اما همچنان چه در حالت csm و چه در حالت no csm اس اس دی من در لیست دیوایس های بوت نمایش داده نمیشه.
کارهایی که کردم و جواب نگرفتم:
سکیور بوت رو خاموش و روشن کردم در حالت csm و no csm هیچکدوم جواب نگرفتم
بایوس رو آپدیت کردم
فست بوت رو خاموش و روشن کردم
مدل اس اس دی من samsung evo 870 2.5 inch 1tb هست
مشخصات سیستمم:
nvidia 4070ti super
ryzen 9 9900x
ram 16gb ddr5
gigabyte x870 eagle wifi7
دیگه واقعا ناامید شدم دوستان اگه کسی میتونه راهنمایی کنه خیلی خوشحال میشم.

جواب بصورت نقل قول